- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
oyle dusunme kuzum inan ilk iki cocuk nasl oldu hala anlamdim. ikiside supriz oldu 3 yu cok istemistim oda ilk denemede oldu nasip kismet iste. estafullah. nasl hitap etmwk istiyorsan canm. bise olmaz kuzumAhahhaha. Aynı yaştaymışız ben de herkes abla diyor diye abla diyorum. Ne güzel 3 çocuk yapmışsınız. Ben de iş yokmuş( Bata ne kadar varpeki?
Canım ovu testlerim geldi adetten bitiminde hmn başliyomuyuz yapmaya5. Ayım olacak İnşaAllah daha fazla bekletmez deBenim daha yumurtlama olmadı canım .
Sizde kimde ikiz var? Benim ablamda var acaba bana vurur mu? Bir de isminiz neydi, abla diyemiyorum bari isminizi söyleyeyim hitap ederken :)aynen kuzum. bu son gebeligim ikizdi ama olmadi iste nasip o olsaydi 4 olcakti belkide bu yuzden istedim birde allahin hikmeti .dogumdan sonra hemn. duzenli adet gordum bu bile. bmm icin isik
hadi hayirlisi gulum inss bu ay mujdeni aliriZCanım ovu testlerim geldi adetten bitiminde hmn başliyomuyuz yapmaya
Burayada girsen insan takmayınca takmıyo gerçekten ben burda sizlerle konuşmasam daha çok yoğunlaşıcağımı biliyorum . Burda hem hayırlı haberler alıyorum hemde gülüyorum :)
kesinliklw olur:) benm dede taraflarinda var esiminde dedesi ikizmis oabilir birdr yas ileeyice olasi yukseliyorSizde kimde ikiz var? Benim ablamda var acaba bana vurur mu? Bir de isminiz neydi, abla diyemiyorum bari isminizi söyleyeyim hitap ederken :)
oyle dusunme kuzum inan ilk iki cocuk nasl oldu hala anlamdim. ikiside supriz oldu 3 yu cok istemistim oda ilk denemede oldu nasip kismet iste. estafullah. nasl hitap etmwk istiyorsan canm. bise olmaz kuzum
hadi hayirlisi gulum inss bu ay mujdeni aliriZ[/QUOTE ay inşallahh tatlimmm hepimiz görelim bu ay çift çizgilerii
Adetten iki üç gün sonra yapmaya başlıyoruz kuzum aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederekCanım ovu testlerim geldi adetten bitiminde hmn başliyomuyuz yapmaya
Hiç bilmiyordum. İkiz güzel olabilir bir anda kurtuluyorsun fakat ablamın çocuklarından hatırlıyorum. Bir aile baş edememiştik, ablam tedavi görecek boyuta gelmişti, haplarla sakinleşiyordu o yüzden biraz korkarım ikizdenkesinliklw olur:) benm dede taraflarinda var esiminde dedesi ikizmis oabilir birdr yas ileeyice olasi yukseliyor
yaptim canm adettim bitti ertesi gun basladik esim bir gun iste bir gun evde ben genede kendimce bir cizelge yaptim onu uyguluyorm haftaya saliya kadar devam edecm 3 yu tuturmanin. sirriydi:)Nasip aynen. Peki şimdi siz erken yumurtluyorsunuz ya bu ay ki denemeleri erken yapmışsınızdır umarım :)
Ben iki ay ovu testi yaptım acayip kastım geçen aydan beri yapmıyorum zaten ilk üç ay anlamaya çalışmakla geçti . 16.güne giriyorumTest mi yapıyorsun sen de. Kaçıncı günün? Bat ne zaman?
Teşekkür ederim canim tammdirAdetten iki üç gün sonra yapmaya başlıyoruz kuzum aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek
Peli hangi günler yumurtluyormuşsun?Ben iki ay ovu testi yaptım acayip kastım geçen aydan beri yapmıyorum zaten ilk üç ay anlamaya çalışmakla geçti . 16.güne giriyorum
Ne demek kuzum hadi İnşaAllah diyorum :)Teşekkür ederim canim tammdir
Gizem kattın olaya şimdi. Hepimiz senden çizelge istersek görürsünyaptim canm adettim bitti ertesi gun basladik esim bir gun iste bir gun evde ben genede kendimce bir cizelge yaptim onu uyguluyorm haftaya saliya kadar devam edecm 3 yu tuturmanin. sirriydi:)
benm canavarlari bi gorsen:) allah sabrini veriyo. birdr cok ustune dusmeyecen cokta salmayacan. yoksa bende kafayi yerim inan duzen saglayamZsan 1 tane olsa bile zorlanirsin bazen 3 birdrn agliyor 3 nun birdrn uykusu geliyor 3 birdrn huysuzlasiyor sabir. sadeceHiç bilmiyordum. İkiz güzel olabilir bir anda kurtuluyorsun fakat ablamın çocuklarından hatırlıyorum. Bir aile baş edememiştik, ablam tedavi görecek boyuta gelmişti, haplarla sakinleşiyordu o yüzden biraz korkarım ikizden
O biraz karışık pko olduğu için ben dePeli hangi günler yumurtluyormuşsun?
meslek siri dermisim:)Gizem kattın olaya şimdi. Hepimiz senden çizelge istersek görürsün
Gün aşırı ve yumurtlamadan Sonra adete yakın devam ediyordu kuzum A Annelerin en yorgunu ben öyle anladım :)Gizem kattın olaya şimdi. Hepimiz senden çizelge istersek görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?