- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Vallahi sosyal medyadan çok buraya bakiyorum he:)gitmeyin bir yerlere canlarim
Valla benimde konuşabileceğin bi sürü insan varvala aynen kafayi dagatacagim tek yer:)
aynen canim benm:)Valla benimde konuşabileceğin bi sürü insan var
Sen benimkinin dediğini duysan sok olursun abla ya :/isine gelince ben babayim diyorlar peh
ne diyor eniste:)Sen benimkinin dediğini duysan sok olursun abla ya :/
Abla sana bişi sorcamaynen canim benm:)
benim sosyal hesabim yok esimle ortak kullaniyoruz amA. hic girmem:)Vallahi sosyal medyadan çok buraya bakiyorum he:)
Bugün kayınvalidemle torun konusu açıldı birazda sinirliydi artık sinirinden mi dedi ne istemiyorum ben çocuk falan meraklı değilim dedi kayınvalidemde ben meraklıyım dedine diyor eniste:)
soyle canmAbla sana bişi sorcam
nie oyle dedi ki nie istemiyor cocukBugün kayınvalidemle torun konusu açıldı birazda sinirliydi artık sinirinden mi dedi ne istemiyorum ben çocuk falan meraklı değilim dedi kayınvalidemde ben meraklıyım dedi
Şimdi benim bata 3 gün varya çiş testi yapsam mı dıyorumsoyle canm
Valla bilmiyorum hevesi kaçtı galibanie oyle dedi ki nie istemiyor cocuk
yap belki cikarr burda bir uye bir hafta kala baslamis cizgiyi yakalyana kadr devam etmis. 3 gun kala cikmis. meylem var bizim arkadad onun bata 6 gun kala cikmisti 4 gun kala kanda cikmisti cikar ama. cikmazdada morel bozmk yokŞimdi benim bata 3 gün varya çiş testi yapsam mı dıyorum
Ay abla içim bi rahat ya ne bileyim çıksa da cıkmasada çıkmasa üzülürüm tabikide ama sanki içim çıkacak diyoyap belki cikarr burda bir uye bir hafta kala baslamis cizgiyi yakalyana kadr devam etmis. 3 gun kala cikmis. meylem var bizim arkadad onun bata 6 gun kala cikmisti 4 gun kala kanda cikmisti cikar ama. cikmazdada morel bozmk yok
sen onu heveslendirsene benm edim 4 de istiyor. 6 ya kadar yolu var diyor bnm yasimda 29. bu yuzden pes pesr yapmak istiyormValla bilmiyorum hevesi kaçtı galiba
varmi testinAy abla içim bi rahat ya ne bileyim çıksa da cıkmasada çıkmasa üzülürüm tabikide ama sanki içim çıkacak diyo
Ya abla etrafımızdaki herkes ilk geceden oldu onun olmayınca kaçtı galiba geçen hafta iyiydi istiyordu bu hafta kaçtı :)))sen onu heveslendirsene benm edim 4 de istiyor. 6 ya kadar yolu var diyor bnm yasimda 29. bu yuzden pes pesr yapmak istiyorm
Yok eczaneden almak istiyorum bide diyorum direk kan mı versemvarmi testin
kan daha iyi ama testr ogrenmek daha guzel heycanli varsa zaren cikar. emin olabilirsinYok eczaneden almak istiyorum bide diyorum direk kan mı versem
Bende öyle düşünüyorum varsa çıkar yoksa batı bekleyeyim bi daha kan vermeyeyimkan daha iyi ama testr ogrenmek daha guzel heycanli varsa zaren cikar. emin olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?