- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
Bebisin varsa Allah korur ama sen yinede dikkat et canım bu hap riskli hamilelikte benimde arada tutuyo migren teshisim yok ama resmen Bayılacak gibi oluyorum bazen , lavanta yağı al onu kokla elinden geldigince ilaç kullanma canım ne olur ne olmazDiclofram kullandm valla canm evda baska agrı kesici kalmamstı. Şimdi iyi biraz bıraktı
Ayy ne güzel bariz gözüküyor valla ben olsam çoktan acile kan testine ucmustumBenim test koyulaşmıs kızlar :)Eki Görüntüle 2206528
Ayy ne güzel bariz gözüküyor valla ben olsam çoktan acile kan testine ucmustum
Hayırlı olsun canım. Olmuş valla. Git kız acile. Ne pazartesiyi bekliyon. Bizim için git bari :)Benim test koyulaşmıs kızlar :)Eki Görüntüle 2206528
Ayy bekleme kız pazartesiye kadar imkanın varsa şimdi git , catlatcanmi biziHayırlı olsun canım. Olmuş valla. Git kız acile. Ne pazartesiyi bekliyon. Bizim için git bari :)
Aynen valla çok zor. Ne agrılarla aglaya aglaya iş yaptıgım gunler olmstur.Allah sabır versin valla ne diyim canım anlayışsız bi insanla zor
Tamam canm tsk ederim. Nerden bulabilirim onu ?Bebisin varsa Allah korur ama sen yinede dikkat et canım bu hap riskli hamilelikte benimde arada tutuyo migren teshisim yok ama resmen Bayılacak gibi oluyorum bazen , lavanta yağı al onu kokla elinden geldigince ilaç kullanma canım ne olur ne olmaz
Canım güvenilir bir aktardan soğuk sıkım lavanta yağı alabilirsin. Hem uykuya dalmada çok yardımcı hem sinirleri yatistiriyo. Ben 1 damla yastigimin köşesine damlatiyom yetiyor bütün oda kokuyor çok keskinTamam canm tsk ederim. Nerden bulabilirim onu ?
Herkesin derdi kendine büyük canım öyle deme :)anam benm yerimde olsaniz ne yapacaksinz
oyledr balim hasta halimle. ev is coluk cocuk es kaynana kaynata. ve ben cok kotuyum doktora gidelim bile diyemiyorm gidersem cocuklar ne yapacak bin turlu dert esim tek basina market pazar kasap isini yapti ve herseyi pahali almis cocuklra bakan olsa ben giderim benmkiler ust katta onlarinda isi oluyor fakat disari cikmayali. epey olduHerkesin derdi kendine büyük canım öyle deme :)
Mutlaka bakıcam. Fiyatı ne ?Canım güvenilir bir aktardan soğuk sıkım lavanta yağı alabilirsin. Hem uykuya dalmada çok yardımcı hem sinirleri yatistiriyo. Ben 1 damla yastigimin köşesine damlatiyom yetiyor bütün oda kokuyor çok keskin
Canım benim bi arkadaşım var 1,5 yaşında ve 2,5 yaşında çocuğuyla dünyaları geziyo burdan taaa kurtuluşa gidip geliyo tek başına çocuklarla da gidebilirsin Eminim zor olur ama imkansız değil ama işte onlar sana ağır geliyo bize başka şeyler bende mesela koştur koştur işe git eve gel temizlik yemek çamaşır ütü sıkıldım mesela buda beni zorluyo buda benim derdim :)oyledr balim hasta halimle. ev is coluk cocuk es kaynana kaynata. ve ben cok kotuyum doktora gidelim bile diyemiyorm gidersem cocuklar ne yapacak bin turlu dert esim tek basina market pazar kasap isini yapti ve herseyi pahali almis cocuklra bakan olsa ben giderim benmkiler ust katta onlarinda isi oluyor fakat disari cikmayali. epey oldu
iki cocukla giderim 3 ne olcak:) aman dedigin gibi herkesin derdi kendine agir haklisinCanım benim bi arkadaşım var 1,5 yaşında ve 2,5 yaşında çocuğuyla dünyaları geziyo burdan taaa kurtuluşa gidip geliyo tek başına çocuklarla da gidebilirsin Eminim zor olur ama imkansız değil ama işte onlar sana ağır geliyo bize başka şeyler bende mesela koştur koştur işe git eve gel temizlik yemek çamaşır ütü sıkıldım mesela buda beni zorluyo buda benim derdim :)
Ya vala gecen ay iki güne bi gittim cok hüsran oldu bu ay kendime öle söz verdimAyy bekleme kız pazartesiye kadar imkanın varsa şimdi git , catlatcanmi biziinşallah bu mübarek günde güzel haber alicaz gibi hissediyorum
saol cnm oldu gibi amaa değer yükselsin diye pazartesiye sartlandırdım kendimi :)Hayırlı olsun canım. Olmuş valla. Git kız acile. Ne pazartesiyi bekliyon. Bizim için git bari :)
Abla bnm görümcem kanser 3 çocugu var. Çocuklarını okula götürüyor ordan marketleri vae markete gecip eşine yardım ediyor. Sonra tekrar eve geçip yemek yapıp markete götürüyor. Sonra çocukları okuldan akıl spor aktivitelerine götürüyor. Akşam eve gelip temizlk yapıyor.oyledr balim hasta halimle. ev is coluk cocuk es kaynana kaynata. ve ben cok kotuyum doktora gidelim bile diyemiyorm gidersem cocuklar ne yapacak bin turlu dert esim tek basina market pazar kasap isini yapti ve herseyi pahali almis cocuklra bakan olsa ben giderim benmkiler ust katta onlarinda isi oluyor fakat disari cikmayali. epey oldu
Hıı birde hastanelerde koşturuyor.oyledr balim hasta halimle. ev is coluk cocuk es kaynana kaynata. ve ben cok kotuyum doktora gidelim bile diyemiyorm gidersem cocuklar ne yapacak bin turlu dert esim tek basina market pazar kasap isini yapti ve herseyi pahali almis cocuklra bakan olsa ben giderim benmkiler ust katta onlarinda isi oluyor fakat disari cikmayali. epey oldu
kuzum buyuk olsa amenna kucukler biri 4 yasinda biri iki yasinda digeri 5 aylikAbla bnm görümcem kanser 3 çocugu var. Çocuklarını okula götürüyor ordan marketleri vae markete gecip eşine yardım ediyor. Sonra tekrar eve geçip yemek yapıp markete götürüyor. Sonra çocukları okuldan akıl spor aktivitelerine götürüyor. Akşam eve gelip temizlk yapıyor.
2 yasındakini kayınvalidene bırak bebeği at arabaya diğeri 4 yasında yürüsün elinden tut market alısverisene kasapa git 1 saat idare etsin cocugu kayınvalidende bişey olmazkuzum buyuk olsa amenna kucukler biri 4 yasinda biri iki yasinda digeri 5 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?