İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben de flo uygulamasını kullaniyorum kesinlikle salliyo yani uygulama güvenme tatlim
Güvendiğimden değil kız normalde gün aşırı ilişki şaşmıyor zatende oda yardımcı olur niyetiyle bakıyorum . He yardımcımı oldu bu ay psikolojimi mi bozdu arasındayım

Hadi inşallah canım senide katarız hamiş kervanına az da kalmış belirti olarak hiç bişey hissetmiyormusun

Hadi inşallah canım senide katarız hamiş kervanına az da kalmış belirti olarak hiç bişey hissetmiyormusun
Kız daha bugün yumurtladım. Hatta belki yarım da devam edecek. Olacaksa zatdn bi kaç gün içinde olur. Henüz belirti mümkün değil o yüzden. Senin içinde erken belirti için demi

Kız daha bugün yumurtladım. Hatta belki yarım da devam edecek. Olacaksa zatdn bi kaç gün içinde olur. Henüz belirti mümkün değil o yüzden. Senin içinde erken belirti için demi
Ayy kuzum doğru kusura bakma bat yakın dedin ya . Valla ben adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki yaşıyorum ama daha bata 11 gün var benim belirti olmaz bu kadar kısa sürede herhalde

evety bitanem oyle oluyor. galiba cunku 3 cocugumda erken dollemede oldu

Allah bağışlasın. Peki şimdi istiyor musunuz abla?

Ayy kuzum doğru kusura bakma bat yakın dedin ya . Valla ben adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki yaşıyorum ama daha bata 11 gün var benim belirti olmaz bu kadar kısa sürede herhalde
Aynen çok erken o yüzden belirti olmuyor diye canını sıkma. Adete yakın olur heralde

kizlar simdi esimle konusuyordum memet ben 4 yude istiyorm dedim ewet cocuklarimz cok kucuk. ama ben hem rahatsizsm hemde yasim 29 hayat bu erkenden olsun dedim cok sevindi:) ama haberi yok ben adetten sonra bir kac kez iliskimiz oldu o diyor sen m etme yetr ki sen iste diyo:)

Ahahhaha. Aynı yaştaymışız ben de herkes abla diyor diye abla diyorum. Ne güzel 3 çocuk yapmışsınız. Ben de iş yokmuş ( Bata ne kadar varpeki?

Allah bağışlasın. Peki şimdi istiyor musunuz abla?

Aynen çok erken o yüzden belirti olmuyor diye canını sıkma. Adete yakın olur heralde
Yok canım ben bu ay rahatım nedense bata bile ne kadar kaldığına bugün baktım Rabbim herşeyin hayırlısını versin sağlıkla gelsinde beklemeye razıyım . Bu süreçte o kadar arkadaşım düşük yaptıki çok üzüldüm rabbim kimseye yaşatmasın

Valla abla herşey gençlikteyken hazır kendinide hazır hissediyorken yap bir tane daha rızkıyla gelir fasulye:)

Ahahhaha. Aynı yaştaymışız ben de herkes abla diyor diye abla diyorum. Ne güzel 3 çocuk yapmışsınız. Ben de iş yokmuş ( Bata ne kadar varpeki?
Canım moralini bozma nasip işi biraz da yaşlarımız yakın ama nasip olursa benim de ilk bebek olacak . Öyle düşünme .

Aminn ya hayırlısıyla sağlıkla versin Rabbim. Ya aslında rahat olman çok iyi. Ben de hep takılırdım burda 1 aydır girmiyorum kafaya takmamak için ama yine buldum kendimi burda. Herşekilde kafama takıyorum zaten

Valla abla herşey gençlikteyken hazır kendinide hazır hissediyorken yap bir tane daha rızkıyla gelir fasulye:)
aynen kuzum. bu son gebeligim ikizdi ama olmadi iste nasip o olsaydi 4 olcakti belkide bu yuzden istedim birde allahin hikmeti .dogumdan sonra hemn. duzenli adet gordum bu bile. bmm icin isik

Burayada girsen insan takmayınca takmıyo gerçekten ben burda sizlerle konuşmasam daha çok yoğunlaşıcağımı biliyorum . Burda hem hayırlı haberler alıyorum hemde gülüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…