- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
hiimm ne demezsin:) bugun tabiri kotu anami aglattilar. ama gene de amin inssÇok tatlı ama ya :)) Allahım bizede o günleri yaşatsın :))
Abla bugun avm ye gittim böyle babalar bebek arabasını sürüyo kadınlar çocuklarla falan ilgilenince çok heveslendim kitahçıya gittim çocuk yatiştirmeyle ilgili kitaplar falan aldım çok güzel şeyler aslında :)hiimm ne demezsin:) bugun tabiri kotu anami aglattilar. ama gene de amin inss
guzeldir canm elbette guzeldr sen cok iyu bir anne olcagina eminmAbla bugun avm ye gittim böyle babalar bebek arabasını sürüyo kadınlar çocuklarla falan ilgilenince çok heveslendim kitahçıya gittim çocuk yatiştirmeyle ilgili kitaplar falan aldım çok güzel şeyler aslında :)
Benim yasim33 bende spiral vardi 1 yildir istiyoruz hayirlisi bakalimBen de bir aydır hamilelik düşünüyorum 7 yaşında bir oğlum var. Şimdi hayıt suyu kullanıyorum sonra soğan incir duydum. Adetime bir hafta var. İnşallah bende hamile kalabilirim çok stres yaptım bu konuyu. Eşim çok uzın süredir korunuyor şimdi düşünüyor ama yaşım 34 olduğu için ben kafaya çok taktım bu meseleyi. Doktora görüneyimmi sizce yoksa daha erkenmi
Canım ablam İnşallah :) :*guzeldir canm elbette guzeldr sen cok iyu bir anne olcagina eminm
kuzum bu uygulamadan gireresr olmaz. googledan kadinlar kulubunde girecek en alta dosya baylastan yapacak
Öyle yapcam zaten :) ama ahdımdır eger hamile çıkarsam kan testinde idrar testi de yapcam :)pazartesi lan ver balim
Amin Allah razı olsn ❤Ayy inşallah hayırlı haberini alırız canım
pazartesi lan ver balim
Ne kdar gevıktı cnmKızlar bu arada ben hala adet olmadım. Beklemedeyim. En son ki testten snra test yapmadm. Şuan yapmayıda düşünmüyorm.
Negatif görmek yordu artk beni
Bekliyorm hala bakalım nolcak..
Cnm bende de o akıntıdan oluyor sarımsı normal testde yaptım bugün ondada cıktı ama başka pek belirti yok bende bide yatakdayken sağa sola dönerken bıcak saplanır gibi oluyorBugun sümüksü peçeteye sildikce gelen sarımsı akıntım var inşallah enfeksiyon değildir. Gerçi yanma falan yok ama. Birazda göğüs ucuma dokununca acıyor. Baska bişy yok :)
4. Gun bugun. Sümüksü hafif sarımsı akıntım var peçeteye geliyor.Ne kdar gevıktı cnm
Ona pek dikkat etmedim. Sen şuan hamile misin canm ?Cnm bende de o akıntıdan oluyor sarımsı normal testde yaptım bugün ondada cıktı ama başka pek belirti yok bende bide yatakdayken sağa sola dönerken bıcak saplanır gibi oluyor
Testler öle diyor ama kan vermedim daha :)Ona pek dikkat etmedim. Sen şuan hamile misin canm ?
Atsana foto canm :) inşallah hamileyizdirrr ❤ İnşaaaallllaaaahhTestler öle diyor ama kan vermedim daha :)
Atsana foto canm :) inşallah hamileyizdirrr ❤ İnşaaaallllaaaahh
Ayy var valla normal test nerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?