İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İyi diyelim daha da iyi olalım :) şimdilik iyi şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Vala aynen canım ya bende iyiyim şükür bi kac can sıkıcı insanla uğraşıyorum bu ara stres sinir onla geçiyor günler onun etkisi falan degildir İnşAllah gecikmemin 3.Günü bugun

Vala aynen canım ya bende iyiyim şükür bi kac can sıkıcı insanla uğraşıyorum bu ara stres sinir onla geçiyor günler onun etkisi falan degildir İnşAllah gecikmemin 3.Günü bugun
İnşaAllah stresten değil de bebektendir canım Aman takma insanları .​

Ayy nasıl dayandin test yapmadan , ben 1 hafta kala test yapmaya basliyodum bide 3 gün geçmiş , çoktan hastaneye isinlanmistim inşallah hayırlı haberinide alırız

Ayy nasıl dayandin test yapmadan , ben 1 hafta kala test yapmaya basliyodum bide 3 gün geçmiş , çoktan hastaneye isinlanmistim inşallah hayırlı haberinide alırız
Geçen ay bende erkenden gecik.eyi falan beklmemistim yapmıştım hatta adet oldum hala inanamadim olmadigina ama bu ay çok rahatim nedense cok degerlendrmedik die ihtimal vermiyorum sanrm bi re yum akintisi hic gormedim diyorum belki geç yumurtladim ya da yumurtlamadim daha o yüzden umitlenmek istemiyorum ya hafta sonu gecsin en azindan oyle yapiyim test :) ins cnm saolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…