- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Anladim canım teşekkür ederimmm 1 iyidir yaBen 1 tane yapıyorum. Istersen 2 tane yap. Ama o zaman çok alman lazım bence. Bir de iki test arasında 8 saat olmalı diyor benimkinde. Ona göre yaparsın sen de.
ah kuzum ah sorma cocuklari uyuttum kaynanamlar bizdeydi cay meyve falan derken pwrtim cikmis esim bugun nobette yanlizim dostlarim yanlizim:)Hayırlı geceler abla nerelerdesin yahu :)
hosbulduk cancazim:)Hayirli geceler tatlimm hoşgeldinnnn
Rica ederim :) bence deAnladim canım teşekkür ederimmm 1 iyidir ya
Valla siz gececisiniz :) haftasonu diye bu saatte uyuyorum ama normalde 10 gibi yataktayım valla.sattt 12 yi gecti uykusuz anne adaylariii. nerdesunuz daa:)
Yalnız değilsin canım bak biz burdayizah kuzum ah sorma cocuklari uyuttum kaynanamlar bizdeydi cay meyve falan derken pwrtim cikmis esim bugun nobette yanlizim dostlarim yanlizim:)
ahh balim ahh benm 3 cocugum varsa senin 100lerce kuzumm ogretmwnlik ve annelik bence ayni sey com guzel bir meslegin var. valla sana imreniyorm acik olmak gerekirseValla siz gececisiniz :) haftasonu diye bu saatte uyuyorum ama normalde 10 gibi yataktayım valla.
aynen. tatlim gece 4 yatiyorum sabah 9 da:)Yalnız değilsin canım bak biz burdayiz
Sağol canım. Aynen öyle. Çok güzel bir meslek evet ama çok zor.. Şükür ki seviyorum işimi.ahh balim ahh benm 3 cocugum varsa senin 100lerce kuzumm ogretmwnlik ve annelik bence ayni sey com guzel bir meslegin var. valla sana imreniyorm acik olmak gerekirse
Valla en az 7 saat uyumam lazım benim :)aynen. tatlim gece 4 yatiyorum sabah 9 da:)
sevdigine tum kalbimle eminm ne ogretmeniydinSağol canım. Aynen öyle. Çok güzel bir meslek evet ama çok zor.. Şükür ki seviyorum işimi.
yani o enerji icin sart tabiValla en az 7 saat uyumam lazım benim :)
Vala sabah kahvaltıya mısafır var hazırlık yapıorum sen napıosnsattt 12 yi gecti uykusuz anne adaylariii. nerdesunuz daa:)
Matematik canım. Hadi bunu duyunca söyle sen de o cümleyisevdigine tum kalbimle eminm ne ogretmeniydin
Ne güzel tutmuş inşallah hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :)saol cnm zaten günüme 2 gün var ve 19. Gün catladı yumurtam erken daha yani
Matematik canım. Hadi bunu duyunca söyle sen de o cümleyimatematik diyince genelde duyduğum ilk şey,,ayy en sevmediğim ders :)[/QUOT
tam aksine en sevdigim ders sayisal mezunuyum :)Matematik canım. Hadi bunu duyunca söyle sen de o cümleyimatematik diyince genelde duyduğum ilk şey,,ayy en sevmediğim ders :)
Ohh rahatladım :)))tam aksine en sevdigim ders sayisal mezunuyum :)
ben cocuklari uyuttum suan sesizligin tadini cikariyorm nelwr hazirliyon:)Vala sabah kahvaltıya mısafır var hazırlık yapıorum sen napıosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?