İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ahahhaha. Aynı yaştaymışız ben de herkes abla diyor diye abla diyorum. Ne güzel 3 çocuk yapmışsınız. Ben de iş yokmuş ( Bata ne kadar varpeki?
oyle dusunme kuzum inan ilk iki cocuk nasl oldu hala anlamdim. ikiside supriz oldu 3 yu cok istemistim oda ilk denemede oldu nasip kismet iste. estafullah. nasl hitap etmwk istiyorsan canm. bise olmaz kuzum

aynen kuzum. bu son gebeligim ikizdi ama olmadi iste nasip o olsaydi 4 olcakti belkide bu yuzden istedim birde allahin hikmeti .dogumdan sonra hemn. duzenli adet gordum bu bile. bmm icin isik
Sizde kimde ikiz var? Benim ablamda var acaba bana vurur mu? Bir de isminiz neydi, abla diyemiyorum bari isminizi söyleyeyim hitap ederken :)

Burayada girsen insan takmayınca takmıyo gerçekten ben burda sizlerle konuşmasam daha çok yoğunlaşıcağımı biliyorum . Burda hem hayırlı haberler alıyorum hemde gülüyorum :)

Yaa belki de haklısın. Girmediğimde adetim geldiği zaman bir başıma ne üzüldüm belki burda olsaydıö teselli bulurdum.

Sizde kimde ikiz var? Benim ablamda var acaba bana vurur mu? Bir de isminiz neydi, abla diyemiyorum bari isminizi söyleyeyim hitap ederken :)
kesinliklw olur:) benm dede taraflarinda var esiminde dedesi ikizmis oabilir birdr yas ileeyice olasi yukseliyor

oyle dusunme kuzum inan ilk iki cocuk nasl oldu hala anlamdim. ikiside supriz oldu 3 yu cok istemistim oda ilk denemede oldu nasip kismet iste. estafullah. nasl hitap etmwk istiyorsan canm. bise olmaz kuzum

Nasip aynen. Peki şimdi siz erken yumurtluyorsunuz ya bu ay ki denemeleri erken yapmışsınızdır umarım :)

kesinliklw olur:) benm dede taraflarinda var esiminde dedesi ikizmis oabilir birdr yas ileeyice olasi yukseliyor
Hiç bilmiyordum. İkiz güzel olabilir bir anda kurtuluyorsun fakat ablamın çocuklarından hatırlıyorum. Bir aile baş edememiştik, ablam tedavi görecek boyuta gelmişti, haplarla sakinleşiyordu o yüzden biraz korkarım ikizden

Nasip aynen. Peki şimdi siz erken yumurtluyorsunuz ya bu ay ki denemeleri erken yapmışsınızdır umarım :)
yaptim canm adettim bitti ertesi gun basladik esim bir gun iste bir gun evde ben genede kendimce bir cizelge yaptim onu uyguluyorm haftaya saliya kadar devam edecm 3 yu tuturmanin. sirriydi:)

yaptim canm adettim bitti ertesi gun basladik esim bir gun iste bir gun evde ben genede kendimce bir cizelge yaptim onu uyguluyorm haftaya saliya kadar devam edecm 3 yu tuturmanin. sirriydi:)
Gizem kattın olaya şimdi. Hepimiz senden çizelge istersek görürsün

benm canavarlari bi gorsen:) allah sabrini veriyo. birdr cok ustune dusmeyecen cokta salmayacan. yoksa bende kafayi yerim inan duzen saglayamZsan 1 tane olsa bile zorlanirsin bazen 3 birdrn agliyor 3 nun birdrn uykusu geliyor 3 birdrn huysuzlasiyor sabir. sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…