- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Amin inşallah canım. SağolasınAminnnn tez zamanda sende kavuş tüm kalbimle diliyorum hayırlısı sağlıklısı bulsun
vayyy:)Öyle olurum ben de ama her yunurtlama da değil. Bi de her istekli olduğumda da yunurtlama vakti değil zaten
kalp atislarini duydun mu canmAminnnn tez zamanda sende kavuş tüm kalbimle diliyorum hayırlısı sağlıklısı bulsun
Yarın kontrolüm bakalım inşallah duyarız canımkalp atislarini duydun mu canm
duyarsin canmm simdiden. icini rahat tut senin adina sevindimYarın kontrolüm bakalım inşallah duyarız canım
İnşallah hayırlısıyla sabah bi olsa :)duyarsin canmm simdiden. icini rahat tut senin adina sevindim
Ayyy hayırlı olsun gözün aydın canım , inşallah isteyen herkesten böyle haber alırızKızlar kan verdim 108 cıktı sonuc
Aminnn cnm cok saolAyyy hayırlı olsun gözün aydın canım , inşallah isteyen herkesten böyle haber alırızAllah hayırlı zamanda sağlıkla kucaginizada almak nasip etsin
Senin kaç haftalık cnmYarın kontrolüm bakalım inşallah duyarız canım
Ben burdayım abla sen nerdesiiinnn :)gece kuslariii nerdesinz
benm buyuk kizim cok fena insani krize sokuyor bu saat pldu anca uyudu delirti beni. babasina postaldimBen burdayım abla sen nerdesiiinnn :)
Cik cik cik..!!! :) burdayız.gece kuslariii nerdesinz
İyi yapmışsın abla ya arada babasıda baksın tabi :)benm buyuk kizim cok fena insani krize sokuyor bu saat pldu anca uyudu delirti beni. babasina postaldim
gitmeyin bir yerlere canlarimBende burdayimmm
Gitmeyiz ya burası artık bizim mekanımız :)))gitmeyin bir yerlere canlarim
ahhh ahaa)Cik cik cik..!!! :) burdayız.
vala aynen kafayi dagatacagim tek yer:)Gitmeyiz ya burası artık bizim mekanımız :)))
İyi yapmışsın abla ya arada babasıda baksın tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?