Yok canım pko ne oluyo açılımını biliyorum da ne rahatsızlığı olduğunu bilmiyorumPko var mı canım sen de benim de öyle geldi bu ay önce pembeydi sonra kırmızı oldu . İnşaAllah senin öyle olmaz
İnşallah gelmez adetin de seni de hamileler kervanına katarız canım.Herkese iyi aksamlar. Benim bugun bat gunumdu. Olmadim daha.Umarim birkac gun daha gelmez. Bu ay lekelenme yasadigim icin adet oldum zannetmistim.Cok rahattim.Hic kendimi dinlemedim. Farkli olarak hic adet belirtim yok. sadece kasiklarimda daha once hic yasamadigim tarzda yanma batma hibi bir hisnoluyor geciyor.arada kramp gibi agri oluyor..dun de cok belim agridi. bugun gecti.
Pkoluyuz ya kuzum her ay aynı gün de çatlamıyor bizim yumurtalar her ay aynı günlerde tek çatlasınlar da16. Gün canım.
Polikistik over canım olmasın tek canım yumurtlama geç olabiliyorYok canım pko ne oluyo açılımını biliyorum da ne rahatsızlığı olduğunu bilmiyorum
ben testi yaptım canım,ikinci çizgi silik çıktı,böyle olunca ne oluyorAynen tatlım doğru anlamissin böyle devam
Valla ben kendimden bi şey anlamıyorumPkoluyuz ya kuzum her ay aynı gün de çatlamıyor bizim yumurtalar her ay aynı günlerde tek çatlasınlar da
İyi akşamlar canım. Yerleşme olduğunda da bel ağrısı oluyor diye duymuştum İnşaAllah öyledirHerkese iyi aksamlar. Benim bugun bat gunumdu. Olmadim daha.Umarim birkac gun daha gelmez. Bu ay lekelenme yasadigim icin adet oldum zannetmistim.Cok rahattim.Hic kendimi dinlemedim. Farkli olarak hic adet belirtim yok. sadece kasiklarimda daha once hic yasamadigim tarzda yanma batma hibi bir hisnoluyor geciyor.arada kramp gibi agri oluyor..dun de cok belim agridi. bugun gecti.
Kız hamile misin acaba ? :)Valla ben kendimden bi şey anlamıyorum4gün önce falan şeffaf akıntı vardı. 3 gün önce pembe kahve akıntı oldu. Dünden beri de şeffaf ve pembe karışık. Yani bi lavaboya gittiğimde pembe,, bi gittiğimde şeffaf var. Bel ağrım vardı kaç gündür. Bugün çok ağrıdı. Göğüs uçlarım hassas. Göğüslerimde Kaşıntı oluyor bi de. Kaşıma hissi duyuyorum ve anca kaşıyınca rahatlıyor. Ama testler de böyle. Neler oluyor hiç bi fikrim yok yani :))))
Kız yok beee..Kız hamile misin acaba ? :)
inşallah canim. tesekkur ederim.İnşallah gelmez adetin de seni de hamileler kervanına katarız canım.
inşallah canim..farkli olarak kuyruk sokumumda da ignelenme, hafif sanci oluyor ara ara. insallah vardir hayirlisi ile.İyi akşamlar canım. Yerleşme olduğunda da bel ağrısı oluyor diye duymuştum İnşaAllah öyledir
inşallah olur canim.Kız yok beee..5 inde adet başladı. 10 u gibi bitti. 12 sinde de testlere başladım zaten. Bu ay sırf eşim istedi diye doktora gitmeden deniyoruz. O yüzden olacağını düşünmüyorum. Sadece olá ki olur diye takip ediyoRUm ki paylaşabileyim
Testin fotosunu atabilirmisin canım bi bakalım merak ettimben testi yaptım canım,ikinci çizgi silik çıktı,böyle olunca ne oluyor
erken gebelik testi yaptinmi hiç canım?Gitmedim canm tstteki çizgi sabah baktıgımda silinmişti bende gitnedim
Bu kötü bişey mi bilmiyorum canım da ben :/Polikistik over canım olmasın tek canım yumurtlama geç olabiliyor
Yok canım ben sana demedim yanlış anlama hemenBu kötü bişey mi bilmiyorum canım da ben :/
Aramızda bir gün var :)16. Gün canım.
Yok canım anlamadım zaten de ne olduğunu bilmiyorum kiYok canım ben sana demedim yanlış anlama hemen
Evet canım tuhaf ilerliyor
Ben de var ve bebeği olan da çok var. Öyle korkulacak bir şey değil . Zaten her nasip vaktine esir değil mi :)Yok canım anlamadım zaten de ne olduğunu bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?