- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Boyunla kilon kaç canım benimkide öyle 10 kilo aldı ben 5 kilo verdim banada yaramadı evlilikBiz öyle olurmuyuz sanmıyom bana hiç evlilik yaramadı eşim yarma gibi oldu ben halen aynı kilodayım bizimkiler aile boyu zayıf ondan zaar
Canim benimde aynı oluyordu doktor minoset kullanabilirsin dedi , sadece minoset , plus olan degilKızlar Bana acil cvp yazar mısınız nolluur çok kötüyüm. Başım catlıyor hemde öyle böyle değil. Migrenim var. Hafifde miğdem bulanıyo. Agrı kesici almam lazım duramıyorum. Ama eger hamilelik falan varsa bişy olur mu ?? Yada adeti geciktirir mi?
Hafif etkili bir agrı kesici biliyor msnz.
Nolur cvp yazın duramıyorm beynim patlıyck gibi.
@Meylen A Annelerin en yorgunu @dilzapek @Senaaashn @Hdou4225pembepatiks @AllahvarAllahyar
Wishmaster @Sumyak123 @BONCUK23 @Elf1996
imkanın varsa temiz havada yürüyüş yap olmadı evin içinde yürü cnm benim migrenim başka türlü geçmez meselaHım saol canm evde bitek diclofram kalms
Geçmiş olsun canım tülbent sar başına battaniyenin altına gir yarım saat bekle öyle geçiyor benimkiValla öok kötüyüm mecbur kullanıcam
Cnm söylediğini yaptm 10 15 dk bıraktı tekrar başaldı mecbur agrı kesici aldm. Hamilelik falan varsada Allaha emanet artıkcanım sen benim dediğim suyu dene bence şiddetli baş ağrımı geçiriyorum o yöntemle ki bana fizyoterapist söylemişti
Valla cnm dayanacak gibi değildim mecbur aldm şimdi biraz geçti çok şükür. Varsada bişy Allah'a emanetKaynanan gelsin biraz yardım etsin sana bişey olmaz bi de dicloflam kas gevşetici gibi bişeydi sanırım hamilelikte bebeğe zarar verir diyor prospektüste kullanma bence
sen sıkıştıkça yap ağrı kesici almaktan iyidir canım gözünü ört biraz uyu bendede sinüzit var tuttu mu tutuyo çok iyi anlıyorum seniCnm söylediğini yaptm 10 15 dk bıraktı tekrar başaldı mecbur agrı kesici aldm. Hamilelik falan varsada Allaha emanet artık
Diclofram kullandm valla canm evda baska agrı kesici kalmamstı. Şimdi iyi biraz bıraktıCanim benimde aynı oluyordu doktor minoset kullanabilirsin dedi , sadece minoset , plus olan degil
hadi inşallah güzel haberleri alırsın canım :)Benim test koyulaşmıs kızlar :)Eki Görüntüle 2206528
Zaten başlamadan önce 30 dk yuruyus yapmstm spor yapıyorm bu aralar ondan. Ama gecmedi. Diclofram kullandm şimdi gecti birazimkanın varsa temiz havada yürüyüş yap olmadı evin içinde yürü cnm benim migrenim başka türlü geçmez mesela
İnsallah cnm pazartesi kan vermeyi düşünüyorum :)hadi inşallah güzel haberleri alırsın canım :)
Bnde ikiside varsen sıkıştıkça yap ağrı kesici almaktan iyidir canım gözünü ört biraz uyu bendede sinüzit var tuttu mu tutuyo çok iyi anlıyorum seni
Göz0n aydın canm darısı başıma inş ❤Benim test koyulaşmıs kızlar :)Eki Görüntüle 2206528
kız canından ileri mi bi yarım saat bari yat ki etkisini çabuk göstersinBnde ikiside varşimdi temizliğe başladıgım için mecbur devam etmem gerekti. Allah'a emanet yapcak bişy yok
İnşallahhh cnmm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinGöz0n aydın canm darısı başıma inş ❤
Kız kaynanamı bi bilsenkız canından ileri mi bi yarım saat bari yat ki etkisini çabuk göstersin
Amin amin aminnnnn❤İnşallahhh cnmm . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Allah sabır versin valla ne diyim canım anlayışsız bi insanla zorKız kaynanamı bi bilsen
Onun dırdırını çekecegine bu agrıyı cek dersin :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?