- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
İyi diyelim daha da iyi olalım :) şimdilik iyi şükür sen nasılsın nasıl gidiyorNasılsın canım gorusmeyeli nasil gidiyor
Vala aynen canım ya bende iyiyim şükür bi kac can sıkıcı insanla uğraşıyorum bu ara stres sinir onla geçiyor günlerİyi diyelim daha da iyi olalım :) şimdilik iyi şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
prenses naslsin canmmmHoşbulduuuuum canıım :) ne var ne yok :))
yarin test yapiyorsunVala aynen canım ya bende iyiyim şükür bi kac can sıkıcı insanla uğraşıyorum bu ara stres sinir onla geçiyor günleronun etkisi falan degildir İnşAllah gecikmemin 3.Günü bugun
Yarın evde degilim kiz hafta sonunu salliyim diom gelmezse pazartesi ya kan ya test die düşünüyorumyarin test yapiyorsun
mutfak dolabinin en ust kismina tencereri koymiustum bir anda dustu kapak falan param parca olsu saniylelik o tencerelerdwn kurtuldum. mutfakla bir saat ugrastimGeçmiş olsun kuzum neyin var ?
Vala aynen canım ya bende iyiyim şükür bi kac can sıkıcı insanla uğraşıyorum bu ara stres sinir onla geçiyor günleronun etkisi falan degildir İnşAllah gecikmemin 3.Günü bugun
allahim inss bari swninki olsun.Yarın evde degilim kiz hafta sonunu salliyim diom gelmezse pazartesi ya kan ya test die düşünüyorum
Allah’ım korumuş çok büyük geçmiş olsun kendine çok dikkat et kuzummutfak dolabinin en ust kismina tencereri koymiustum bir anda dustu kapak falan param parca olsu saniylelik o tencerelerdwn kurtuldum. mutfakla bir saat ugrastim
sag ol balim ev kazasi iste.Allah’ım korumuş çok büyük geçmiş olsun kendine çok dikkat et kuzum
Kan en güzeli test yanıltıyor bazenYarın evde degilim kiz hafta sonunu salliyim diom gelmezse pazartesi ya kan ya test die düşünüyorum
Evet görülmez kaza ama inşaAllah bir daha olmazsag ol balim ev kazasi iste.
InsAllah canımİnşaAllah stresten değil de bebektendir canımAman takma insanları .
Hayırlısı diyorum bu ay bi koyvermislik var bende İnşAllah boyle devam etsin yoksa da yoksa günler geçmiyor resmen düşündükçe Mevlam neyler neylerse guzel eylerallahim inss bari swninki olsun.
Demi aynen benim yalancı pozitifim hic olmadi gerçi ama yine de guvenmiyorum bendeKan en güzeli test yanıltıyor bazen
Ayy nasıl dayandin test yapmadan , ben 1 hafta kala test yapmaya basliyodum bide 3 gün geçmiş , çoktan hastaneye isinlanmistimVala aynen canım ya bende iyiyim şükür bi kac can sıkıcı insanla uğraşıyorum bu ara stres sinir onla geçiyor günleronun etkisi falan degildir İnşAllah gecikmemin 3.Günü bugun
Geçen ay bende erkenden gecik.eyi falan beklmemistim yapmıştım hatta adet oldum hala inanamadim olmadigina ama bu ay çok rahatim nedense cok degerlendrmedik die ihtimal vermiyorum sanrm bi re yum akintisi hic gormedim diyorum belki geç yumurtladim ya da yumurtlamadim daha o yüzden umitlenmek istemiyorum ya hafta sonu gecsin en azindan oyle yapiyim test :) ins cnm saolasinAyy nasıl dayandin test yapmadan , ben 1 hafta kala test yapmaya basliyodum bide 3 gün geçmiş , çoktan hastaneye isinlanmistiminşallah hayırlı haberinide alırız
allahtan yok canim:)dersine iyi calistigini biliyorum balimSen nasılsın ablaların gülü bende batı bekliyorum işte hiç umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?