- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Kuzum kendimden biliyorum pko olunca farklı ilerliyor 16,19,21. Günlerde olabiliyorEvet canım tuhaf ilerliyor
Ac karnina igrenc oluyor ama iste mecburiyetten iicecegim bu ay baya arastirdimsogan kuruyle hamile kalan varOkula gittiğim için ve güvenemediğim için yapmadım ben onu. Ama bi bitki karışımı deneyeyim dedim aldım ama tadı o kadar iğrenç ki bıraktım ilk günden
Çatlamış tatlım durmayın çalışın :))ben testi yaptım canım,ikinci çizgi silik çıktı,böyle olunca ne oluyor
Sizin yas kacAdetin 3. Günü testleri yıllar öncesinde kaldı benim için. 2 yıldır bu doktorum istemedi benden. Tedaviye başlamadan bakmıştı isteyip.
Biz adetin 1. Günü iğne ile başladık. Ben hemen istediğim için yaştan dolayı ilaç tedavisini es geçtik. Direk iğneyle başladık. İlaç da klomen mi ne. Aynı görevi görüyorlar sanırım.
İnşallah canım :)inşallah olur canim.
31 canım. Martta 32 bitiyor.Sizin yas kac
Kızzzz ben sana onu demiyorum kiiiBen de var ve bebeği olan da çok var. Öyle korkulacak bir şey değil . Zaten her nasip vaktine esir değil mi :)
Bizde var csnım. Kötü bi şey değil. Ama takip edilmesi lazım gebelik için. Yumurtlama zamanları belli değil ki bazılarında yumurtlama da olmuyor.Bu kötü bişey mi bilmiyorum canım da ben :/
15. Gün mü 17. Gün mü senin? Elf1996 da 17. Gün.Aramızda bir gün var :)
Hmmm anladım canım ben bilmiyorum ne demek olduğunu ne gibi sonuçlar doğurduğunu ondan sordum :)Bizde var csnım. Kötü bi şey değil. Ama takip edilmesi lazım gebelik için. Yumurtlama zamanları belli değil ki bazılarında yumurtlama da olmuyor.
Adet sonrası senin şimdi değil mi? Testlere yeni başladın yani. Silik olması normal şu an. Her gün aynı saatte aynı damla sayısı ile tekrarla canım. Üzerlerine tarih yaz. Her iki çizgi aynı renk olana kadar bi dolu bi boş ilişki olsun. Ara ara foto at bakalım biz de.ben testi yaptım canım,ikinci çizgi silik çıktı,böyle olunca ne oluyor
Kahve akıntı oluyor bazen de. Bazen pembe bazen kahve. Yazın 20 gün kadar bi süre böyle olmuştu benim. O yüzden pek kulak asmıyorum buna.Kız hamile misin acaba ? :)
Adet dönemlerinde olan şeyler olur hamilelikte de sonuçta. Olmazsın inşallahKızlar adet olucam sanırım yine çok su içmeye başladım.benim.adetim yaklaşınca su tüketimim artar neyse olayımda gideyim doktora adet olunca gel demişti klomene başlarım heralde hem de belimi çektireyim bu ay
Inşallah canım benim olursam da artık tedaviye başlıcam 14 ay olduAdet dönemlerinde olan şeyler olur hamilelikte de sonuçta. Olmazsın inşallah
Hayırlısı olsun canım. İnşallah gerek kalmaz.Inşallah canım benim olursam da artık tedaviye başlıcam 14 ay oldu
Adet sonrası senin şimdi değil mi? Testlere yeni başladın yani. Silik olması normal şu an. Her gün aynı saatte aynı damla sayısı ile tekrarla canım. Üzerlerine tarih yaz. Her iki çizgi aynı renk olana kadar bi dolu bi boş ilişki olsun. Ara ara foto at bakalım biz de.
Benimde bugun 19.gün az önce şeffaf akıntım oldugunu gördüm yeni gelmeye başlamış sanırım takip ediyorum yoktu takvime göre bugun yumurtlama günü ama denemedik yarın denemeyi düşünüyorum zaten akıntı yeni başladı 40 günde adet oldugum için yumurtlama geç olacak büyük ihtimalle15. Gün mü 17. Gün mü senin? Elf1996 da 17. Gün.
3 ümüz beraberiz yani.
Bence 15 inde olmuş canım inşallah tutmuştur ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?