Çok şükür canım. Sen nasılsın?Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız :)
Günde 1 tane yapiliyo değilmi canım bende şimdi baktim sayfaya 20 ovu test 2 erken gebelik testi 29.90 onu alayimBence en az 20 tane al. Ben 30 tane aldım canım. Fiyatlarına bakıp karşılaştırma yapabilirsin. Ona göre bu sayılarda olandan al bence. Ben 30 ovu+5 gebelik testini kargo ücretsiz 38 liraya aldım
Bnde iyiyim şükürler olsun sabırsızlıkla batı bekliyorum:)Çok şükür canım. Sen nasılsın?
Çok iyiymiş ben bi tane erken gebelik testini 20 ye almıstımGünde 1 tane yapiliyo değilmi canım bende şimdi baktim sayfaya 20 ovu test 2 erken gebelik testi 29.90 onu alayim
hayirlı geceler canım adetimin ikinci ğünü ağrim var biraz öyle sen nasilsinHayırlı geceler hanımlar nasılsınız :)
Allahım sizin hayırlı haberlerinizi almak nasip etsinBnde iyiyim şükürler olsun sabırsızlıkla batı bekliyorum:)
Bende iyiyim şükür batı bekliyorum bendegöğüslerme el değmiyo valla :)hayirlı geceler canım adetimin ikinci ğünü ağrim var biraz öyle sen nasilsin
Hadi inşallah gelmez bat da güzel haberlerini alırız :)Bnde iyiyim şükürler olsun sabırsızlıkla batı bekliyorum:)
Amin canım benim Allah bin kere razı olsun bende hayırlı bi evlat çok istiyorum:)Allahım sizin hayırlı haberlerinizi almak nasip etsin
ayyyy insallahhhhHadi inşallah gelmez bat da güzel haberlerini alırız :)
Ayy çok heyecanliiii inşallahh seninledirr bebişinnnnBende iyiyim şükür batı bekliyorum bendegöğüslerme el değmiyo valla :)
Ben 1 tane yapıyorum. Istersen 2 tane yap. Ama o zaman çok alman lazım bence. Bir de iki test arasında 8 saat olmalı diyor benimkinde. Ona göre yaparsın sen de.Günde 1 tane yapiliyo değilmi canım bende şimdi baktim sayfaya 20 ovu test 2 erken gebelik testi 29.90 onu alayim
Bugün ortam hafif karanlıktı gözbebeklerme baktım kocaman olmuşlar artık ne kadar doğru bilemem de :)))Ayy çok heyecanliiii inşallahh seninledirr bebişinnnn
Hoşgellldinnn kiz nerelrrdesinnnnhayirli geceler gece kuslari
Hayirli geceler tatlimm hoşgeldinnnnhayirli geceler gece kuslari
İnsallahhh cnm aminnnRanaZ33 canım hayırlı olsun. İnşallah devamı gelir ve her şey güzel olur.
Kızlar darısı başımıza inşallah.
Hayırlı geceler abla nerelerdesin yahu :)hayirli geceler gece kuslari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?