İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gerçekten bende çok merak ediyorum birkaç gün daha geçsin bi deneme testi yapacağım, psikolojik olarak böyle şiddetli bir ağrı oluşuyorsa ona da ayrı bir şok geçireceğim.
Evet gercekten piskolojik olyo benim de 4 yasna gircek oglum o kadar istyoruz olmyo bu defa herseyi piskolojik yaptm ayni seyleri hisediyorum

Buarada son adet tarihim 1 kasimdi bugün 20.gün yumurtlamam bitmismidir acaba
bitmis olabilr kuzum ama sen keske bugunude degerlendir mesela 30 gunde bir adet oluyorsan .30 dan 14 cikar 16 gun swnin yumurtlama gunun. 32 gunde oluryorsa 18 oyle oyle devam ediyor o 1 haftayi bos gecmemk lazim

adet belirtisiyle hamilelik belirtisi birbirine neden benziyor cunku ikside rahme geciyor biri dolleniyor biri dillenmiyor bunun arasindaki farki bulmak cok zor

bitmis olabilr kuzum ama sen keske bugunude degerlendir mesela 30 gunde bir adet oluyorsan .30 dan 14 cikar 16 gun swnin yumurtlama gunun. 32 gunde oluryorsa 18 oyle oyle devam ediyor o 1 haftayi bos gecmemk lazim
Benim biraz düzensiz yani son 2 aydır 5 6 gün geç oluyorum oyuzden son güne kadar deniyorum bide akintiya bakiyorum bazen ilişki çok rahat oluyor bazen olmuyor

tamam çok teşekkürler,bugün yapaya başlayacağım testi adet başlangıcından 9.gün bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…