Birazcık bulanık cıktı ama bunda daha belirgin aslındaBu normal gebeliktesti diğeri erkengebelik testi cnmEki Görüntüle 2207008
Sen kwsin hamilesin bnce :) banada dua et inşallah bende hamileyimdir :)Bu normal gebeliktesti diğeri erkengebelik testi cnmEki Görüntüle 2207008
İnşallah cnm rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gecen ay kimyasal yasadım belirtim daha fazlaydı göğüslerim felan erkenden acımaya başlamıstı .bu ay daha bugün göğüsümde hafif acıma varSen kwsin hamilesin bnce :) banada dua et inşallah bende hamileyimdir :)
Bnmde ucuncu gun cnm ne zmn kan vermeyı dusunuyorusn4. Gun bugun. Sümüksü hafif sarımsı akıntım var peçeteye geliyor.
Hafif göğüs uclarım acıyo dokununca
Başkada belirti yok.
Birde bugun baya gaz var.
Kızlar siz kan verene kadar ben meraktan dogurcamBnmde ucuncu gun cnm ne zmn kan vermeyı dusunuyorusn
Kız mecbur dayancam hafta sonu gırdı artk arayaK
Kızlar siz kan verene kadar ben meraktan dogurcamhayırlı haber alicaz inşallah diye hissediyorum Rabbim yaniltmasin
Ayy tebrik ederim canım kesin hamilesin ama boyle 3 haftalık falan bence darısı bize inşallah :)
Canim hayırlı olsun çizgi net şekilde görünüyor tebrik ederim
Bnmde bugun ama uclarında dokununca acıyo. Rabbim nasip etsin inşallahh. Çok çok istiyorz artıkİnşallah cnm rabbim tüm isteyenlere nasip etsin gecen ay kimyasal yasadım belirtim daha fazlaydı göğüslerim felan erkenden acımaya başlamıstı .bu ay daha bugün göğüsümde hafif acıma var
Pazartesi vercem.Bnmde ucuncu gun cnm ne zmn kan vermeyı dusunuyorusn
İnşalalhh olmaZsin tatlim yaaa gelsin bebişlerrrrrPazartesi vercem.
Tabi yarın adet olmazsam.
saol cnm zaten günüme 2 gün var ve 19. Gün catladı yumurtam erken daha yaniAyy tebrik ederim canım kesin hamilesin ama boyle 3 haftalık falan bence darısı bize inşallah :)
Saol cnmm tsklerCanim hayırlı olsun çizgi net şekilde görünüyor tebrik ederim
Maşallah canım hayirlı olsun sağlikla gelsin inşallahhh bizelerede dua edin hamişlerrr lutfensaol cnm zaten günüme 2 gün var ve 19. Gün catladı yumurtam erken daha yani
Aminnn inşallah canm :)İnşalalhh olmaZsin tatlim yaaa gelsin bebişlerrrrr
Sürekli ediyorum cnm isteyen herkese nasip etsin rabbim . İki yıldır bende cok yoruldum bu süreçte rabbim kimsye aratmasınMaşallah canım hayirlı olsun sağlikla gelsin inşallahhh bizelerede dua edin hamişlerrr lutfenRanaZ33
Allah razi olsun canımmSürekli ediyorum cnm isteyen herkese nasip etsin rabbim . İki yıldır bende cok yoruldum bu süreçte rabbim kimsye aratmasın
Bence en az 20 tane al. Ben 30 tane aldım canım. Fiyatlarına bakıp karşılaştırma yapabilirsin. Ona göre bu sayılarda olandan al bence. Ben 30 ovu+5 gebelik testini kargo ücretsiz 38 liraya aldım@Meylen K Kutsal Alerji selam kizlar ovulasyon testi sipariş etcwmde kaç adet olani tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?