- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
hayirlisi olsun be kuzumSelam kizlar ben kirmizilari gördüm sabah itibari ilee
Tamam canm allah razı olsun .Parol kullan canım hatta hamileyken de kullanılıyor hiç bir kotu etkısı olmaz merak etme.
Tamam canm tsk ederim yınede ❤Çok geçmiş olsun canım. İnan hiç bilmiyorum.
Hepimizden razı olsun canım rica ederimTamam canm allah razı olsun .
Valla öok kötüyüm mecbur kullanıcamCanım bende sadece parol biliyorum ama çok zor durumda değilsen kullanma
Valla evi dökmüşüm temzlk yapıyorm kaldm işin içindeBende bilmiyorum ılık bi duş alıp uyumaya çalış en iyisi kafanı sar alın bölgeni
Saol Canım Allah razı olsn❤parol kullanabilirsin cnm çok geçmiş olsun
Amin canım İnşallah allah razı olsun❤kuzum varsa parol kullan gebelikte de emzirirkende parol kullniyoruz. inss adet olmzsin hamis olursun
Off berbet bişy ya. Parol olayım en iyisi saol canm ❤Parol falan al canim yada dolarex ama migrenin varsa onlarda fayda etmiyor amiğren diye bi ilaç var ama bebişin olabilir o yüzden sakincali
Parol kullan canım hatta hamileyken de kullanılıyor hiç bir kotu etkısı olmaz merak etme.
Çok geçmiş olsun canım. İnan hiç bilmiyorum.
Canım bende sadece parol biliyorum ama çok zor durumda değilsen kullanma
Bende bilmiyorum ılık bi duş alıp uyumaya çalış en iyisi kafanı sar alın bölgeni
parol kullanabilirsin cnm çok geçmiş olsun
gebelik varsa parol yoksa adet geciktirmeyen tek ilacım dolorex
evdeysen yapabilceğin basit bi kaç çözüm var ellerini dayanayamicağın kadar soğuk buzlu suya batır yaklaşık 10 dakika ağrını hafifletecektir
diğeri de alnına patates koymak gözünü kapatacak şekilde bi tülbentle bağlamak buda hafifletir
kuzum varsa parol kullan gebelikte de emzirirkende parol kullniyoruz. inss adet olmzsin hamis olursun
Diclofram var onu alsam olur mu ??Parol falan al canim yada dolarex ama migrenin varsa onlarda fayda etmiyor amiğren diye bi ilaç var ama bebişin olabilir o yüzden sakincali
Alma bence canım bnde çok kötüyüm anneme yardıma gtcektim kardeşim umreden gelecek temizlik yapıyodu dedim yardım edeyim de bende ilaç alamam kiDiclofram var onu alsam olur mu ??
Çok fena ya duramıyorm. Valla Allah'a emanet mecbur alıcam artıkAlma bence canım bnde çok kötüyüm anneme yardıma gtcektim kardeşim umreden gelecek temizlik yapıyodu dedim yardım edeyim de bende ilaç alamam ki
Minoset canım parolun etkisi daha değişik gebelerde Minoseti rahatlıklaveriyorlae benim gebelkte karnım ağrıyordu Minoset vermişti bende zarar gelmezmi dedim oda sıkıntısı yok ama çok içememeye bak dediKızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
Hafif etkili bir agrı kesici biliyor msnz.
Nolur cvp yazın duramıyorm beynim patlıyck gibi.
@Meylen A Annelerin en yorgunu @dilzapek @Senaaashndomestic @pembepatiks Youlost16
@Wishmaster @Sumyak123 @BONCUK23 B Babygirl16
hayir alma kuzum eger migrenin varsa parol ic fayda eder mi bilmiyorum ama zararsiz. karanlik bir odada uyumak en etkilisi diye biliyorum birde adete yakin migren krizi tutuyorDiclofram var onu alsam olur mu ??
canım sen benim dediğim suyu dene bence şiddetli baş ağrımı geçiriyorum o yöntemle ki bana fizyoterapist söylemiştiÇok fena ya duramıyorm. Valla Allah'a emanet mecbur alıcam artık
Yeni gördüm onu canm atlamısım. Deniysem hemen.canım sen benim dediğim suyu dene bence şiddetli baş ağrımı geçiriyorum o yöntemle ki bana fizyoterapist söylemişti
Bn buyuk ihtimal pazr adet olurum o zmn. Nedense adetlerim hep pazar gunu oluyo :/hayir alma kuzum eger migrenin varsa parol ic fayda eder mi bilmiyorum ama zararsiz. karanlik bir odada uyumak en etkilisi diye biliyorum birde adete yakin migren krizi tutuyor
Hım saol canm evde bitek diclofram kalmsMinoset canım parolun etkisi daha değişik gebelerde Minoseti rahatlıklaveriyorlae benim gebelkte karnım ağrıyordu Minoset vermişti bende zarar gelmezmi dedim oda sıkıntısı yok ama çok içememeye bak dedi
Valla evi dökmüşüm temzlk yapıyorm kaldm işin içindekaynanam gelcek bide !
Kaynanan gelsin biraz yardım etsin sana bişey olmaz bi de dicloflam kas gevşetici gibi bişeydi sanırım hamilelikte bebeğe zarar verir diyor prospektüste kullanma benceDiclofram var onu alsam olur mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?