İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aaa ikimizde 2 aydır istiyoruz. Ama sen şanslısın yine sadece 1 yıl olmuş. Bat 3 aralık demiştin değil mi? Ayy inş bu ay bizim ay olur. Kasımda aşk başkadır

bi satte nie kalktin. sen uyumaya calis. susam domates eksimai bise yeme. tuzlu kreker haslanmis patates elma falan ye mideni tutar birde ye kus bise olmaz. kusmak gercwkten guzeldir saka olsun diye dwmiyorum bebek daha iyi tutunurmus

Aaa ikimizde 2 aydır istiyoruz. Ama sen şanslısın yine sadece 1 yıl olmuş. Bat 3 aralık demiştin değil mi? Ayy inş bu ay bizim ay olur. Kasımda aşk başkadır
benm oglum kasim aski tek iliski ve adeten .1 gun sonra oldu adetten 2 sonra test yapmistim kibkirmizi. iki cizgi cimisti

Evet canım bat 3 aralıkta . 2 aydır deneme olduğu için yumurtlama günüm hakkında pek bi bilgim yok flo kullanıyordum ondada ovu günlerinde ilişki olamadı malesef . Pek umudum yok ama Rabbim herşeyin iyisini güzelini bilir :)

Ay bir de canım bak sen de ilk denemelerdesin ya, önce ne zaman yumurtladığını öğren bak bu önemli, bunun için eğer olmazsa ki inşallah olur bu ay gerek kalmaz ama bir ihtimal işte. Gelecek ay ovu testi dene Muhakkak.

benm oglum kasim aski tek iliski ve adeten .1 gun sonra oldu adetten 2 sonra test yapmistim kibkirmizi. iki cizgi cimisti
Ay abla geçen ay o belirtim bu belirtim var diyodum bu ay hiçbişi yok sadece yüzüm çok sivilcelendi normalde adetten önce olurdu

Evet bu ay adet olayım sipariş vericem hemen testlerden . Normalde adetim çok düzenlidir 28 günde bir oluyorum ama bu ay ne akıntım ne bişeyim oldu 2 gün önce bir akıntım oldu bel kasık ağrısı falan bugün hiç bişeyim yok :)

Yani kendini dinlediğinde gerçekten farkediyorsun ama testle somut bür şekilde görüyorsun bu güzel bir şey. Bir de ig de bir hesap gördüm sağolsun çok iyi bir insan bir bak derim. Birgebeningunlugu diye. Faydalı bilgiler veriyor. Ben onun sayesinde testleri yılmadan yaptım

Ben geç yumurtluyormuşum ya, bu yüzden 2 ay yumurtlama belirtilerini hamilelik belirtisi sanmışım. Takvim uygulamasında Hamilelik belirtilerimi eklediğim günlere baktım meğer yumurtladığım günlermiş. )
Ovu testi şart insan her belirtisini hamileliğe yoruyor . En güzeli gün aşırı ilişki hayırlısı allahtan :)

Muhtemelen flodaki ovu tarihinde olmadı zaten benimkide çünkü akıntım ondan 2 gün önce olmuştu . Geçen ayda ayın ortasında karın şişliğim bel kasık ağrım vardı ben hamileliğe yormuştum muhtemelen ovu zamanlarımdı

Selam kizlarr napiyonuz bakim siz Aklim Peri Tozuu nda nati acaba bilen varmi
Sabah dün yaptığı test silikleştiği için bugün hastahaneye gitmemiş canım o aldık haberlerini . İnşallah hamiştir testin üzerinden bayağı bi zaman geçmişti baktığında ne kadar doğru sorgulanır halen adet olmadı sonuçta :)

Bence de kesinlikle öyledir. Ayy belki hiç gerek kalmaz teste. İnş bu ay hamile kalırsın

Ben de flo uygulamasını kullaniyorum kesinlikle salliyo yani uygulama güvenme tatlim

Ayyy maşallah sen hamilesin canım silik filan diilki baya şak diye 2 çizgi. Cokk sevindim hemen kanda baktir . Inşallah burdaki diğer isteyen arkadaslarada nasip olsun
Allah söyletmiştir belki İnşaAllah hamilelik nasip olur arkadaşa da bana da tüm isteyenlere Çok tatlısın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…