İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

aynen kuzum bir baslayinca zaten rahim cocuk istiyor tekrar kalmak. cok kolay oluyor

En güzeli benim bi abim var sadece ben isterdim 2 tane daha kardeşim olsun o yüzden bende 3 4 tane istiyorum
ben de kalabalık aile seviyorum. eşim de çok istiyor geçen sene kardeşini kaybettikten sonra 5-6 bile olur diyor. O kadar söz veremem diyorum ben de Rabbim de nasip ederse 4 tamam beşinciyi düşünürüz diyorum

inss olur canm karininda kucaginda bos kalmaz insallah egerki olursa 21 gun dollenme adetin en az 1 hafta falan gecmesi lazim gec dollenmede buna deniliyor balim

ben de kalabalık aile seviyorum. eşim de çok istiyor geçen sene kardeşini kaybettikten sonra 5-6 bile olur diyor. O kadar söz veremem diyorum ben de Rabbim de nasip ederse 4 tamam beşinciyi düşünürüz diyorum
Rabbim tez zamanda hayırlı haber vermeyi nasip etsin inşallah canlar . Bat 3 aralık benimde ama bu ay unudum yok niyeyse

gene iyisin bizimkiler her yil 1 cocuk daha artiyorlar kulucka makinasi saniyorlar beni allah biliyor kalbimde kini bu sefer olursa su o olsun diyorm. dile getirmek istemiyorm. hayirlisi olsun diyorym

inss olur canm karininda kucaginda bos kalmaz insallah egerki olursa 21 gun dollenme adetin en az 1 hafta falan gecmesi lazim gec dollenmede buna deniliyor balim

Aynen o yüzden testlerde de çıkmaz sanırım.Ama gecikmesinden anlarım heralde. Bir de geç yumurtlayınca geri sayıma az kalmış oluyor o güzel bir şeymiş:) Yani 14 ten falan geri saymayacağım.

Seena Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama sanırım benimki trajikomik. 3 yıl tüm sosyal baskıya rağmen hiç istemedim. Hiç düşünmedik. Anaamm 2 ayda yanım tutuşmaya başladım. Deli miydim 3 yıl düşünmedim deyip kızıyorum kendime

canım ya Allah yardımcın olsun çocuklar olunca yardımcı olacak kimse olmayınca evde öyle oluyor :)) inşallah sen de isteğine kavuşursun bu arada ben de 4 çocuk istiyorum
aynni. dusunuyoruz tabi allah bilir. bu yuzden tedbir aliyorum taktiri allaha biraktim o en iyiaini biliyor

gene iyisin bizimkiler her yil 1 cocuk daha artiyorlar kulucka makinasi saniyorlar beni allah biliyor kalbimde kini bu sefer olursa su o olsun diyorm. dile getirmek istemiyorm. hayirlisi olsun diyorym
canım ya önemli olan senin ve eşinin ne istediği gerisi boş bence. bana da çok şeyler diyorlar ama ben eşime ve kendime bakıyorm ona göre karar veriyorum önemli olan hayırlısı neyse o olsun. inşallah gönlündeki duaların kabul olur canım

aynen inss kuzum gec yada erken olsun bizim olsun

inss cok istiyorummm bu dunyada tek asklarim cocuklarimmm:) koco cok sonradan geliyo

haha inanırmısın bende iki aydır korunmuyorum çocuk istediğimiz için :) 1 senelik evliyiz ilk zamanlar banada çocuk varmı bebek varmı sorularından kıl kapıyordum hiç çocuk düşğnmüyordum geçen ay rabbim içime öyle bir his verdiki korunmayı bıraktım şimdi umutla bekliyorum Kutsalsekerpare

canım benim inşallah en kısa zamanda isteğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…