- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
allhin. iziniyle kalirizNZ INNS BALIM BEN INANIYORMİnşaAllah Rabbim hepimize anneliği tatdırsın . İster istemez korku oluşuyor acaba olmayacak mı diye .
telefonun dili olsada konussaTelefonun şarjı aşırı azaldı kapanması yakındır . Hoş muhabbet oluyor o yüzden:)
senin ki ne is yapior kuzum yazik ya onlara;(Sorma abla ya benimkide bugün bir geldi sırılsıklam olmuş garibim elleri mosmor üzülüyorum
Kötü düşünme iyiyi çağır canım Allah’ın izniyle hamilesindir inşallahBen kan vermeye korkuyorum :/ gecen ay 5.59 du ikinci gün 13.7 cıktı tekrar verrdiğimde 7 ye geri düşmüş .o yüzden cok korkuyorum yine kimyasl olcak diye
Değişiyor o canım kişiden kişiye gebelik testine göre hormona göreBenimde silik çıktığında 135 çıkmıştı
Böyle olduNoldu? At bakalım
Yanlş yazdımZıplama mı ilk kez duydum
Bnm böyle oldu :/Ben de dun yapmıstım bat yarın testi atmamışım bugun baktım degısık kırmızı dalgalanmalar var ıkıncı cızgı sılık ama sanırım bozulmus testın kendı cızgısı sanırım
AminnnnnnnMeral ettik şimdi foto yükle bakalım canım inşallah vardırbugün perşembe gecesi kuran okudum hepinize dua ettim kızlar inşallah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat kucagimiza almak nasip etsin Rabbim
Ya benim adetten sonra bi dönem tatlı istiyor ve istekli oluyorum çok. Adet zamanı da oluyor ben deTatlı istemesi yumurtlama zamanındamı oluyor yarın ben kesin degerlendiryim ozaman canım hep tatlı istiyor
İnşallah canım. Hepimizin olur inşallah.Batlara göre sırayka şöyle güzelce :)))Bu ay olacak öyle hissettim bir an testini görünce :)
Valla bi değişik olmuş. Kırmızılar gelmedi mi hala?Böyle oldu
Yok ya henuz olmadım. Pazartssi dr gitcemValla bi değişik olmuş. Kırmızılar gelmedi mi hala?
cnm sen yumurtlama gününü biliyor musun yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti .geç yumurtlamışsan geç adet olabilirsin yada geç döllenme olmuş olabilirAminnnnnnn
O zaman bize beklemek düşerVar bende yapmıştım onceki aylar hamile çıkmıştım o testle ama yalan yani hamile degildim
Şöyleki ;cnm sen yumurtlama gününü biliyor musun yumurtlamadan itibaren kaç gün geçti .geç yumurtlamışsan geç adet olabilirsin yada geç döllenme olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?