- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Onlar bebek küçük diye diyedur kuzum sizin bileceğiniz iş o . Yahu ne zaman olacak sorularına sonra aman yapmalar mı ekleniyor :)anam bakkala gidiyom karilar kiZ. amn hamile kalma misafir geliyor amn hamile kalma gorumcelerim aman. daha kalma onlar cok hakli:) biktilar benm canavarlardan yani herkes kalma diyor bir kayinpederim amn gelinm canim gelinm hadi torun yap. diyor
Çok amin :))Gerçekten olay olurAma inşaAllah gerçek olur . Aminnnnn
zaten kalirsak guzel bir sayfa acariz:) ben kalmazsam gene gelrim sayfaniza:)Gerçekten olay olurAma inşaAllah gerçek olur . Aminnnnn
heye sanki onlar bakiyor:) benim bu en son dogan anasi gibi cok mahsum .garibim agzi var dili yok bu yuzdrn 4 istiyorm:)Onlar bebek küçük diye diyedur kuzum sizin bileceğiniz iş o . Yahu ne zaman olacak sorularına sonra aman yapmalar mı ekleniyor :)
Ben bilmiyorum olur muyum da ben de katılırım kızzaten kalirsak guzel bir sayfa acariz:) ben kalmazsam gene gelrim sayfaniza:)
Batlara kadar çalışmalara devam . Sınırlandırmakta istemiyorum kendimi benimde bu ay hiç umudum yok ovu testi alcaktım onu bile almadımBen bilmiyorum olur muyum da ben de katılırım kız
kalirsin kuzum benm inss. bu ay meltem mina vardi ya ondan umutluyum onun batina 5 gun var inss cikarBen bilmiyorum olur muyum da ben de katılırım kız
valla ben bilmiyorum hic yapmadim o testi ne yalan soyliymBatlara kadar çalışmalara devam . Sınırlandırmakta istemiyorum kendimi benimde bu ay hiç umudum yok ovu testi alcaktım onu bile almadım
Ben iki ay aldım hatta netten aldım lakin önceleri anlayamadım şimdi daha iyi biliyorum nasıl olduğunda ne oluyor vücudumu tanımaya çalışıyorum bilmiyormuşum cidden cahil kalmışım o konulardaBatlara kadar çalışmalara devam . Sınırlandırmakta istemiyorum kendimi benimde bu ay hiç umudum yok ovu testi alcaktım onu bile almadım
İnşaAllah ya o da hamiştir güzel haberini alırız .kalirsin kuzum benm inss. bu ay meltem mina vardi ya ondan umutluyum onun batina 5 gun var inss cikar
ikimizi birde almiyorlar mis sayfalarina. bizde salca oluyoruz ne komik olurBen bilmiyorum olur muyum da ben de katılırım kız
En güzeli gün aşırı diyorlarvalla ben bilmiyorum hic yapmadim o testi ne yalan soyliym
Yok kız hamile olayım gene de Rabbim anneliği tatdırsın inşaAllah çok istiyorum ben ama kendimi şartlandırmıyorum artık hayırlısı Allahtanikimizi birde almiyorlar mis sayfalarina. bizde salca oluyoruz ne komik olursaka bu yana. inns olur kuzum . adete. 1 hafta kla bence sansi denemek lazim
aynen kuUzum bir gun yap bir gun yapma . uzman. tvde kaan kocatepe. die bir doktor var ole hamile kalmak icin yok altina yastk koy. yok amuda kalkma. o sperm 1 dk icindw. zaten gidiyor gidecgi yerre cok. zeki canlilardir:) yani kasmamak en guzeliEn güzeli gün aşırı diyorlar
Stres zaten en büyük olumsuzluk .aynen kuUzum bir gun yap bir gun yapma . uzman. tvde kaan kocatepe. die bir doktor var ole hamile kalmak icin yok altina yastk koy. yok amuda kalkma. o sperm 1 dk icindw. zaten gidiyor gidecgi yerre cok. zeki canlilardir:) yani kasmamak en guzeli
balim kasmamk en iyisi mesala bu sayfad peri tozu arkadasimiZ var. innss hamiledir ona cok uzuluyorm kendi cok yipratiyor farkinda olmadanYok kız hamile olayım gene de Rabbim anneliği tatdırsın inşaAllah çok istiyorum ben ama kendimi şartlandırmıyorum artık hayırlısı Allahtan
aynen. adam diyor ki sekildwn sekilw gerrk yok. bu durum hamileligi kolaylastrmaz aksine zorlastrir diyor ben dw katiliyorm bu adamaStres zaten en büyük olumsuzluk .
İnşaAllah Rabbim hepimize anneliği tatdırsın . İster istemez korku oluşuyor acaba olmayacak mı diye .balim kasmamk en iyisi mesala bu sayfad peri tozu arkadasimiZ var. innss hamiledir ona cok uzuluyorm kendi cok yipratiyor farkinda olmadan
Telefonun şarjı aşırı azaldı kapanması yakındır . Hoş muhabbet oluyor o yüzden:)ohaaa satt 3 bucuk olmus ve ben uyumadim:) esim .sabatan baslar sen uymadin mi gene bugun baya konustk. zaten bu. 3 lu ne zamn. bir araya gelse.sohbet tavan yapio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?