İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Okula gittiğim için ve güvenemediğim için yapmadım ben onu. Ama bi bitki karışımı deneyeyim dedim aldım ama tadı o kadar iğrenç ki bıraktım ilk günden
Ac karnina igrenc oluyor ama iste mecburiyetten iicecegim bu ay baya arastirdimsogan kuruyle hamile kalan var

Sizin yas kac

Kızlar adet olucam sanırım yine çok su içmeye başladım.benim.adetim yaklaşınca su tüketimim artar neyse olayımda gideyim doktora adet olunca gel demişti klomene başlarım heralde hem de belimi çektireyim bu ay

Ben de var ve bebeği olan da çok var. Öyle korkulacak bir şey değil . Zaten her nasip vaktine esir değil mi :)
Kızzzz ben sana onu demiyorum kiii o ne demek açılımını biliyorum ama nasıl bi rahatsızlık olduğunu bilmiyorum biraz açıklar mısın demek istedim

Bizde var csnım. Kötü bi şey değil. Ama takip edilmesi lazım gebelik için. Yumurtlama zamanları belli değil ki bazılarında yumurtlama da olmuyor.
Hmmm anladım canım ben bilmiyorum ne demek olduğunu ne gibi sonuçlar doğurduğunu ondan sordum :)

ben testi yaptım canım,ikinci çizgi silik çıktı,böyle olunca ne oluyor
Adet sonrası senin şimdi değil mi? Testlere yeni başladın yani. Silik olması normal şu an. Her gün aynı saatte aynı damla sayısı ile tekrarla canım. Üzerlerine tarih yaz. Her iki çizgi aynı renk olana kadar bi dolu bi boş ilişki olsun. Ara ara foto at bakalım biz de.

Adet dönemlerinde olan şeyler olur hamilelikte de sonuçta. Olmazsın inşallah

evet adet sonrası bugün 10.gün sanırım,ilk defa bugün yaptım ,ikinci çizgi silik çıktı,aynen ilişkiyi gün aşırı deneyeceğim ama bu ay,silik çizgi görünce bugün boşamı gitti dedim :)

15. Gün mü 17. Gün mü senin? Elf1996 da 17. Gün.
3 ümüz beraberiz yani.
Benimde bugun 19.gün az önce şeffaf akıntım oldugunu gördüm yeni gelmeye başlamış sanırım takip ediyorum yoktu takvime göre bugun yumurtlama günü ama denemedik yarın denemeyi düşünüyorum zaten akıntı yeni başladı 40 günde adet oldugum için yumurtlama geç olacak büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…