İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Diclofram kullandm valla canm evda baska agrı kesici kalmamstı. Şimdi iyi biraz bıraktı
Bebisin varsa Allah korur ama sen yinede dikkat et canım bu hap riskli hamilelikte benimde arada tutuyo migren teshisim yok ama resmen Bayılacak gibi oluyorum bazen , lavanta yağı al onu kokla elinden geldigince ilaç kullanma canım ne olur ne olmaz

Tamam canm tsk ederim. Nerden bulabilirim onu ?

Herkesin derdi kendine büyük canım öyle deme :)
oyledr balim hasta halimle. ev is coluk cocuk es kaynana kaynata. ve ben cok kotuyum doktora gidelim bile diyemiyorm gidersem cocuklar ne yapacak bin turlu dert esim tek basina market pazar kasap isini yapti ve herseyi pahali almis cocuklra bakan olsa ben giderim benmkiler ust katta onlarinda isi oluyor fakat disari cikmayali. epey oldu

Canım benim bi arkadaşım var 1,5 yaşında ve 2,5 yaşında çocuğuyla dünyaları geziyo burdan taaa kurtuluşa gidip geliyo tek başına çocuklarla da gidebilirsin Eminim zor olur ama imkansız değil ama işte onlar sana ağır geliyo bize başka şeyler bende mesela koştur koştur işe git eve gel temizlik yemek çamaşır ütü sıkıldım mesela buda beni zorluyo buda benim derdim :)

iki cocukla giderim 3 ne olcak:) aman dedigin gibi herkesin derdi kendine agir haklisin

Abla bnm görümcem kanser 3 çocugu var. Çocuklarını okula götürüyor ordan marketleri vae markete gecip eşine yardım ediyor. Sonra tekrar eve geçip yemek yapıp markete götürüyor. Sonra çocukları okuldan akıl spor aktivitelerine götürüyor. Akşam eve gelip temizlk yapıyor.

Hıı birde hastanelerde koşturuyor.

kuzum buyuk olsa amenna kucukler biri 4 yasinda biri iki yasinda digeri 5 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…