İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

P.C olan mı bir de cycles var ben de :) En güzelini yapıyorsun ben de öyle yapacağım bu ay ben 10 gün kala bırakmak istiyordum geçen aylarda

Doktorlar sperm kalitesi açısından gün aşırı öneriyor

P.C olan mı bir de cycles var ben de :) En güzelini yapıyorsun ben de öyle yapacağım bu ay ben 10 gün kala bırakmak istiyordum geçen aylarda
aynen balim birde sunu unutma pcolu olmak gebelige engel degil aksine olmasi icin sans her zamn sansin oluyor. bu yuzden ( bir siyasetciden alinti yaparak durmak. yok yola devam

zaten spermin icinde kalmsi 3 gune kadar uzuyor bu yuzden her gun yapmanin anlami yok kuzum:) doktor var bir tane uzman tvde cikiyor diyor ki duzenli cinsel iliskisi olan ciftlerin hamile kalmama gibi sansi yok

zaten spermin icinde kalmsi 3 gune kadar uzuyor bu yuzden her gun yapmanin anlami yok kuzum:) doktor var bir tane uzman tvde cikiyor diyor ki duzenli cinsel iliskisi olan ciftlerin hamile kalmama gibi sansi yok
Kim abla o ünlü doktor içime su serpti şuan

aynen balim birde sunu unutma pcolu olmak gebelige engel degil aksine olmasi icin sans her zamn sansin oluyor. bu yuzden ( bir siyasetciden alinti yaparak durmak. yok yola devam
Evet İnan öyle diyorlar aslında daha şanslıymışız İnşaAllah Durmak yok yola devam :) Bu seçimi anneler kazanacak :)

bi satte nie kalktin. sen uyumaya calis. susam domates eksimai bise yeme. tuzlu kreker haslanmis patates elma falan ye mideni tutar birde ye kus bise olmaz. kusmak gercwkten guzeldir saka olsun diye dwmiyorum bebek daha iyi tutunurmus
3 ayı atlatana kadar katlanıcaz yapıcak hiç bişey Yok canım Rabbim canını sağ etsin

evet adet sonrası bugün 10.gün sanırım,ilk defa bugün yaptım ,ikinci çizgi silik çıktı,aynen ilişkiyi gün aşırı deneyeceğim ama bu ay,silik çizgi görünce bugün boşamı gitti dedim :)
Boşuna değil canım. Gün aşırı devam et silik olsa da. Gittikçe artar o bi kaç güne adetin düzenli ise. Eşit çizgi görürsen önceki gün ilişki olmuşsa bile o gün de olsun. Sonraki gün de olsun tabii :)

4 olduk birbirine yakın olan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…