İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Öyle bi şart yok bence. Benim hep akıntım olur mesela. Vajinadan bulunan halk diliyle yara denilen bi şey o akıntıyı yapıyor. Ama yumurtlama zamanlarında akıntın ın şekli değişiyor o başka tabii.
Çok sağol canım burda öyle bisey okumuştum sanki de ondan öyle sorayım dedim :)

Rica ederim canım. Farklı bir bilgiye sahip olan varsa o da yazarsa ona göre bakarsın canım. Benim genelde hep akıntım vardır. Olmadığı zamanlar da var ama takip etmem ben onu.
Bende pek takip etmiyorum bu ay bişeyler bekliyorum nasip olursa da acaba dedim böyle bişey varsa erkenden anliyim diye ama yok valla

bekle cnm 18 ini stres yapma başka oyalanacak şeyler bul ben 2000 lik puzzle yaptığım ay hamile kalmışım hiç düşünmedim o ay hamileliği .varsa zaten öğreniceksin insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çaremiz yok .erken öğrenincede zaman geçmiyor inan yaşadım çünkü oğlumu öğrendiğimde 3 haftalıktı bebeği 7 haftalık gördük.o 4 hafta geçmek bilmedi ömrümden ömür gitti .boş gebelikmi diye düşünmekten ağlamaktan mahvolmuşum .şimdi düşünüyorumda okadar erken öğrenmeseydim onları yaşamıcaktım .komşum 2.5 aylıkken anlamış hamile olduğunu doktora gitmiş cinsiyetini bile öğrenmiş ilk gidişinde .ben neler çektirdim kendime

Ooo maşallah :) aynen haklısında insan düşünmeden edemiyor. Hayırlısı olsun :) bekleyelim bakalım zaten az kaldı ayın 18'ine :)

Sende atsana. Yokya sanmıyorm. Attım kafamdan gebeliği gerçi bnm yumurtam 4 veya 5 kasımda çatladıysa gunume var. 17-18 kasımda olmam lazım. Pazar akşama kadar bekliycm olmazsm pazartesiye randevu alcam
Çöpe attım canım ama benımkınde kırmızı dalgalanmalar olusmustu

Parol kullan canım hatta hamileyken de kullanılıyor hiç bir kotu etkısı olmaz merak etme.

Çok geçmiş olsun canım. İnan hiç bilmiyorum.

Canım bende sadece parol biliyorum ama çok zor durumda değilsen kullanma

Bende bilmiyorum ılık bi duş alıp uyumaya çalış en iyisi kafanı sar alın bölgeni

parol kullanabilirsin cnm çok geçmiş olsun

gebelik varsa parol yoksa adet geciktirmeyen tek ilacım dolorex
evdeysen yapabilceğin basit bi kaç çözüm var ellerini dayanayamicağın kadar soğuk buzlu suya batır yaklaşık 10 dakika ağrını hafifletecektir
diğeri de alnına patates koymak gözünü kapatacak şekilde bi tülbentle bağlamak buda hafifletir

kuzum varsa parol kullan gebelikte de emzirirkende parol kullniyoruz. inss adet olmzsin hamis olursun

Parol falan al canim yada dolarex ama migrenin varsa onlarda fayda etmiyor amiğren diye bi ilaç var ama bebişin olabilir o yüzden sakincali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…