Bunun oluru var gene benım ki hepten bozulmusBnm böyle oldu :/
Öyle bi şart yok bence. Benim hep akıntım olur mesela. Vajinadan bulunan halk diliyle yara denilen bi şey o akıntıyı yapıyor. Ama yumurtlama zamanlarında akıntın ın şekli değişiyor o başka tabii.Kızlar normalde adete kaç gün kala akıntının kesilmesi gerekiyo
Çok sağol canım burda öyle bisey okumuştum sanki de ondan öyle sorayım dedim :)Öyle bi şart yok bence. Benim hep akıntım olur mesela. Vajinadan bulunan halk diliyle yara denilen bi şey o akıntıyı yapıyor. Ama yumurtlama zamanlarında akıntın ın şekli değişiyor o başka tabii.
Rica ederim canım. Farklı bir bilgiye sahip olan varsa o da yazarsa ona göre bakarsın canım. Benim genelde hep akıntım vardır. Olmadığı zamanlar da var ama takip etmem ben onu.Çok sağol canım burda öyle bisey okumuştum sanki de ondan öyle sorayım dedim :)
Bende pek takip etmiyorum bu ay bişeyler bekliyorum nasip olursa da acaba dedim böyle bişey varsa erkenden anliyim diye ama yok vallaRica ederim canım. Farklı bir bilgiye sahip olan varsa o da yazarsa ona göre bakarsın canım. Benim genelde hep akıntım vardır. Olmadığı zamanlar da var ama takip etmem ben onu.
bekle cnm 18 ini stres yapma başka oyalanacak şeyler bul ben 2000 lik puzzle yaptığım ay hamile kalmışım hiç düşünmedim o ay hamileliği .varsa zaten öğreniceksin insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çaremiz yok .erken öğrenincede zaman geçmiyor inan yaşadım çünkü oğlumu öğrendiğimde 3 haftalıktı bebeği 7 haftalık gördük.o 4 hafta geçmek bilmedi ömrümden ömür gitti .boş gebelikmi diye düşünmekten ağlamaktan mahvolmuşum .şimdi düşünüyorumda okadar erken öğrenmeseydim onları yaşamıcaktım .komşum 2.5 aylıkken anlamış hamile olduğunu doktora gitmiş cinsiyetini bile öğrenmiş ilk gidişinde .ben neler çektirdim kendimeŞöyleki ;
5 kasımda dr gittim. Ama yumurta vs baktırmak için gitmemiştim. Drden şeker yuklemesi için kagıt almam lazımdı kagıdımı kaybetmiştim.
Tam odadan çıkıcakken aklıma geldi dr bu ay inofolic combi kullandıgımı söyledim. Oda iyi yapmıssın devam et dedi. Sonra ben dedimki acaba yumurtam catlamıs mıdır nasıl anlayabilirim diye. Gecen aylarda ovu testi kullnmıstım sansa bu ay kullanmak istemedim. Neyse işte dr gel ultrasondan bakalım dedi. Alttan muayne etti ve yumurtan çatlamıs dedi. Ama ne zmn çatladı bilmiyorz. O zmn yenide çatlamıs olabilirdi. 1 gun öncede bir kaç gun öncede. Oyle işte. Eger 5nde çatladıysa 18nde olmam lazım. Karıstı boyle
Sende atsana. Yokya sanmıyorm. Attım kafamdan gebeliği gerçi bnm yumurtam 4 veya 5 kasımda çatladıysa gunume var. 17-18 kasımda olmam lazım. Pazar akşama kadar bekliycm olmazsm pazartesiye randevu alcamBunun oluru var gene benım ki hepten bozulmus
Ooo maşallah :) aynen haklısında insan düşünmeden edemiyor. Hayırlısı olsun :) bekleyelim bakalım zaten az kaldı ayın 18'ine :)bekle cnm 18 ini stres yapma başka oyalanacak şeyler bul ben 2000 lik puzzle yaptığım ay hamile kalmışım hiç düşünmedim o ay hamileliği .varsa zaten öğreniceksin insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çaremiz yok .erken öğrenincede zaman geçmiyor inan yaşadım çünkü oğlumu öğrendiğimde 3 haftalıktı bebeği 7 haftalık gördük.o 4 hafta geçmek bilmedi ömrümden ömür gitti .boş gebelikmi diye düşünmekten ağlamaktan mahvolmuşum .şimdi düşünüyorumda okadar erken öğrenmeseydim onları yaşamıcaktım .komşum 2.5 aylıkken anlamış hamile olduğunu doktora gitmiş cinsiyetini bile öğrenmiş ilk gidişinde .ben neler çektirdim kendime
Çöpe attım canım ama benımkınde kırmızı dalgalanmalar olusmustuSende atsana. Yokya sanmıyorm. Attım kafamdan gebeliği gerçi bnm yumurtam 4 veya 5 kasımda çatladıysa gunume var. 17-18 kasımda olmam lazım. Pazar akşama kadar bekliycm olmazsm pazartesiye randevu alcam
Hım bazen idrar dağılmayınca öyle oluyo. Bnde bi kere öyle oldu . Hatta uöutlanıp erken gebelk testi yapmstm ama maalesf negatftiÇöpe attım canım ama benımkınde kırmızı dalgalanmalar olusmustu
Parol kullan canım hatta hamileyken de kullanılıyor hiç bir kotu etkısı olmaz merak etme.Kızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
Hafif etkili bir agrı kesici biliyor msnz.
Nolur cvp yazın duramıyorm beynim patlıyck gibi.
@Meylen A Annelerin en yorgunu K Kutsal Alerji @Senaaashndomestic pembepatiks Youlost16
Wishmaster K Kutsal pamuk BONCUK23 @Elf1996
Çok geçmiş olsun canım. İnan hiç bilmiyorum.Kızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
@Meylen A Annelerin en yorgunu K Kutsal Alerji @Senaaashndomestic pembepatiks Youlost16
Canım bende sadece parol biliyorum ama çok zor durumda değilsen kullanmaKızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
Bende bilmiyorum ılık bi duş alıp uyumaya çalış en iyisi kafanı sar alın bölgeniKızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
parol kullanabilirsin cnm çok geçmiş olsunKızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
Kızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
kuzum varsa parol kullan gebelikte de emzirirkende parol kullniyoruz. inss adet olmzsin hamis olursunKızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
Parol falan al canim yada dolarex ama migrenin varsa onlarda fayda etmiyor amiğren diye bi ilaç var ama bebişin olabilir o yüzden sakincaliKızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?