- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Kız yokk deli..sen yanlış anladın kuzum :) o saatler testi yaptığım saatler. İşaretli testlerin olduğu tarihlerde ilişki oldu demek istedim :))yani okuldan. yildiz atmiisin yaaa hemen iliski mi olmus diyorum:) ben cocuklari uyuttuktan sonra ortami hazirliyorum:) sonra sabah oluyor:)
İnşallah cnm hepimiz içi hayırlısıyla olsun insEvvet olabilir bu ay ortamı hazırla ön sevişmeyi uzun tut zaten kuruluk olmayacaktır gerisi Allah Kerim artık inşallah olursun :)
puhaaa valla yanlis anlamisim:) ilahi bennKız yokk deli..sen yanlış anladın kuzum :) o saatler testi yaptığım saatler. İşaretli testlerin olduğu tarihlerde ilişki oldu demek istedim :))
Okula gittiğim için ve güvenemediğim için yapmadım ben onu. Ama bi bitki karışımı deneyeyim dedim aldım ama tadı o kadar iğrenç ki bıraktım ilk gündenBugun 8.gnum 3gundur sogan kuru yapiyorum bugun ovulasyonabasladim hayirlisi
Benim yumurtlama zamanı bakılmadı adetin 3. Günü baktırdığımda yüksekti simdi tam hatırlamıyorum diğer değerlerim iyiydi ondan bunu önerdi baska bir doktorda işte bu e2 yani östrojen yüksekliği yumurtlamayı baskılar demişti yani ben yumurtlamıyormusum bu nedenle inofolicle başlayalım dedi doktor herkes farklı bi tedavi uyguluyor bakalım nolacak :)e2 östrojen değil mi? Benim 20 yumurtam olduğu ay 3600 civarıydı. Sonra iğneyi kestik. 2000 lere düştü. Ondan sonra çatlatma iğnesi yaptık. Düşmeyip çıksaydı doktor yatış verecekti.
Daha önce bakıldı sanırım e2 ye. İnsülinle alakalı bi şey olsa verirdi bi şey doktor galiba? Ben de duymuştum bu insülin direnci olayını ama bana hiç bunla alakalı bi şey denmedi bu yaşıma kadar
Sağol yine de canımOvu testlerinden anlamıyorum ben cnm
Adetin 3. Günü testleri yıllar öncesinde kaldı benim için. 2 yıldır bu doktorum istemedi benden. Tedaviye başlamadan bakmıştı isteyip.Benim yumurtlama zamanı bakılmadı adetin 3. Günü baktırdığımda yüksekti simdi tam hatırlamıyorum diğer değerlerim iyiydi ondan bunu önerdi baska bir doktorda işte bu e2 yani östrojen yüksekliği yumurtlamayı baskılar demişti yani ben yumurtlamıyormusum bu nedenle inofolicle başlayalım dedi doktor herkes farklı bi tedavi uyguluyor bakalım nolacak :)
Valla ilahi senpuhaaa valla yanlis anlamisim:) ilahi benn
Ben kırmızıyı gördüm
Oyy canım ya üzüldüm valla niye erken geldi ki böyle tühhBen kırmızıyı gördüm
olsun canm benm hayirlisi buymuss bitince cok guzel calismalara devam edrsin kuzum biz hep burdayiz mujdeli anlari gorup. cosacagiz yakindir o gunlerBen kırmızıyı gördüm
Oh kız sefan olsunohh bigun kendime tatil verdim. yemekte yapmiyorum bugun degisiklik yapip disardan soyledim .ev sicak cocuklar oyunlar oynuyot bebek uyuyor daha ne isteyim hayat bana guzel. doksanli sarkilar esliginde keyif yapiyorm
eyvallah kuzum disari cikamadigim icin:) hak ettimOh kız sefan olsun
Ya bugun anneme temizlik yaptım dedim ya kardeşim umreden geldi sonra eşim geldi ilişki oldu baktım agrım çoğaldı öyle 3 damla gelmişOyy canım ya üzüldüm valla niye erken geldi ki böyle tühh
olsun canm benm hayirlisi buymuss bitince cok guzel calismalara devam edrsin kuzum biz hep burdayiz mujdeli anlari gorup. cosacagiz yakindir o gunler[/QUOTE. İnsallah abla insallah bende sasırdım beklemiyordum ama hayırlısı ya bu ay olmaması bi yandan iyi oldu dış gebelik geçirdiğim için
Kırmızı miydi açık renk mi başka geldi mi peki belki de temizlik ve ilişkinin üstüne yuklenildigi için gelmiştirYa bugun anneme temizlik yaptım dedim ya kardeşim umreden geldi sonra eşim geldi ilişki oldu baktım agrım çoğaldı öyle 3 damla gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?