- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
İnşallah yarın falan çatlar bugunu degelerndireyim
Bugün başlayacağım kullanmaya,çıkan görüntülere göre yardım isterim,silik çıktığında yumurtlama falan yok demek demiBen bu ay kullandım tatlım sorabilirsin soruların varsa
Iyi yapmışsın canımSağolasın canım. Valla öyle yapıyorum. Sırayla Yani.diğerlerinin vakti geçti ama Proje öncelikli diye onu hallettim önce.
Aynen tatlım doğru anlamissin böyle devamBugün başlayacağım kullanmaya,çıkan görüntülere göre yardım isterim,silik çıktığında yumurtlama falan yok demek demi
yani ikinci çizgi çıkınca yumurtlama başladı,silikleşince de yumurta çatladı demek doğrumu anlamışım canım
Canım yanlış anlama tiksinme derken ben huyluyum biraz ondan dolayı dedim biraz aşırı titizlik ya da obsesif diyelim bu duruma yoksa herkes için geçerli iğrenç birşey demedim yanlış anlama olmasınBen çok aşırı tiksinilecrk durum olarak görmüyorum ha sürekli yapılan bişe değil zaten ama yine de düşündürdü için bu ay dikkat etmeyi düşünüyorum... Bi kaç yazı da okudum nette iyij olmadığına dair TSK ederim tavsiyen içinde
Hadi bakalom hayırlısı ya yarında atarım sizeCanım bence tam değil daha. Gün aşırıya devam et. Yarın ki test önemli.
Teşekkürler canımAynen tatlım doğru anlamissin böyle devam
15 ine ait 2 test var. Saatleri yazıyor yanında.
İşaret olanlar ilişkinin olduğu günler. Bugün de olacak.
hepte erken olmus iliskinz:)15 ine ait 2 test var. Saatleri yazıyor yanında.
Bende bi ara ovu testi yapmıştım hep böle çıkıyordu hiç kopkoyu olup silikleşmedi stres yaptırdı bana zaten o ay tutmadı doktora demiştim ovu testini yasaklamıştı bana
vayyy vayy:)İşaret olanlar ilişkinin olduğu günler. Bugün de olacak.
bu ay umidin var mi cancazimBende bi ara ovu testi yapmıştım hep böle çıkıyordu hiç kopkoyu olup silikleşmedi stres yaptırdı bana zaten o ay tutmadı doktora demiştim ovu testini yasaklamıştı banabence senin kopkoyu olmamış henüz
Genel olarak yok yaa ne zaman yumurtladığım belli değilki nasıl olsunbu ay umidin var mi cancazim
deme kiz oyleGenel olarak yok yaa ne zaman yumurtladığım belli değilki nasıl olsun
Erken derken canım??hepte erken olmus iliskinz:)
Bakalım ben zamana bıraktım bu ara yoğunum zaten düzenli ilişki olmadı kafamza göre denedik süpriz olur belki bu sekildedeme kiz oyleben boyle pkolu cok kisinin hamile kaldigini duydum bence sen .sduzenl olrak iliskiye gir. her daim sansin var demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?