İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yani okuldan. yildiz atmiisin yaaa hemen iliski mi olmus diyorum:) ben cocuklari uyuttuktan sonra ortami hazirliyorum:) sonra sabah oluyor:)
Kız yokk deli..sen yanlış anladın kuzum :) o saatler testi yaptığım saatler. İşaretli testlerin olduğu tarihlerde ilişki oldu demek istedim :))

Benim yumurtlama zamanı bakılmadı adetin 3. Günü baktırdığımda yüksekti simdi tam hatırlamıyorum diğer değerlerim iyiydi ondan bunu önerdi baska bir doktorda işte bu e2 yani östrojen yüksekliği yumurtlamayı baskılar demişti yani ben yumurtlamıyormusum bu nedenle inofolicle başlayalım dedi doktor herkes farklı bi tedavi uyguluyor bakalım nolacak :)

Adetin 3. Günü testleri yıllar öncesinde kaldı benim için. 2 yıldır bu doktorum istemedi benden. Tedaviye başlamadan bakmıştı isteyip.
Biz adetin 1. Günü iğne ile başladık. Ben hemen istediğim için yaştan dolayı ilaç tedavisini es geçtik. Direk iğneyle başladık. İlaç da klomen mi ne. Aynı görevi görüyorlar sanırım.

ohh bigun kendime tatil verdim. yemekte yapmiyorum bugun degisiklik yapip disardan soyledim .ev sicak cocuklar oyunlar oynuyot bebek uyuyor daha ne isteyim hayat bana guzel. doksanli sarkilar esliginde keyif yapiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…