- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
Anladım. Keşke devam etseydin özellikle senin için ovu testi önemli aslında. Ama en doğrusunu sen bilirsin tabi. Bunaldıysan haklısın oluruna bırakmaktaO biraz karışık pko olduğu için ben de
Ya şunu da merak ediyorum kimisi de yumurtlama günlerinde her günü değerlendirin diyorlar bakalım bu kez gün aşıro değil her gün yaptık.Gün aşırı ve yumurtlamadan Sonra adete yakın devam ediyordu kuzum A Annelerin en yorgunu ben öyle anladım :)
aynen canim adete 1 hafta kala dinlemeye geciyorum:)Gün aşırı ve yumurtlamadan Sonra adete yakın devam ediyordu kuzum A Annelerin en yorgunu ben öyle anladım :)
Acayip takmıştım ve kasmıştım bir de 50 tane gebelik testi almıştım her gün yapıyordum olmayınca çok ağladım kötü oldum çok şükür böyle daha iyi . Evet haklısın bilhassa bizler için çok iyi diyorlar ama kasmamak , stres yapmamak lazım büyük başarı yaniAnladım. Keşke devam etseydin özellikle senin için ovu testi önemli aslında. Ama en doğrusunu sen bilirsin tabi. Bunaldıysan haklısın oluruna bırakmakta
Evet sen yAzınca aldım ben taktiği :)aynen canim adete 1 hafta kala dinlemeye geciyorum:)
Kız o nasıl bir şey? İlk kez duyuyorum. Kırmızlık oluyor bazen ben de Ama turunculuj hiç duymadımKızlar bişey sorucam duştan çıktım . Ellerim daha doğrusu avuç içlerimden parmaklarıma kadar leke gibi turuncu turuncu izler var niyedir sizce ellerimi ilk defa böyle görüyorum
kuzum bu kansizliktan oluyor boyle kina gibi olmus hamilelikle alakasida su hamiller genelde kansiz olur ellerinde boyle lekelwri oluyoKızlar bişey sorucam duştan çıktım . Ellerim daha doğrusu avuç içlerimden parmaklarıma kadar leke gibi turuncu turuncu izler var niyedir sizce ellerimi ilk defa böyle görüyorum
Valla inan ilk defa böyle görüyorum bende boyayla oynamadım bişey yapmadım abuç içimden parmaklarıma kadr sarı sarı lekeler var duşta farkettimKız o nasıl bir şey? İlk kez duyuyorum. Kırmızlık oluyor bazen ben de Ama turunculuj hiç duymadım
Aslımda stres yapmamak çok daha önemli. Senin keyfin yerindeyse sıkımtı yok. İnşallah olur bu ayAcayip takmıştım ve kasmıştım bir de 50 tane gebelik testi almıştım her gün yapıyordum olmayınca çok ağladım kötü oldum çok şükür böyle daha iyi . Evet haklısın bilhassa bizler için çok iyi diyorlar ama kasmamak , stres yapmamak lazım büyük başarı yani
Kına gibi de değil abla sarı böyle hamilelikle alakalı olcağını düşünmüyorum ettafımda böyle lekelenenler oldu hamileliğindede kına rengi gibiydi onlarınkilerkuzum bu kansizliktan oluyor boyle kina gibi olmus hamilelikle alakasida su hamiller genelde kansiz olur ellerinde boyle lekelwri oluyo
O kesinlikle nasip işi. Şöyle diyeyim bir gün ilişki yaşayıp hamile kalan var her gün yaşayıp ya da gün aşırı yaşayıpta . Kimisi ayağını kaldırır bu vesile olur kimisi kaldırmaz . Ben de deniyorum mesela duyduklarımıYa şunu da merak ediyorum kimisi de yumurtlama günlerinde her günü değerlendirin diyorlar bakalım bu kez gün aşıro değil her gün yaptık.
İlk kez duydum İnşaAllah güzel bir şeyin habercisidirKızlar bişey sorucam duştan çıktım . Ellerim daha doğrusu avuç içlerimden parmaklarıma kadar leke gibi turuncu turuncu izler var niyedir sizce ellerimi ilk defa böyle görüyorum
gecen sen uyguladigim bir takvim vardi onu indirdim matematiksel olrak hesaba girdim birdr vucudumun verdigi tepkiye gore girdim. inan bugun kasiklarim cok agriyor sol kasigim sol gogsum ve alt karnim belki yumurtluyorm ama catlamma ihtimaline karsi ta 21 gune kadar sansimi deniyorm:)Evet sen yAzınca aldım ben taktiği :)
Kendini nasıl hissediyorsun?Kına gibi de değil abla sarı böyle hamilelikle alakalı olcağını düşünmüyorum ettafımda böyle lekelenenler oldu hamileliğindede kına rengi gibiydi onlarınkiler
O kesinlikle nasip işi. Şöyle diyeyim bir gün ilişki yaşayıp hamile kalan var her gün yaşayıp ya da gün aşırı yaşayıpta . Kimisi ayağını kaldırır bu vesile olur kimisi kaldırmaz . Ben de deniyorum mesela duyduklarımı
Sanmıyorum ondan olsun canım ben görünce bi tedirgin oldum korktum açıkcası belki bilirsiniz diye size sorayım dedimİlk kez duydum İnşaAllah güzel bir şeyin habercisidir
İnşaAllah olur İnşaAllah hepimize nasip olurAslımda stres yapmamak çok daha önemli. Senin keyfin yerindeyse sıkımtı yok. İnşallah olur bu ay
Devam ederse bir doktora görünSanmıyorum ondan olsun canım ben görünce bi tedirgin oldum korktum açıkcası belki bilirsiniz diye size sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?