- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
ne zamn baslYacan testlere kuzum4 gün işte bakalım nasiip :))
Amiiiinnn aminnnnn. Allah razı olsunRabbim yardımcısı olsun şifa versin inşaAllah
cnm adet günleri değişebiliyor yumurta gününü biliyorsan yumurtadan sonra 13. günde idrarda silik de olsa çıkıyorKızlar günaydın adetime 2 gün kala test yapmıştım negatifti bugün adet günüm ama hiç bi adet belirtisi yok normalde bende lekelenme olur sancı olur ama hiç biri yok sadece beyaz akıntı geliyo onun haricinde gögüslerimde ağrı arada baş dönmem uyku halim var bakalım inşallaah olmam çünkü benim adetim asla gecikmez ya 2 gün geç olurum ya 2 gün erken
pazartesi lan ver balimKızlar bu arada ben hala adet olmadım. Beklemedeyim. En son ki testten snra test yapmadm. Şuan yapmayıda düşünmüyorm.
Negatif görmek yordu artk beni
Bekliyorm hala bakalım nolcak..
Ayy inşallah hayırlı haberini alırız canımKızlar bu arada ben hala adet olmadım. Beklemedeyim. En son ki testten snra test yapmadm. Şuan yapmayıda düşünmüyorm.
Negatif görmek yordu artk beni
Bekliyorm hala bakalım nolcak..
hosgeldin canimMerhaba bende aranıza yeni katıldım
Anladımm testi tekrarlayım mi peki yada hafta içine kadar tekrar bekleyeyim bilemedim yaa hayırlısı olsun inşallaah şu yumurtlama gününü bi türlü anlamadım zaten :)cnm adet günleri değişebiliyor yumurta gününü biliyorsan yumurtadan sonra 13. günde idrarda silik de olsa çıkıyor Eki Görüntüle 2206853
Bence stres yapmayın doktora görünmek için erken ama yaştan dolayı bi görünim derseniz siz bilirsini bence 2 3 ay deneyin sonra görünün derim sonuçta oğlunuz varmış daha tecrübelisinizsidir :)Ben de bir aydır hamilelik düşünüyorum 7 yaşında bir oğlum var. Şimdi hayıt suyu kullanıyorum sonra soğan incir duydum. Adetime bir hafta var. İnşallah bende hamile kalabilirim çok stres yaptım bu konuyu. Eşim çok uzın süredir korunuyor şimdi düşünüyor ama yaşım 34 olduğu için ben kafaya çok taktım bu meseleyi. Doktora görüneyimmi sizce yoksa daha erkenmi
Hdşgeldin aramıza :)bence daha erken doktora gitmek için bi kaç ay daha deneyin eğer olmazsa o zaman bir görünebilirsiniz 34 büyük bir yaş değilki canımBen de bir aydır hamilelik düşünüyorum 7 yaşında bir oğlum var. Şimdi hayıt suyu kullanıyorum sonra soğan incir duydum. Adetime bir hafta var. İnşallah bende hamile kalabilirim çok stres yaptım bu konuyu. Eşim çok uzın süredir korunuyor şimdi düşünüyor ama yaşım 34 olduğu için ben kafaya çok taktım bu meseleyi. Doktora görüneyimmi sizce yoksa daha erkenmi
bal linke tikladim bise goremedim kuzum:) ne geldi aklinahttps://www.instagram.com/p/BqRnyC7lTKI/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1qaudvyjp5wy3
Canlı anne izleyince sen geldin aklıma :)))
Abla çocukları uyutan annenin videosu :)) instegramın yok mu ordan açılıyobal linke tikladim bise goremedim kuzum:) ne geldi aklina
hahhay gordum gordum uygulamadan girince gorunmuyordu aynen ben valla :) ben horona basliyorumhttps://www.instagram.com/p/BqRnyC7lTKI/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1qaudvyjp5wy3
Canlı anne izleyince sen geldin aklıma :)))
yok balim instegram esimin var ikimizin adinaAbla çocukları uyutan annenin videosu :)) instegramın yok mu ordan açılıyo
Çok tatlı ama ya :)) Allahım bizede o günleri yaşatsın :))hahhay gordum gordum uygulamadan girince gorunmuyordu aynen ben valla :) ben horona basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?