Kiz hem üşüme de var karnimda da adet sancısı gibi sanci varuraaa test yapin artik yigenim:)
Evet gercekten piskolojik olyo benim de 4 yasna gircek oglum o kadar istyoruz olmyo bu defa herseyi piskolojik yaptm ayni seyleri hisediyorumGerçekten bende çok merak ediyorum birkaç gün daha geçsin bi deneme testi yapacağım, psikolojik olarak böyle şiddetli bir ağrı oluşuyorsa ona da ayrı bir şok geçireceğim.
Kaç günde bir adet oluyorsun ona göre tatlımBuarada son adet tarihim 1 kasimdi bugün 20.gün yumurtlamam bitmismidir acaba
bitmis olabilr kuzum ama sen keske bugunude degerlendir mesela 30 gunde bir adet oluyorsan .30 dan 14 cikar 16 gun swnin yumurtlama gunun. 32 gunde oluryorsa 18 oyle oyle devam ediyor o 1 haftayi bos gecmemk lazimBuarada son adet tarihim 1 kasimdi bugün 20.gün yumurtlamam bitmismidir acaba
o zaman senin görüntüye göre yumurtan çatlamak üzere,yarında silikleşirse kesin çatlamışBen onu kullanıyıruk işte canım en sonunda çift çizgiyi gordum
biraz adet belirtisine benziyor ama inan iki belirtide birbirine cok benziyorKiz hem üşüme de var karnimda da adet sancısı gibi sanci var
Bana da adet gibi geldi yine olmadi maalesef amaan işte bu yüzden test yapmaya korkar oldumbiraz adet belirtisine benziyor ama inan iki belirtide birbirine cok benziyor
Aynen öyle haklisinadet belirtisiyle hamilelik belirtisi birbirine neden benziyor cunku ikside rahme geciyor biri dolleniyor biri dillenmiyor bunun arasindaki farki bulmak cok zor
Benim biraz düzensiz yani son 2 aydır 5 6 gün geç oluyorum oyuzden son güne kadar deniyorum bide akintiya bakiyorum bazen ilişki çok rahat oluyor bazen olmuyorbitmis olabilr kuzum ama sen keske bugunude degerlendir mesela 30 gunde bir adet oluyorsan .30 dan 14 cikar 16 gun swnin yumurtlama gunun. 32 gunde oluryorsa 18 oyle oyle devam ediyor o 1 haftayi bos gecmemk lazim
İnşallah abla yakuzum sen. yumurtanin tam 21 gunu kadar sansini dene .oyle olsa bile spermler 3 gun yasiyor ins dillenme olmustr bence sen sansini kacirma
Kesinlikle değerlendiricemhydi elif haydi tam zamani tam zamani simdibugunu degerlendir hatta yarinida
İnşallah yarın falan çatlar bugunu degelerndireyimo zaman senin görüntüye göre yumurtan çatlamak üzere,yarında silikleşirse kesin çatlamış
tamam çok teşekkürler,bugün yapaya başlayacağım testi adet başlangıcından 9.gün bugünaslında biraz yapa yapa alışıyosun bende ilk başlarda anlamamıştım o yüzdenstres yapardım falan en koyuyu yakalamaya çalış. aslında giderk koyulaşmaya basladığında sen o günleri gün aşırı değerlendir
Hadi İnşAllahİnşallah yarın falan çatlar bugunu degelerndireyim
Sağolasın canım. Valla öyle yapıyorum. Sırayla Yani.diğerlerinin vakti geçti ama Proje öncelikli diye onu hallettim önce.Allah kolaylık versin canım benim çok yorma kendini yavaş yavaş yap
Canım bence tam değil daha. Gün aşırıya devam et. Yarın ki test önemli.Eki Görüntüle 2207683
Kızlar ovulasyon bu karnımda agrıyor yumurtluyormuyum A Annelerin en yorgunu @Meylen K Kutsal Alerji
Onlar bende de var. Şeffaf akıntı geçmişti. Kahve pembe akıntı vardı. Dün ve bugün şeffaf başladı tekrar. Bi gittiğimde şeffaf yapışkan bi gittiğimde pembe akıntı.Kasıgım belim agrıyor şeffaf akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?