- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
- 23
Ya ben ilk zaman sancım var diye gittim devlete, ne mhrs den ne 182 den nede hastanede danismadan sıra bulamadım. Burası küçük tek doktor var, girdim artık bu aralıkta odaya sancım var dedim .sekreteri çok dolu dedi ama derken suratima bile bakmadı doktor. Bende mecbur ozele gittimof devlettekiler hep ayni bi baksa sanki nolucak ki hadi bakalim çift çizğiyi görelim Allahin izni ile
Nerde yaşiyorsun sen canım aman ne farki var ben istanbuldayim randevu aliyorsun binnir zahmetle gidiyosun ama hiç ilği yok bende özele geçmeyi düşünüyorum gerçekten Allah ne eksik etsin nede yoklugunu göstersinYa ben ilk zaman sancım var diye gittim devlete, ne mhrs den ne 182 den nede hastanede danismadan sıra bulamadım. Burası küçük tek doktor var, girdim artık bu aralıkta odaya sancım var dedim .sekreteri çok dolu dedi ama derken suratima bile bakmadı doktor. Bende mecbur ozele gittim
Dualarımda unutmam seni de kuzumm. Amin hayırlısıyla inşallahHamilesin sen tatlim ikiside net belli Allah tamamina erdirsin inşalahhh
Allah razı olsun inşallah canım sağolcanım hayırlı olsun kucağınada almayı nasip etsin Rabbim .çok güzel heyecan bunlar ilk kalp atışı cinsiyet öğrenme Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Aminnn çok sağol canım en kısa zamanda sanada tattırsın Rabbim inşallahKızlar bu mübarek günde hepimiz dua edelim inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin .
@Meylen kuzum hayırlı olsun çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin fındığını
Yok kuzum herhangi bi tedavi görmüyorum doğal yollarla kalmaya çalıştım hep. İnşallah dediğin gibi olur canım benimm aminÇatlatma iğnesi kullamadıysan hamileliktir kesin canım. Allah bi daha yaşatmasın Inşallah güzel haberler alırsın hep.
Sakarya da oturuyorum canım , napalım gidicem yani . Devlete kalsak ya düşük olunca ya dogurunca bakacaklarNerde yaşiyorsun sen canım aman ne farki var ben istanbuldayim randevu aliyorsun binnir zahmetle gidiyosun ama hiç ilği yok bende özele geçmeyi düşünüyorum gerçekten Allah ne eksik etsin nede yoklugunu göstersin
Meltem mi ismin , hemen yaz camiye geciyom canımKızlaar bende duâ istiyoruum benide yazın :)
Amin inşallah. Bakalımof devlettekiler hep ayni bi baksa sanki nolucak ki hadi bakalim çift çizğiyi görelim Allahin izni ile
Amaaan testte çıkarsa çıkar çıkmazsada adeti bekliycem valla sıkıldm artık. Allah ne zmn yazdıysa o zaman olcak bakalımHakkında hayırlısı olsun canım.ama bak psikolojik olarak kendine zarar veriyorsun böyle.
Canm benim adım da elifnur banada dua etMeltem mi ismin , hemen yaz camiye geciyom canım
peeri yaptin mi test. o kadar isim varki arada sana bakip cikiyormCanm benim adım da elifnur banada dua et
O zaman kesin hamilesindir canım hayırlısıyla.Yok kuzum herhangi bi tedavi görmüyorum doğal yollarla kalmaya çalıştım hep. İnşallah dediğin gibi olur canım benimm amin
Yok abla tam testi çantamdan çıkardm kapı çaldı kaynanam geldi o odasına geçsin yapcam . Hem bu arada idrarımı tutms olurun birazpeeri yaptin mi test. o kadar isim varki arada sana bakip cikiyorm
anladim canm kaynana senle mi kaliyor kuzumYok abla tam testi çantamdan çıkardm kapı çaldı kaynanam geldi o odasına geçsin yapcam . Hem bu arada idrarımı tutms olurun biraz
Insallah hersey gönlünce olur canım Rabbim dualarını kabul etsin bugun kandil. Insallah hamilesindir ♡♡Iyi aksamlar herkese. benim de bat im yarin. ayin ortasinda kahverengi lekelenmem olmustu sanirim yumurtlama lekelenmesiymis. ben adet oldum diye o gunleri cok degerlendiremedim. cunku sancim da olmustu. adet oldum sandim ama yumurtlamada da oluyormus ve tam o gun yumurtlama gunumdu. lutfen bana da dua edin. dualarinizi bekliyorum. yarin adet olmam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?