İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sağlık olsun canım. İlk fırsatta dönebilirsin bence. Acık büyüt çocukları. Onlarla beraber çalışırsın işte. Ayrıca bu derslerinin iyi olması çok güzel bence. Onlara çok yardımın dokunur.
vallah:) matematik ve fizik en sevdigim dersti hatta univ elektrk okudum ama mezun olamadim 2 yildan terk

nasl donecem okudugum univ taaa afyonda benden gecti artk cocuklara ogretrim tabi unutmaszzam

Neden olmasın. açıktan okursun. Sonra çocuklar az büyümüş olur zaten. Sen de onlarla çalışırsın kpss ye. Yeter ki iste. İstedikten sonra hayırlı ise olur canım.
kpss cok zormus ablam 30 yasini gecti hala atanamiyor bana diyorki iyiki evldn. diyor valla seni teprik ederim

kpss cok zormus ablam 30 yasini gecti hala atanamiyor bana diyorki iyiki evldn. diyor valla seni teprik ederim
Aynen canım bende atanamayan öğretmenim ablan gibi bekliyordum evlenmem diyordum atanana kadar nasip işte geçen yıl evlendim 1 yıl oldu ıyi ki de evlenmişim beklediğime üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…