İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben de dun yapmıstım bat yarın testi atmamışım bugun baktım degısık kırmızı dalgalanmalar var ıkıncı cızgı sılık ama sanırım bozulmus testın kendı cızgısı sanırım
Bnm böyle oldu :/

Eklentiler

• 20181115_221438.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 45
Aminnnnnnn

Eklentiler

• 20181115_221438.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
cnm sen yumurtlama gününü biliyor musun yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti .geç yumurtlamışsan geç adet olabilirsin yada geç döllenme olmuş olabilir
Şöyleki ;
5 kasımda dr gittim. Ama yumurta vs baktırmak için gitmemiştim. Drden şeker yuklemesi için kagıt almam lazımdı kagıdımı kaybetmiştim.
Tam odadan çıkıcakken aklıma geldi dr bu ay inofolic combi kullandıgımı söyledim. Oda iyi yapmıssın devam et dedi. Sonra ben dedimki acaba yumurtam catlamıs mıdır nasıl anlayabilirim diye. Gecen aylarda ovu testi kullnmıstım sansa bu ay kullanmak istemedim. Neyse işte dr gel ultrasondan bakalım dedi. Alttan muayne etti ve yumurtan çatlamıs dedi. Ama ne zmn çatladı bilmiyorz. O zmn yenide çatlamıs olabilirdi. 1 gun öncede bir kaç gun öncede. Oyle işte. Eger 5nde çatladıysa 18nde olmam lazım. Karıstı boyle

Kızlar normalde adete kaç gün kala akıntının kesilmesi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…