İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar bişey sorucam duştan çıktım . Ellerim daha doğrusu avuç içlerimden parmaklarıma kadar leke gibi turuncu turuncu izler var niyedir sizce ellerimi ilk defa böyle görüyorum

Anladım. Keşke devam etseydin özellikle senin için ovu testi önemli aslında. Ama en doğrusunu sen bilirsin tabi. Bunaldıysan haklısın oluruna bırakmakta
Acayip takmıştım ve kasmıştım bir de 50 tane gebelik testi almıştım her gün yapıyordum olmayınca çok ağladım kötü oldum çok şükür böyle daha iyi . Evet haklısın bilhassa bizler için çok iyi diyorlar ama kasmamak , stres yapmamak lazım büyük başarı yani

Kızlar bişey sorucam duştan çıktım . Ellerim daha doğrusu avuç içlerimden parmaklarıma kadar leke gibi turuncu turuncu izler var niyedir sizce ellerimi ilk defa böyle görüyorum
Kız o nasıl bir şey? İlk kez duyuyorum. Kırmızlık oluyor bazen ben de Ama turunculuj hiç duymadım

kuzum bu kansizliktan oluyor boyle kina gibi olmus hamilelikle alakasida su hamiller genelde kansiz olur ellerinde boyle lekelwri oluyo

Kız o nasıl bir şey? İlk kez duyuyorum. Kırmızlık oluyor bazen ben de Ama turunculuj hiç duymadım
Valla inan ilk defa böyle görüyorum bende boyayla oynamadım bişey yapmadım abuç içimden parmaklarıma kadr sarı sarı lekeler var duşta farkettim

Aslımda stres yapmamak çok daha önemli. Senin keyfin yerindeyse sıkımtı yok. İnşallah olur bu ay

kuzum bu kansizliktan oluyor boyle kina gibi olmus hamilelikle alakasida su hamiller genelde kansiz olur ellerinde boyle lekelwri oluyo
Kına gibi de değil abla sarı böyle hamilelikle alakalı olcağını düşünmüyorum ettafımda böyle lekelenenler oldu hamileliğindede kına rengi gibiydi onlarınkiler

Ya şunu da merak ediyorum kimisi de yumurtlama günlerinde her günü değerlendirin diyorlar bakalım bu kez gün aşıro değil her gün yaptık.
O kesinlikle nasip işi. Şöyle diyeyim bir gün ilişki yaşayıp hamile kalan var her gün yaşayıp ya da gün aşırı yaşayıpta . Kimisi ayağını kaldırır bu vesile olur kimisi kaldırmaz . Ben de deniyorum mesela duyduklarımı

Evet sen yAzınca aldım ben taktiği :)
gecen sen uyguladigim bir takvim vardi onu indirdim matematiksel olrak hesaba girdim birdr vucudumun verdigi tepkiye gore girdim. inan bugun kasiklarim cok agriyor sol kasigim sol gogsum ve alt karnim belki yumurtluyorm ama catlamma ihtimaline karsi ta 21 gune kadar sansimi deniyorm:)

Kına gibi de değil abla sarı böyle hamilelikle alakalı olcağını düşünmüyorum ettafımda böyle lekelenenler oldu hamileliğindede kına rengi gibiydi onlarınkiler
Kendini nasıl hissediyorsun?

Aynen işte ben de hepsini deniyorum hangisi tutarsa.

Kızlar bir de biz çok ayıptır söylemesi gecede 2 kere yapıyorduk. Hani sayı artsın ki şansımızda artsın diye. Bunun da yanlış olduğunu söylediler. Yavaşlamasına sebep olurmuş spermlerin. Bu ay onu da değiştirdik 1 kez yaptık bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…