- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
uraa istanbull soguudu da :) onceden di onlar2 yasındakini kayınvalidene bırak bebeği at arabaya diğeri 4 yasında yürüsün elinden tut market alısverisene kasapa git 1 saat idare etsin cocugu kayınvalidende bişey olmaz
iki yasindaki hinzirrrr babasi gibi:) cok anaci2 yasındakini kayınvalidene bırak bebeği at arabaya diğeri 4 yasında yürüsün elinden tut market alısverisene kasapa git 1 saat idare etsin cocugu kayınvalidende bişey olmaz
Geçmiş olsn yakizlar basima. bir kaza geldi bugun cocuklara patates kofte yapiyordum mutfak dolabindan tencere dustu saniyelik farkla kapagi. bin parcaya boludu verilmis sadakam varmis bir 5 dakka kendime gelemedim patatesler hep yandi bagzen kafam boyle gidiyor vallah
Allah korusun gerçekten verilmiş sadakan varmış , geçmiş olsun canımkizlar basima. bir kaza geldi bugun cocuklara patates kofte yapiyordum mutfak dolabindan tencere dustu saniyelik farkla kapagi. bin parcaya boludu verilmis sadakam varmis bir 5 dakka kendime gelemedim patatesler hep yandi bagzen kafam boyle gidiyor vallah
Ben 6 ay önce 30 tl ye almıştım canım, ama dolar arttı diye kesin fiyatlar artmıştır 50 tl yi gözden çıkarMutlaka bakıcam. Fiyatı ne ?
Hımmm :) tamam canmBen 6 ay önce 30 tl ye almıştım canım, ama dolar arttı diye kesin fiyatlar artmıştır 50 tl yi gözden çıkar
Canim idrari biraz fazla damlatmissin ama t nin altında pembe çizgi var gördüm , hayırlı haber verirsin inşallahKızlar bat bugun. Tekrarladım testi var mı sizce
Canım aslında bu yarım saat sonra ki hali İlk yaptıgımda da sılık cızgı vardı ama boyle kırmızı dalgalanmalar yoktu daha cok bellı olur dıye beklettim ama ıyıce karıstıCanim idrari biraz fazla damlatmissin ama t nin altında pembe çizgi var gördüm , hayırlı haber verirsin inşallahtest biraz kuruyunca o kirmizilik yok oluyo bazen dalgalı gibi kirmizilik varya o. Bu yarım saat sonra açılır , bide ozaman at ama ben gördüm canım inşallah hamissin
Canım aslında bu yarım saat sonra ki hali İlk yaptıgımda da sılık cızgı vardı ama boyle kırmızı dalgalanmalar yoktu daha cok bellı olur dıye beklettim ama ıyıce karıstı
Kizlar bir dusunceniz varmi bu konu hakkindaKizlar mrb cumartesi gunu yani yarin adet gunum ama normalde sancim olurdu ama cok az var gelip gidiyo kahverengi akintim var simdilik az geldi göğüslerim sertlesti nerdeyse 1 bucuk 2 haftadirda kasiklarim agriyor bazen sol kasigima ani batma oluyor sizce hamilelik olabilirmi
Elinizde test varmı , imkanınız varsa idrar testi yapın . Sanki yerleşme kanaması gibi testi paylasirsaniz elimizden geldiğince yardimci oluruz , yada en kesin sonuç kan testi . Acilde yaptırabilirsiniz ilaç kullaniyom sancim var kanama var diyince bakarlar . Ama inşallah hamilesinizdirKizlar mrb cumartesi gunu yani yarin adet gunum ama normalde sancim olurdu ama cok az var gelip gidiyo kahverengi akintim var simdilik az geldi göğüslerim sertlesti nerdeyse 1 bucuk 2 haftadirda kasiklarim agriyor bazen sol kasigima ani batma oluyor sizce hamilelik olabilirmi
Cizgi var hayirli olsunKızlar bat bugun. Tekrarladım testi var mı sizce
Elimde test yok 3 yildir kirmizilari gorunce cesaret edemiyorum alip yapmaya sadece dua edip bekliyorum ve galiba hamile kalmayi kendime yediremiyorum hic olmiycak diye cok korkuyorum cokElinizde test varmı , imkanınız varsa idrar testi yapın . Sanki yerleşme kanaması gibi testi paylasirsaniz elimizden geldiğince yardimci oluruz , yada en kesin sonuç kan testi . Acilde yaptırabilirsiniz ilaç kullaniyom sancim var kanama var diyince bakarlar . Ama inşallah hamilesinizdir
Canım test bozuk muydu acaba bu marka hep böyle yayiliyor mu ki ? Elinde test varsa sabah kalktığında baksana yineKızlar bat bugun. Tekrarladım testi var mı sizce
3 damladan fazla damlatmıs olabılırım yarın tekrar deneyeyım:)canım bende hep albi test kullandım oyüzden 3 damladan fazla damlatinca sacmaliyo test , kural: sadece 3 damla sabah ilk idrar yada 3-4 saat sıvı almadan yapılan idrar, bide 20 dk dan sonrasini dikkate alma canım. Öyle daha net sonuç alırsın
Elinde yok ama yarın alıp yapacagım inşallah. Banttan ıkı gun once de yapmıstım o da boyle yayıldıCanım test bozuk muydu acaba bu marka hep böyle yayiliyor mu ki ? Elinde test varsa sabah kalktığında baksana yine
Herhangi bir rahatsızlığınız varmı, korkmayın Rabbim elbet hayırlı bir zaman kararlamistir ama biz kullar sabirsisiz. Sakın öyle ümitsizliğe kapilma, 18 yıl her türlü tedaviyi gördükten sonra artık bırakıp çocuğumuz olmicak diye ümidini neredeyse kaybetmiş bir çift doğal yolla çocuk sahibi oldu benim yaşadığım yerde . Ve başka bi sürü böyle çift gördüm doktorların asla hamile kalamazsin diyip evlat sahibi olanları. Rabbim ol der olur , Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat kucaginiza almak nasip etsinElimde test yok 3 yildir kirmizilari gorunce cesaret edemiyorum alip yapmaya sadece dua edip bekliyorum ve galiba hamile kalmayi kendime yediremiyorum hic olmiycak diye cok korkuyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?