- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Senin bat yarın mıydı ?İnsallah değildir kırmızı değildi canım zaten pembeydi insallah öyledir
hahahay. benm kide .karadeniz muZikleri birde cukurun muzikleri oggh. diyormAynen canım. 90 lar radyo var. Açıyorum telden. Veriyorum hoparlöre. Ohh misss. Benim koca arabeskçi zaten. Ben de alıştım dinliyom arada hakkı, Orhan falan
Bende bu ay öyle bir karışım içtim tadı çok acı oluyor ya zorla içtim inan sağlığın için iç tatlım ıyi olur inşallah
Evet canım bugun yada yarındıSenin bat yarın mıydı ?
Bi de ağzına içki sigara sürmemiştir ama. Böyle arabeskçi de oluyormuşhahahay. benm kide .karadeniz muZikleri birde cukurun muzikleri oggh. diyorm
Valla ondan gelmiştir insallahta kasıklarımdada agrı var lavaboya gittim daha gelmedi ama bakalımKırmızı miydi açık renk mi başka geldi mi peki belki de temizlik ve ilişkinin üstüne yuklenildigi için gelmiştir
Adet olabilir o zaman ama inşallah değildir.Evet canım bugun yada yarındı
Elif senih bat tarihin ne zamanİnşallah yarın falan çatlar bugunu degelerndireyim
İnsallah canım oyleysede hayırlısı olsun insallahAdet olabilir o zaman ama inşallah değildir.
Daha da gelmez inşallah yerleşme kanamasidurValla ondan gelmiştir insallahta kasıklarımdada agrı var lavaboya gittim daha gelmedi ama bakalım
Geldi canım ya hastalandım ama pembe gelmiş nedense bu ay benimkide iyice şaşırdı ne yapacagını yaDaha da gelmez inşallah yerleşme kanamasidur
Kızlar fenayim bugün ne bakabildim ne yazabildim. Eşim gelince işten temizlik yaptık beraber . Anca bakabildim. Gördüm canım testi ama çizgi göremedimWishmaster canım fotoğrafı atmıştum ama görmedin
Yapmaya devam et canım daha pik yapmamış . Bir kaç güne çatlar. Kaçıncı günündesin ?Niye kimse bana yorum yapmıyor
Bunların hepsini karıştırıp mı içmemiz lazım canımCivan perçemi, oğul otu, alıç yaprağı canım. Bir tutam kaynamış suya koyup demleyip sabah akşam içiyoruz. Pcolular için. Ama o kadar kötü ki tadı bi kere içtim devamı gelmedi
16. Gün canım.Yapmaya devam et canım daha pik yapmamış . Bir kaç güne çatlar. Kaçıncı günündesin ?
Bunların hepsini karıştırıp mı içmemiz lazım canım
Gitmedim canm tstteki çizgi sabah baktıgımda silinmişti bende gitnedimPeri Tozuu haber yokmu pek bakamadım bugün . Sağlık ocağına kan vermeye gitcekti
Pko var mı canım sen de benim de öyle geldi bu ay önce pembeydi sonra kırmızı oldu . İnşaAllah senin öyle olmazGeldi canım ya hastalandım ama pembe gelmiş nedense bu ay benimkide iyice şaşırdı ne yapacagını ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?