Sorma abla bende eşimi zor görüyorum sabah bi gidiyo akşam 12 ye kadar mesaide yarım saat oturup uyuyoraynen bende esime gene nobet vermisler. 4 bucuk 6 bucuk adamin izni yalan olduu
yazik bizeSorma abla bende eşimi zor görüyorum sabah bi gidiyo akşam 12 ye kadar mesaide yarım saat oturup uyuyor
ne sordun kuzum
canım bugün adetim bitti sabahtan beri kasıklarımda ağrı var bu kadar erken yumurtlama olur mu sence? geçen ay da erken 10.gün olmuştu . ama bugün 6.günne sordun kuzum
e ben bunu burda. hamile kalmak isteyen tum kizlara diyorm adet gununden. 21 gune kadar sansinizi seneyin diyorm. allah bilirdr. yuzde doksan kalinir gebeEki Görüntüle 2207948 Eki Görüntüle 2207949 Kızlar merhabalar. Ovulasyon testleri hakkında ben de bir şeyler yazayım dedim. Ben hep 14,15,16. Günler yumurtlama sanıp 2 ay öyle denedim. Bu ay da ovu test yaptım. Ve bugün yumurtlama günüm ve 21. Gün de meğersem yumurtluyormuşum. Adetime 1 hafta kala yani.
olur bitanem benm adetim bitti. bir kac saat sonra beyaz akintim basladi. 9 gunde uzayan akintim geldi keainliklle olabilir. erken dollenme buna deniliyor istecanım bugün adetim bitti sabahtan beri kasıklarımda ağrı var bu kadar erken yumurtlama olur mu sence? geçen ay da erken 10.gün olmuştu . ama bugün 6.gün
Aynen abla. Ayrıca sizi hep uzaktan takip ettim, yazdıkalrınızı okudum. Düşünceleriniz, karakteriniz, üslubunuz valla süpersiniz. Eşiniz ve çocuklarınız çok şanslı hakikatene ben bunu burda. hamile kalmak isteyen tum kizlara diyorm adet gununden. 21 gune kadar sansinizi seneyin diyorm. allah bilirdr. yuzde doksan kalinir gebe
gerçekten mi bunu bilmiyordum işte adet düzenim değişti iyice zaten iki aydır hep erken oluyorum. önceki ay 25 güne bu ay 24 güne oldum o yüzden erken başladım. bu ay da erken olur belki. haha iyi ki bugünü değerlendirdimolur bitanem benm adetim bitti. bir kac saat sonra beyaz akintim basladi. 9 gunde uzayan akintim geldi keainliklle olabilir. erken dollenme buna deniliyor iste
cok sag olun tessekur edrim oyle olmaya calisiyorm bazen dibe dusuyorm ama olsun. tokezleniyoruz arada:) ee sizin var mi gebelik supenizAynen abla. Ayrıca sizi hep uzaktan takip ettim, yazdıkalrınızı okudum. Düşünceleriniz, karakteriniz, üslubunuz valla süpersiniz. Eşiniz ve çocuklarınız çok şanslı hakikaten
afferin sana demek senin.gerçekten mi bunu bilmiyordum işte adet düzenim değişti iyice zaten iki aydır hep erken oluyorum. önceki ay 25 güne bu ay 24 güne oldum o yüzden erken başladım. bu ay da erken olur belki. haha iyi ki bugünü değerlendirdim
galiba öyle atık önceden 29-30 günde olurdum şimdi işler değişmiş demekkiafferin sana demek senin.yumurtlamn 10 da falan
3 yıl düşünmedim bir bebeğin varlığı nasıl olur diye, şimdi bir parçam olsun diye çabalıyorum, daha gelmeden aşkını koydun içime, mucizemm.... müthiş bir yazı hayran kaldımAynen abla. Ayrıca sizi hep uzaktan takip ettim, yazdıkalrınızı okudum. Düşünceleriniz, karakteriniz, üslubunuz valla süpersiniz. Eşiniz ve çocuklarınız çok şanslı hakikaten
ben ne yapayim cocuklalrla ugrasmaktan baska yaptigim bise. yok vallah disari cikmayali 1 ay olmustr bakkala bile 2 hafta once giitim:) bende kendimce 4 cuyu yapma gayretindeyim:)galiba öyle atık önceden 29-30 günde olurdum şimdi işler değişmiş demekkibu arada sen nasılsın canım hep bizimle ilgileniyorsun sen soruyrsun bize şimdi ben sorayım
coj. guzeldir hele boyle kinusmaya falan baslayinca cok tatli oluyorlar3 yıl düşünmedim bir bebeğin varlığı nasıl olur diye, şimdi bir parçam olsun diye çabalıyorum, daha gelmeden aşkını koydun içime, mucizemm.... müthiş bir yazı hayran kaldım
Valla abla eşimle konuşmaya başladığımızdan beri kız olursa şunu koyucaz erkek olursa bunu koyucaz derdik . İsimleri bile hazır yani anlıycağın çok bekletmezler inşallah:) eğer ki rabbim nasip ederse bende 3 4 çocuk istiyorum.coj. guzeldir hele boyle kinusmaya falan baslayinca cok tatli oluyorlar
canım ya Allah yardımcın olsun çocuklar olunca yardımcı olacak kimse olmayınca evde öyle oluyor :)) inşallah sen de isteğine kavuşursunben ne yapayim cocuklalrla ugrasmaktan baska yaptigim bise. yok vallah disari cikmayali 1 ay olmustr bakkala bile 2 hafta once giitim:) bende kendimce 4 cuyu yapma gayretindeyim:)
En güzeli benim bi abim var sadece ben isterdim 2 tane daha kardeşim olsun o yüzden bende 3 4 tane istiyorumcanım ya Allah yardımcın olsun çocuklar olunca yardımcı olacak kimse olmayınca evde öyle oluyor :)) inşallah sen de isteğine kavuşursunbu arada ben de 4 çocuk istiyorum
3 yıl düşünmedim bir bebeğin varlığı nasıl olur diye, şimdi bir parçam olsun diye çabalıyorum, daha gelmeden aşkını koydun içime, mucizemm.... müthiş bir yazı hayran kaldım
Ben de 3 yıl düşünmedim. 2 aydır istiyoruz. Olmadı bir de ovu testiyle deneyelim dedik. İşte adete 1 hafta var ve bugün yumurtladım. Bakalım bir sorun yok ben de eşimi bilemiyorum. İnşallah yoktır diyeyim. Denemeye bi kaç gün devam edip sonucu beklemek için geri sayıma başlayacağım ablacım.cok sag olun tessekur edrim oyle olmaya calisiyorm bazen dibe dusuyorm ama olsun. tokezleniyoruz arada:) ee sizin var mi gebelik supeniz
Sevgisi daha neler yazdırır kim bilir?
Rabbim annelik duygusunu veriyor . Okuyunca çok duygulandım çok dokundu bana . Rabbim kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?