- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
aynen kuzum bir baslayinca zaten rahim cocuk istiyor tekrar kalmak. cok kolay oluyorValla abla eşimle konuşmaya başladığımızdan beri kız olursa şunu koyucaz erkek olursa bunu koyucaz derdik . İsimleri bile hazır yani anlıycağın çok bekletmezler inşallah:) eğer ki rabbim nasip ederse bende 3 4 çocuk istiyorum.
ben de kalabalık aile seviyorum. eşim de çok istiyor geçen sene kardeşini kaybettikten sonraEn güzeli benim bi abim var sadece ben isterdim 2 tane daha kardeşim olsun o yüzden bende 3 4 tane istiyorum
inss olur canm karininda kucaginda bos kalmaz insallah egerki olursa 21 gun dollenme adetin en az 1 hafta falan gecmesi lazim gec dollenmede buna deniliyor balimSevgisi daha neler yazdırır kim bilir?
Ben de 3 yıl düşünmedim. 2 aydır istiyoruz. Olmadı bir de ovu testiyle deneyelim dedik. İşte adete 1 hafta var ve bugün yumurtladım. Bakalım bir sorun yok ben de eşimi bilemiyorum. İnşallah yoktır diyeyim. Denemeye bi kaç gün devam edip sonucu beklemek için geri sayıma başlayacağım ablacım.
Rabbim tez zamanda hayırlı haber vermeyi nasip etsin inşallah canlar . Bat 3 aralık benimde ama bu ay unudum yok niyeyseben de kalabalık aile seviyorum. eşim de çok istiyor geçen sene kardeşini kaybettikten sonra5-6 bile olur diyor. O kadar söz veremem diyorum ben de Rabbim de nasip ederse 4 tamam beşinciyi düşünürüz diyorum
gene iyisin bizimkiler her yil 1 cocuk daha artiyorlar kulucka makinasi saniyorlar beni allah biliyor kalbimde kini bu sefer olursa su o olsun diyorm. dile getirmek istemiyorm. hayirlisi olsun diyorymben de kalabalık aile seviyorum. eşim de çok istiyor geçen sene kardeşini kaybettikten sonra5-6 bile olur diyor. O kadar söz veremem diyorum ben de Rabbim de nasip ederse 4 tamam beşinciyi düşünürüz diyorum
Rabbim tez zamanda hayırlı haber vermeyi nasip etsin inşallah canlar . Bat 3 aralık benimde ama bu ay unudum yok niyeyse
inşallah hepimize canımRabbim tez zamanda hayırlı haber vermeyi nasip etsin inşallah canlar . Bat 3 aralık benimde ama bu ay unudum yok niyeyse
inss olur canm karininda kucaginda bos kalmaz insallah egerki olursa 21 gun dollenme adetin en az 1 hafta falan gecmesi lazim gec dollenmede buna deniliyor balim
Sağol canımcanm bulantilarin yeni baslamis cok fena ya allah sabir versin
aynni. dusunuyoruz tabi allah bilir. bu yuzden tedbir aliyorum taktiri allaha biraktim o en iyiaini biliyorcanım ya Allah yardımcın olsun çocuklar olunca yardımcı olacak kimse olmayınca evde öyle oluyor :)) inşallah sen de isteğine kavuşursunbu arada ben de 4 çocuk istiyorum
canım ya önemli olan senin ve eşinin ne istediği gerisi boş bence. bana da çok şeyler diyorlar ama ben eşime ve kendime bakıyorm ona göre karar veriyorumgene iyisin bizimkiler her yil 1 cocuk daha artiyorlar kulucka makinasi saniyorlar beni allah biliyor kalbimde kini bu sefer olursa su o olsun diyorm. dile getirmek istemiyorm. hayirlisi olsun diyorym
aynen inss kuzum gec yada erken olsun bizim olsunAynen o yüzden testlerde de çıkmaz sanırım.Ama gecikmesinden anlarım heralde. Bir de geç yumurtlayınca geri sayıma az kalmış oluyor o güzel bir şeymiş:) Yani 14 ten falan geri saymayacağım.
Seena Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama sanırım benimki trajikomik. 3 yıl tüm sosyal baskıya rağmen hiç istemedim. Hiç düşünmedik. Anaamm 2 ayda yanım tutuşmaya başladım. Deli miydim 3 yıl düşünmedim deyip kızıyorum kendime
Ne biliyim abla bu ay hiç hevesim yok yumurtlama zamanımıda tutturdummu bilmiyorumniyeki canm benm 6 yada 5 falan
Hehe doğru:) bu ay düşünmeyeceğim diye çok endeksledim kendimi sürekli adet olucam diye düşünüyoruminşallah hepimize canımbenim daha çooook var bata ( genelde ummadığında tutmuş olur :)) )
inss cok istiyorummm bu dunyada tek asklarim cocuklarimmm:) koco cok sonradan geliyocanım ya önemli olan senin ve eşinin ne istediği gerisi boş bence. bana da çok şeyler diyorlar ama ben eşime ve kendime bakıyorm ona göre karar veriyorumönemli olan hayırlısı neyse o olsun. inşallah gönlündeki duaların kabul olur canım
amann balim skma canini bunu allahtan baska kimse bilemeZ ol dese olur hersey kitapta yazildigi gibi olmaz mucize diye bir sey var unutmaNe biliyim abla bu ay hiç hevesim yok yumurtlama zamanımıda tutturdummu bilmiyorum
bir kadın anne olunca anlıyor bunu bir erkeğin çooook sonradan geldiğiniinss cok istiyorummm bu dunyada tek asklarim cocuklarimmm:) koco cok sonradan geliyo
Sizin kaçıncı denemeniz? Ne zamandır istiyorsunuz?Hehe doğru:) bu ay düşünmeyeceğim diye çok endeksledim kendimi sürekli adet olucam diye düşünüyorum
canım benim inşallah en kısa zamanda isteğine kavuşursunhaha inanırmısın bende iki aydır korunmuyorum çocuk istediğimiz için :) 1 senelik evliyiz ilk zamanlar banada çocuk varmı bebek varmı sorularından kıl kapıyordum hiç çocuk düşğnmüyordum geçen ay rabbim içime öyle bir his verdiki korunmayı bıraktım şimdi umutla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?