İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Genel olarak yok yaa ne zaman yumurtladığım belli değilki nasıl olsun
Valla ben de kendimden hiç bi şey anlamadım. 3 gündür pembe akıntım var. Belim ağrıyor. Şeffaf akıntı 2 gün önce geçmişti dün ve bugün yine var. Lavaboya bi gittiğimde şeffaf yapışkan bi gittiğimde pembe akıntı var. Testlere baksan bi şey olduğu yok. Çok karmaşık

Bakalım ben zamana bıraktım bu ara yoğunum zaten düzenli ilişki olmadı kafamza göre denedik süpriz olur belki bu sekilde
Doktorum da söylemişti daha önce de duydum, pcolular ın gebe kalma şansı daha yüksek aslında. Pcolu olmak gebeliğe engel değildir. Ya da şansı düşük değildir. Belki de tek sorunumuz doğru tedavi ve doğru yönlendirme olmaması

Testi baz alma sen akıntıların işaret ediyor zaten sen iki günde bir ilişki yapıyorsun zaten sana birde inofolic öneriyorum bende kullanıyorum Pkolular için arkadasım hamile kaldı onu kullandı pkoluydu ama direk o etki ettimi bilmem yinede bir umut olur belki sanada :)

Bu inofolic tam olarak ne canım?

Bende pko dışında bir sorun yok eşimde de yok kontrollerde ama işte zamanı vardır diye düşünüyorum ben herşeyin oldugu gibi onunda bir zamanı var demekki ben öyle düşünüyorum ondan kendimi kaptırmıyorum deniyorum olursa olur en kötü tüp bebek yaptırırız artık herşeye çare var:)

Bizde de öyle canım. 2 ay bi çok aya bedel bi yıpranma yaşadım. Bu ay test yapıyorum, ilişkiye dikkat ediyorum evet ama rahatım. Belirti aramıyorum. Ya da olunca acaba ne demiyorum. Sadece var olan şeyleri aklımda tutmaya çalışıyorum ki olursa eğer paylaşayım diye.

Dediğin gibi tüp bebeğe kadar yolu var ve en sonunda mutlaka yapacağım.

alkislar sana gelsinn prenses:)

Aslında Eylül de 20 tane yumurtam oluşmuştu. Doktor çatlatma vermeden direk tüp bebeğe geçiş yapalım dedi. Sonraki aylar da kullanırız yumurtaları. Hatta 2. Çocuk da falan. Tedavi sürecine yeni girdik diye bekleme kararı aldık. Kendiliğinden olsun dedik. Tutmama şansı da var çünkü ve baya bi maliyeti var.

Bu inofolic tam olarak ne canım?
İnofolic folik asit ve inositol içeren bi takviye gıdadır yani aslında folik asittir ama pko hastalarında insülin direnci oluşur inofolicdede bunu dengelemeye yardımcı olur mesela bende e2 hormonu yüksek çıkmıştı bu da yumurtaları baskılıyormus bu nedenle verdi doktor

Canım yanlış anlama tiksinme derken ben huyluyum biraz ondan dolayı dedim biraz aşırı titizlik ya da obsesif diyelim bu duruma yoksa herkes için geçerli iğrenç birşey demedim yanlış anlama olmasın
Yok kız niye yanlış anlayim Vala gayet normal herkes farklı sonuçta bnm hoşlandığım şeyden sen hoşlanmayabilirsn sonuçta ama bu ay dikkat edicez eşime de dedim bklm sonuç nolcak acaba kimyasal olmuştu bnm spermin dollenme sürecini etkiliyormus ya bununla alakalı olabilir mi acaba die düşündüm Bi de

Evet aslında tüp bebek en son yöntem ben ilacı 3 ay kullanıcam sonra baska tedavilere geçeriz olmazsa dedi hiç çatlatma iğnesi vb bişey kullanmadım. Tüp bebeğe başlamakta ciddi bi karar kendini hazır hissettiğinde başlamalısın bence canım ondan biraz daha doğal yöntemlerle denemekte fayda var artık olmadı dediğin anda tüp bebeğe yönel

e2 östrojen değil mi? Benim 20 yumurtam olduğu ay 3600 civarıydı. Sonra iğneyi kestik. 2000 lere düştü. Ondan sonra çatlatma iğnesi yaptık. Düşmeyip çıksaydı doktor yatış verecekti.
Daha önce bakıldı sanırım e2 ye. İnsülinle alakalı bi şey olsa verirdi bi şey doktor galiba? Ben de duymuştum bu insülin direnci olayını ama bana hiç bunla alakalı bi şey denmedi bu yaşıma kadar

Evvet olabilir bu ay ortamı hazırla ön sevişmeyi uzun tut zaten kuruluk olmayacaktır gerisi Allah Kerim artık inşallah olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…