- 17 Şubat 2017
- 163
- 55
- 48
- 30
Hayır hicbir rahatsizligim yok cok sukur amaHerhangi bir rahatsızlığınız varmı, korkmayın Rabbim elbet hayırlı bir zaman kararlamistir ama biz kullar sabirsisiz. Sakın öyle ümitsizliğe kapilma, 18 yıl her türlü tedaviyi gördükten sonra artık bırakıp çocuğumuz olmicak diye ümidini neredeyse kaybetmiş bir çift doğal yolla çocuk sahibi oldu benim yaşadığım yerde . Ve başka bi sürü böyle çift gördüm doktorların asla hamile kalamazsin diyip evlat sahibi olanları. Rabbim ol der olur , Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat kucaginiza almak nasip etsin
Ozaman biraz kendini bırakcan, ilişkiye girerken görev gibi değilde sevdiğin adamla en özel aninizin keyfini tadını cikaricam diye düşün, esinede belli etme test , onu testi filan yapiyosan emin ol stresten onların spermleride etkiliyor. Iliski sirasinda bebek düşünmemeye çalış , bide ilişkiden önce bir dua var onu oku . Atıcam şimdi fotoHayır hicbir rahatsizligim yok cok sukur ama
Tesekkur ederim canim deniycem insallab hasta olmam yarin denemek zorunda kalmam
Allah en kısa zamanda hayırlı ise kucağını doldurur inşallah.Kizlar mrb cumartesi gunu yani yarin adet gunum ama normalde sancim olurdu ama cok az var gelip gidiyo kahverengi akintim var simdilik az geldi göğüslerim sertlesti nerdeyse 1 bucuk 2 haftadirda kasiklarim agriyor bazen sol kasigima ani batma oluyor sizce hamilelik olabilirmi
sag ol balimAllah korusun gerçekten verilmiş sadakan varmış , geçmiş olsun canım
sag ol kuzumGeçmiş olsn ya
Adetim düzenli benimde oyle olur ama bu ay agrim yokAllah en kısa zamanda hayırlı ise kucağını doldurur inşallah.
Düzenli adet olur musun? İnşallah yerleşmedir ama benim adetten önce böyle kahve akıntım olur sonra adete çevirir. İnşallah sen de farklı olur.
Oh maşallah kanla da kesinleşir İnşaAllah canımmm :) Darısı başıma, başımıza İnşaAllahBenim test koyulaşmıs kızlar :)Eki Görüntüle 2206528
Geçmiş olsun kuzum neyin var ?sag ol balim
Kuzum benim sen 4.bebişi azıcık ertele istersen okurken yoruluyor insan :/ Her dağın kendinedir göre karı var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .kuzum buyuk olsa amenna kucukler biri 4 yasinda biri iki yasinda digeri 5 aylik
Rabbim yardımcısı olsun şifa versin inşaAllahAbla bnm görümcem kanser 3 çocugu var. Çocuklarını okula götürüyor ordan marketleri vae markete gecip eşine yardım ediyor. Sonra tekrar eve geçip yemek yapıp markete götürüyor. Sonra çocukları okuldan akıl spor aktivitelerine götürüyor. Akşam eve gelip temizlk yapıyor.
Allah korumuş cidden dikkat et kendinekizlar basima. bir kaza geldi bugun cocuklara patates kofte yapiyordum mutfak dolabindan tencere dustu saniyelik farkla kapagi. bin parcaya boludu verilmis sadakam varmis bir 5 dakka kendime gelemedim patatesler hep yandi bagzen kafam boyle gidiyor vallah
Hoş geldin canım :)Kızlaar uzun bir aradan sonra merhaba :)
Geçmiş olsun ablam dikkat et kendine A Annelerin en yorgunu
Ne olsun canım aynı bizim anne olma yolunda ilerlemeye devam :) sen de ne var ne yok :)Hoşbulduuuuum canıım :) ne var ne yok :))
Hayırlı geceler canım :)Iyi geceler kızlar:)
Nasılsın canım gorusmeyeli nasil gidiyorHayırlı geceler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?