- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
sana cok kolay pratik bir tarif vereyimm mi harika bir tarifKatmer rulo pasta falan hazırlıycm cnm ıste kalanı sabah hallederım
Ahh ah :)))cektrmez miyim :) lise de matematik ogretmenimiz vardi adi kenan. cekinmez ben yillik odevi hazirlamisim adamin adini kenan cekilmez diye bilerek yazmistim adam krize girmisti:) az daha matematikten soguyordum
hersey nasip oda kimya okuyordu formasyon falan. yapti kpss girdi 80 uzeri aldi ama atanamdi surekli agliyorAynen canım bende atanamayan öğretmenim ablan gibi bekliyordum evlenmem diyordum atanana kadar nasip işte geçen yıl evlendim 1 yıl oldu ıyi ki de evlenmişim beklediğime üzülüyorum
Hakkında hayırlısı canım. Keşke olmasa böyle. Okullarda öğretmen yok.. Olacak iş değil. Benim geçen yıl çalıştığım okulda şu an 38 tane ücretli öğretmen var.Aynen canım bende atanamayan öğretmenim ablan gibi bekliyordum evlenmem diyordum atanana kadar nasip işte geçen yıl evlendim 1 yıl oldu ıyi ki de evlenmişim beklediğime üzülüyorum
Ooo iyi abla bugün bizimlesin o zaman :)))ah kuzum ah sorma cocuklari uyuttum kaynanamlar bizdeydi cay meyve falan derken pwrtim cikmis esim bugun nobette yanlizim dostlarim yanlizim:)
Aynen öyle canım lafa gelince okullar dolu o kadar çok açık var ki doldurmuyorlar işte bizde onca emeğimize üzülüp oturuyoruzHakkında hayırlısı canım. Keşke olmasa böyle. Okullarda öğretmen yok.. Olacak iş değil. Benim geçen yıl çalıştığım okulda şu an 38 tane ücretli öğretmen var.
iyi yapmisim matematigin m sini bile bilmiyordu:) bence arti eksiyi. yanlis yerlere koyuyordu. biz uyarinca salk kizim salak oglum oluyordk:)Ahh ah :)))
Onu o kadar iyi anlıyorum ki aynı evrelerden geçtim bende Allahım yardımcısı olsun inşallah tez zamanda atanıp yuvasını kurarhersey nasip oda kimya okuyordu formasyon falan. yapti kpss girdi 80 uzeri aldi ama atanamdi surekli agliyorona diyorm git evlen cocugun olsun yok diyor. ahh inatt inat
aynen kuzum dun kocamla oturdk saat 4 kadarOoo iyi abla bugün bizimlesin o zaman :)))
insss cunku yazk tum yasitlari evli kuzenler falan hepsi yuvasini kurdu meslegini aldi eline. sansizligina agliyor:)Onu o kadar iyi anlıyorum ki aynı evrelerden geçtim bende Allahım yardımcısı olsun inşallah tez zamanda atanıp yuvasını kurar
Aralarında farklı meslekten olan da var. Olmaması lazım. Diğerleri öğretmen zaten. Aynı derse giriyor bizimle. Aynı işi yapıyor. Ama aldığı para asgari ücret bile değil. Haktır bu ama. Olmamalı böyle de kime ne anlatacan işte.Aynen öyle canım lafa gelince okullar dolu o kadar çok açık var ki doldurmuyorlar işte bizde onca emeğimize üzülüp oturuyoruz
Nasip ya üzülmesin herşeyin bir vakti zamanı oluyor evlenmem diyen ben 3 ay içinde söz nisan düğün hepsi oldu aklımda bile yoktu o yüzden nasip gercekteninsss cunku yazk tum yasitlari evli kuzenler falan hepsi yuvasini kurdu meslegini aldi eline. sansizligina agliyor:)
Ne güzel düşünüyorsunuz hocam valla sizin gibi guzel düşünenler de var okulda ezmeye calisanlarda insanoglu değişik bende iki yıl ücretli yaptım ve biliyorum peki sizin branj nedir? Benim ki fen bilimleriAralarında farklı meslekten olan da var. Olmaması lazım. Diğerleri öğretmen zaten. Aynı derse giriyor bizimle. Aynı işi yapıyor. Ama aldığı para asgari ücret bile değil. Haktır bu ama. Olmamalı böyle de kime ne anlatacan işte.
ucretli ogretmen calistrmak islerine geliyor sanirim .gorumcem muhasebe mezunu is bulamayinca basvuru yapti kizi matematik ogretmenligi icin okula .cagirdilar oda diyor ben ne anlarim matematikten 4 islem bile yapamam diyorHakkında hayırlısı canım. Keşke olmasa böyle. Okullarda öğretmen yok.. Olacak iş değil. Benim geçen yıl çalıştığım okulda şu an 38 tane ücretli öğretmen var.
Görümcen bunun farkında ve kendini yetersiz hissediyor koskoca milli eğitim bakanlığının umrunda değil dersler boş geçmesin yeter amaç bu ne kadar yanlış bu yıl başvurdum bana cikmadi yerime iki yıllıkları falan almışlar torpili olan gidiyor sonra sınavlarda 1 milyon baraji geçemeyen öğrenci oluşuyorucretli ogretmen calistrmak islerine geliyor sanirim .gorumcem muhasebe mezunu is bulamayinca basvuru yapti kizi matematik ogretmenligi icin okula .cagirdilar oda diyor ben ne anlarim matematikten 4 islem bile yapamam diyor
benm evliligim cok aceleye geldi esimle 1 bucuk yil flort yasadik haziran evlwnmeye karar verdi. ogustosta nikah kiyidik eylulde evlendik. ben ekimde hamile oldum:)Nasip ya üzülmesin herşeyin bir vakti zamanı oluyor evlenmem diyen ben 3 ay içinde söz nisan düğün hepsi oldu aklımda bile yoktu o yüzden nasip gercekten
Ayy Ne güzel hepsi arka arkaya olmuş herşey Allahım mutluluğunu daim eylesin insallah ❤benm evliligim cok aceleye geldi esimle 1 bucuk yil flort yasadik haziran evlwnmeye karar verdi. ogustosta nikah kiyidik eylulde evlendik. ben ekimde hamile oldum:)
aynen sonra neden turkiye hep egitimde geride. ben kotu amacla soylemiyorm. siyasetide hic sevmem .anlamamda vicdan olrakra sunu dile getrmek istiyorm yok su ulkede turk okulu. bu okulu var. turkiyenin en. iyi egimcileri hep yurt disinda bizim okullarda. dogru duzgun egitimci yo sonra dwdigun gibi sinavda herkes dokuluyor ozellikle sayisaldaGörümcen bunun farkında ve kendini yetersiz hissediyor koskoca milli eğitim bakanlığının umrunda değil dersler boş geçmesin yeter amaç bu ne kadar yanlış bu yıl başvurdum bana cikmadi yerime iki yıllıkları falan almışlar torpili olan gidiyor sonra sınavlarda 1 milyon baraji geçemeyen öğrenci oluşuyor
Matematik canım. Allah gönlüne göre versin canım.Ne güzel düşünüyorsunuz hocam valla sizin gibi guzel düşünenler de var okulda ezmeye calisanlarda insanoglu değişik bende iki yıl ücretli yaptım ve biliyorum peki sizin branj nedir? Benim ki fen bilimleri
amin balim iyikide olmuslar yasamama sebeblerimm :)Ayy Ne güzel hepsi arka arkaya olmuş herşey Allahım mutluluğunu daim eylesin insallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?