Çok var daha bat aralık2Elif senih bat tarihin ne zaman
İlginç valla çözemedim ki iki gün önce yaptığı da koyuydu inşallah git gide koyulaşır silikleşirKuzum kendimden biliyorum pko olunca farklı ilerliyor 16,19,21. Günlerde olabiliyor
Benim belirtisizde yumurtlamam oluyodu testin koyulaşmış yarın tamamen koyulaşabilir canım bi yarın dene çünkü yeterince koyu değil henüzEki Görüntüle 2207683
Kızlar ovulasyon bu karnımda agrıyor yumurtluyormuyum A Annelerin en yorgunu @Meylen @dilzapek
Benimde 1 aralık canım birlikte beklicez :)Çok var daha bat aralık2
Ayyy maşallah sen hamilesin canım silik filan diilki baya şak diye 2 çizgi. Cokk sevindim hemen kanda baktir . Inşallah burdaki diğer isteyen arkadaslarada nasip olsun
Kız Allah seni yumurtlama testi bu gebelik değil :)Ayyy maşallah sen hamilesin canım silik filan diilki baya şak diye 2 çizgi. Cokk sevindim hemen kanda baktir . Inşallah burdaki diğer isteyen arkadaslarada nasip olsun
beni unutmayin:) benm 15 gunm15. Gün mü 17. Gün mü senin? Elf1996 da 17. Gün.
3 ümüz beraberiz yani.
uani 20 gunde yumurtlama:) falan oluyorBenimde bugun 19.gün az önce şeffaf akıntım oldugunu gördüm yeni gelmeye başlamış sanırım takip ediyorum yoktu takvime göre bugun yumurtlama günü ama denemedik yarın denemeyi düşünüyorum zaten akıntı yeni başladı 40 günde adet oldugum için yumurtlama geç olacak büyük ihtimalle
canm bulantilarin yeni baslamis cok fena ya allah sabir versinKızlar nolur kusuruma bakmayın mahfoldum bugün işe bile gidemedim mide bulantısı tavan sigortam arıza yaptı eşimin arkadaşı yapmaya geldi sözlüsünüde getirmiş şimdi yeni gittiler bittim yani bugün çok bakamadım o yüzden
Ayy bende hiç bakmadım LH yazıyo yaninda kocaman , gebelik testi olarak algiladim bi an . Neyse inşallah gebelik testinin böyle olmasını nasip etsin RabbimKız Allah seni yumurtlama testi bu gebelik değil :)
yat balim benm dinlen. optm cnmA Annelerin en yorgunu ben burdayım ama çok halsizim yaticam hemen , hepinize hayırlı geceler kizlar
aynen bende esime gene nobet vermisler. 4 bucuk 6 bucuk adamin izni yalan olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?