İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aynen canım bende atanamayan öğretmenim ablan gibi bekliyordum evlenmem diyordum atanana kadar nasip işte geçen yıl evlendim 1 yıl oldu ıyi ki de evlenmişim beklediğime üzülüyorum
hersey nasip oda kimya okuyordu formasyon falan. yapti kpss girdi 80 uzeri aldi ama atanamdi surekli agliyor ona diyorm git evlen cocugun olsun yok diyor. ahh inatt inat

Aynen canım bende atanamayan öğretmenim ablan gibi bekliyordum evlenmem diyordum atanana kadar nasip işte geçen yıl evlendim 1 yıl oldu ıyi ki de evlenmişim beklediğime üzülüyorum
Hakkında hayırlısı canım. Keşke olmasa böyle. Okullarda öğretmen yok.. Olacak iş değil. Benim geçen yıl çalıştığım okulda şu an 38 tane ücretli öğretmen var.

Hakkında hayırlısı canım. Keşke olmasa böyle. Okullarda öğretmen yok.. Olacak iş değil. Benim geçen yıl çalıştığım okulda şu an 38 tane ücretli öğretmen var.
Aynen öyle canım lafa gelince okullar dolu o kadar çok açık var ki doldurmuyorlar işte bizde onca emeğimize üzülüp oturuyoruz

hersey nasip oda kimya okuyordu formasyon falan. yapti kpss girdi 80 uzeri aldi ama atanamdi surekli agliyor ona diyorm git evlen cocugun olsun yok diyor. ahh inatt inat
Onu o kadar iyi anlıyorum ki aynı evrelerden geçtim bende Allahım yardımcısı olsun inşallah tez zamanda atanıp yuvasını kurar

Aynen öyle canım lafa gelince okullar dolu o kadar çok açık var ki doldurmuyorlar işte bizde onca emeğimize üzülüp oturuyoruz
Aralarında farklı meslekten olan da var. Olmaması lazım. Diğerleri öğretmen zaten. Aynı derse giriyor bizimle. Aynı işi yapıyor. Ama aldığı para asgari ücret bile değil. Haktır bu ama. Olmamalı böyle de kime ne anlatacan işte.

insss cunku yazk tum yasitlari evli kuzenler falan hepsi yuvasini kurdu meslegini aldi eline. sansizligina agliyor:)
Nasip ya üzülmesin herşeyin bir vakti zamanı oluyor evlenmem diyen ben 3 ay içinde söz nisan düğün hepsi oldu aklımda bile yoktu o yüzden nasip gercekten

Ne güzel düşünüyorsunuz hocam valla sizin gibi guzel düşünenler de var okulda ezmeye calisanlarda insanoglu değişik bende iki yıl ücretli yaptım ve biliyorum peki sizin branj nedir? Benim ki fen bilimleri

ucretli ogretmen calistrmak islerine geliyor sanirim .gorumcem muhasebe mezunu is bulamayinca basvuru yapti kizi matematik ogretmenligi icin okula .cagirdilar oda diyor ben ne anlarim matematikten 4 islem bile yapamam diyor

ucretli ogretmen calistrmak islerine geliyor sanirim .gorumcem muhasebe mezunu is bulamayinca basvuru yapti kizi matematik ogretmenligi icin okula .cagirdilar oda diyor ben ne anlarim matematikten 4 islem bile yapamam diyor
Görümcen bunun farkında ve kendini yetersiz hissediyor koskoca milli eğitim bakanlığının umrunda değil dersler boş geçmesin yeter amaç bu ne kadar yanlış bu yıl başvurdum bana cikmadi yerime iki yıllıkları falan almışlar torpili olan gidiyor sonra sınavlarda 1 milyon baraji geçemeyen öğrenci oluşuyor

Nasip ya üzülmesin herşeyin bir vakti zamanı oluyor evlenmem diyen ben 3 ay içinde söz nisan düğün hepsi oldu aklımda bile yoktu o yüzden nasip gercekten
benm evliligim cok aceleye geldi esimle 1 bucuk yil flort yasadik haziran evlwnmeye karar verdi. ogustosta nikah kiyidik eylulde evlendik. ben ekimde hamile oldum:)

aynen sonra neden turkiye hep egitimde geride. ben kotu amacla soylemiyorm. siyasetide hic sevmem .anlamamda vicdan olrakra sunu dile getrmek istiyorm yok su ulkede turk okulu. bu okulu var. turkiyenin en. iyi egimcileri hep yurt disinda bizim okullarda. dogru duzgun egitimci yo sonra dwdigun gibi sinavda herkes dokuluyor ozellikle sayisalda

Ne güzel düşünüyorsunuz hocam valla sizin gibi guzel düşünenler de var okulda ezmeye calisanlarda insanoglu değişik bende iki yıl ücretli yaptım ve biliyorum peki sizin branj nedir? Benim ki fen bilimleri
Matematik canım. Allah gönlüne göre versin canım.
Çok zor şartlarda kazandım bu sınavı ben. Bi çok gece ağlardım. Sabahları ağlayarak uyanırdım. Tek başımaydım.hem çalıştım hem dershane paramı kendim verdim. Tek odalı bi evde kalırdım.
Ne kadar zor olduğunu görmekle kalmayıp yaşadım. Hele de benle aynı işi yapan öğretmenler o ücreti alırken inan ben utanırdım.. Kurs veriyoruz bize 2 katı onlara yarısı. Benim ek dersim kadar bile maaşları yok. Haksızlık bu. Ücretli doktor yok, ücretli hemşire, avukat falan yok. Ama toplumun temel taşı olan çocukları yetiştiren öğretmenlere yapılan muamele bu. İnan abartmıyorum eski okulumda 38 ücretli 20 civarı kadroluyduk biz. Bi çok okul böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…