- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Başlar kuzum yaa. Herkesin farklı3 damla az ya ama adet bir anda baslamaZ ins devami gelmez
İnşallah değildir canım. Hayırlısı olsun öyleyse deBen kırmızıyı gördüm
kuzum bence yumurtlama var ama ovu testinden hic anlamiyorm. ki anladigim kadariyla yumurtlamn. 2 3 gun icinde catlayacak gibi duruyor sen bu 3 gunu mutlaka degerlendirNiye kimse bana yorum yapmıyor
Daha yeni gördüm canımsın valla görmemiştim bitki karışımı nedir ne için aldin kiOkula gittiğim için ve güvenemediğim için yapmadım ben onu. Ama bi bitki karışımı deneyeyim dedim aldım ama tadı o kadar iğrenç ki bıraktım ilk günden
Ben de 90 lar eşliğinde yemek yaptım. Pişiyor Şimdi de fındık kıracağımohh bigun kendime tatil verdim. yemekte yapmiyorum bugun degisiklik yapip disardan soyledim .ev sicak cocuklar oyunlar oynuyot bebek uyuyor daha ne isteyim hayat bana guzel. doksanli sarkilar esliginde keyif yapiyorm
bencede benm kahveden kirmiziya doner sonra kahve olur bu ay tertemiz 6 gun kirmizi gordum degisik bir adetti:)Başlar kuzum yaa. Herkesin farklı
vavayy vayyy hocam:) bende. o gun findik kavurdum sonra .boyle bol selbetli revani yaptim sonrasi maluum:)Ben de 90 lar eşliğinde yemek yaptım. Pişiyor Şimdi de fındık kıracağım
Arada oluyor böyle değişiklik iyi olureyvallah kuzum disari cikamadigim icin:) hak ettim
Civan perçemi, oğul otu, alıç yaprağı canım. Bir tutam kaynamış suya koyup demleyip sabah akşam içiyoruz. Pcolular için. Ama o kadar kötü ki tadı bi kere içtim devamı gelmediDaha yeni gördüm canımsın valla görmemiştim bitki karışımı nedir ne için aldin ki
ahh ahh ne varsa eski sarkilarda var yeni nesili sevmiyormm yada kulagima hitap etmiyyo:)Ben de 90 lar eşliğinde yemek yaptım. Pişiyor Şimdi de fındık kıracağım
İnsallah değildir kırmızı değildi canım zaten pembeydi insallah öyledirİnşallah değildir canım. Hayırlısı olsun öyleyse de
Ohh maşallah. Bak canım çekti valla.vavayy vayyy hocam:) bende. o gun findik kavurdum sonra .boyle bol selbetli revani yaptim sonrasi maluum:)
Bende bu ay öyle bir karışım içtim tadı çok acı oluyor ya zorla içtim inan sağlığın için iç tatlım ıyi olur inşallahCivan perçemi, oğul otu, alıç yaprağı canım. Bir tutam kaynamış suya koyup demleyip sabah akşam içiyoruz. Pcolular için. Ama o kadar kötü ki tadı bi kere içtim devamı gelmedi
aynen kuzum kayvalidem katinpedrim de yok memlekwte giitiler torunlar bugun simarmadi:)Arada oluyor böyle değişiklik iyi olur
Aynen canım. 90 lar radyo var. Açıyorum telden. Veriyorum hoparlöre. Ohh misss. Benim koca arabeskçi zaten. Ben de alıştım dinliyom arada hakkı, Orhan falanahh ahh ne varsa eski sarkilarda var yeni nesili sevmiyormm yada kulagima hitap etmiyyo:)
Bakayım yarın artma olacak mı. Gün aşırı ilişkiye devam zaten biz.kuzum bence yumurtlama var ama ovu testinden hic anlamiyorm. ki anladigim kadariyla yumurtlamn. 2 3 gun icinde catlayacak gibi duruyor sen bu 3 gunu mutlaka degerlendir
benm iki gun once. fena cekmisti galiba ben adetten. sonra yumurtluyorm bunu anladim:)Ohh maşallah. Bak canım çekti valla.
@Elf1996 canım tatlı çekiyor bugün yaaa.
ohh ohhh gelsin minnaklar:)Bakayım yarın artma olacak mı. Gün aşırı ilişkiye devam zaten biz.
Sen kaynvalide kayinpederle beraber mi yaşıyorsun canımaynen kuzum kayvalidem katinpedrim de yok memlekwte giitiler torunlar bugun simarmadi:)
İnaşllaahhhhhh:))))ohh ohhh gelsin minnaklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?