- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Kolay gelsin canım :)Vala sabah kahvaltıya mısafır var hazırlık yapıorum sen napıosn
vallah:) matematik ve fizik en sevdigim dersti hatta univ elektrk okudum ama mezun olamadim 2 yildan terkOhh rahatladım :)))
Maşallah vallahi iyi dayaniyorsun tatlım bide hiç yardım etcek biri de yok sana , Allah evlat için öyle bir güç veriyor işteaynen. tatlim gece 4 yatiyorum sabah 9 da:)
aslinda var bagzen kayinvalideme cikariyorm kafayi dinlemek icin cok sukur ustesinden geliyormMaşallah vallahi iyi dayaniyorsun tatlım bide hiç yardım etcek biri de yok sana , Allah evlat için öyle bir güç veriyor işte
vallah:) matematik ve fizik en sevdigim dersti hatta univ elektrk okudum ama mezun olamadim 2 yildan terk
Burdayiz canımsattt 12 yi gecti uykusuz anne adaylariii. nerdesunuz daa:)
nasl donecem okudugum univ taaa afyonda benden gecti artk cocuklara ogretrim tabi unutmaszzamSağlık olsun canım. İlk fırsatta dönebilirsin bence. Acık büyüt çocukları. Onlarla beraber çalışırsın işte. Ayrıca bu derslerinin iyi olması çok güzel bence. Onlara çok yardımın dokunur.
Deme öyle, açıktan okursun, farklı bölümler okursun, yaparsın bi şeyler.nasl donecem okudugum univ taaa afyonda benden gecti artk cocuklara ogretrim tabi unutmaszzam
Unutmazsın da zaten çocuklara yetebildiğin kadarını hatta fazlasını hatırlarsın hep.nasl donecem okudugum univ taaa afyonda benden gecti artk cocuklara ogretrim tabi unutmaszzam
haklisin oyle bir niyetim var saglik okumak isterdim. annem hep kizim ebe ol tek istegim bu dersi keske yapsaymismDeme öyle, açıktan okursun, farklı bölümler okursun, yaparsın bi şeyler.
ins. canm aslinda inek bir ogrenci degildim vurdum duymazdim sadece biraz zeki gibiydim oyle oyle gectim :)Unutmazsın da zaten çocuklara yetebildiğin kadarını hatta fazlasını hatırlarsın hep.
Neden olmasın. açıktan okursun. Sonra çocuklar az büyümüş olur zaten. Sen de onlarla çalışırsın kpss ye. Yeter ki iste. İstedikten sonra hayırlı ise olur canım.haklisin oyle bir niyetim var saglik okumak isterdim. annem hep kizim ebe ol tek istegim bu dersi keske yapsaymism
Çektirdin mi öğretmenlere kız de bakim :)))ins. canm aslinda inek bir ogrenci degildim vurdum duymazdim sadece biraz zeki gibiydim oyle oyle gectim :)
kpss cok zormus ablam 30 yasini gecti hala atanamiyor bana diyorki iyiki evldn. diyor valla seni teprik ederimNeden olmasın. açıktan okursun. Sonra çocuklar az büyümüş olur zaten. Sen de onlarla çalışırsın kpss ye. Yeter ki iste. İstedikten sonra hayırlı ise olur canım.
cektrmez miyim :) lise de matematik ogretmenimiz vardi adi kenan. cekinmez ben yillik odevi hazirlamisim adamin adini kenan cekilmez diye bilerek yazmistim adam krize girmisti:) az daha matematikten soguyordumÇektirdin mi öğretmenlere kız de bakim :)))
Katmer rulo pasta falan hazırlıycm cnm ıste kalanı sabah hallederımben cocuklari uyuttum suan sesizligin tadini cikariyorm nelwr hazirliyon:)
Saol cnmKolay gelsin canım :)
Aynen canım bende atanamayan öğretmenim ablan gibi bekliyordum evlenmem diyordum atanana kadar nasip işte geçen yıl evlendim 1 yıl oldu ıyi ki de evlenmişim beklediğime üzülüyorumkpss cok zormus ablam 30 yasini gecti hala atanamiyor bana diyorki iyiki evldn. diyor valla seni teprik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?