İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

of devlettekiler hep ayni bi baksa sanki nolucak ki hadi bakalim çift çizğiyi görelim Allahin izni ile
Ya ben ilk zaman sancım var diye gittim devlete, ne mhrs den ne 182 den nede hastanede danismadan sıra bulamadım. Burası küçük tek doktor var, girdim artık bu aralıkta odaya sancım var dedim .sekreteri çok dolu dedi ama derken suratima bile bakmadı doktor. Bende mecbur ozele gittim

Nerde yaşiyorsun sen canım aman ne farki var ben istanbuldayim randevu aliyorsun binnir zahmetle gidiyosun ama hiç ilği yok bende özele geçmeyi düşünüyorum gerçekten Allah ne eksik etsin nede yoklugunu göstersin

Nerde yaşiyorsun sen canım aman ne farki var ben istanbuldayim randevu aliyorsun binnir zahmetle gidiyosun ama hiç ilği yok bende özele geçmeyi düşünüyorum gerçekten Allah ne eksik etsin nede yoklugunu göstersin
Sakarya da oturuyorum canım , napalım gidicem yani . Devlete kalsak ya düşük olunca ya dogurunca bakacaklar

Kızlar merhaba nasilsiniz bir suredir yoktum takip edemedim sizi. Hamişlerin gözü aydın olsun :) Peri Tozuu senin daha belli olmadi mi canim? Insallah sen de hamişsindir ♡♡

Iyi aksamlar herkese. benim de bat im yarin. ayin ortasinda kahverengi lekelenmem olmustu sanirim yumurtlama lekelenmesiymis. ben adet oldum diye o gunleri cok degerlendiremedim. cunku sancim da olmustu. adet oldum sandim ama yumurtlamada da oluyormus ve tam o gun yumurtlama gunumdu. lutfen bana da dua edin. dualarinizi bekliyorum. yarin adet olmam insallah.

Insallah hersey gönlünce olur canım Rabbim dualarını kabul etsin bugun kandil. Insallah hamilesindir ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…