Amin canımm,önemli değil,İnşAllah hepimiz en kısa ve hayırlı zamanda çift çizgili gebelik testlerimizi atarız burayaAyy bende hiç bakmadım LH yazıyo yaninda kocaman , gebelik testi olarak algiladim bi an . Neyse inşallah gebelik testinin böyle olmasını nasip etsin Rabbim
Ama 15 ine ait iki tane var. 2 saat arayla. Öteki silik. 2 saatte çatlamışsa bilemem.Bence 15 inde olmuş canım inşallah tutmuştur ozaman
Adetin düzenli mi canım? Düzenliyse ve 28 günde birse olabilir. Takip et yine de.Iyi aksamlar,reglimim 6.gunundem beri hafif hafif kasiklarimda agri oluyor,bugun biraz daha hissettim,yumurtlama sivisi birkac gundur yok ama agrim arada oluyor,bugun 11.gunum sizce yumurtluyormuyum
15 inde yaptığım mı canım? Onu da 2 saat sonra yeniledim ve silikti. Akşamdan akşama pik oldu da 2 saatte mi düştü ki?İlginç valla çözemedim ki iki gün önce yaptığı da koyuydu inşallah git gide koyulaşır silikleşir
3 ayı atlatana kadar katlanıcaz yapıcak hiç bişey Yok canım Rabbim canını sağ etsin
YKızlar nolur kusuruma bakmayın mahfoldum bugün işe bile gidemedim mide bulantısı tavan sigortam arıza yaptı eşimin arkadaşı yapmaya geldi sözlüsünüde getirmiş şimdi yeni gittiler bittim yani bugün çok bakamadım o yüzden
Tamam yani ben silik olsa bile gün aşırı devam ediyorum,koyulaşınca ara vermiyorum,ne zor işler yaa,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşAllahBoşuna değil canım. Gün aşırı devam et silik olsa da. Gittikçe artar o bi kaç güne adetin düzenli ise. Eşit çizgi görürsen önceki gün ilişki olmuşsa bile o gün de olsun. Sonraki gün de olsun tabii :)
Ohh maşallah ne güzel pik olmuş. Sık ilişki olsun kuzum. Hadi hayırlısı :)Eki Görüntüle 2207948 Eki Görüntüle 2207949 Kızlar merhabalar. Ovulasyon testleri hakkında ben de bir şeyler yazayım dedim. Ben hep 14,15,16. Günler yumurtlama sanıp 2 ay öyle denedim. Bu ay da ovu test yaptım. Ve bugün yumurtlama günüm ve 21. Gün de meğersem yumurtluyormuşum. Adetime 1 hafta kala yani.
canım bugün adetim bitti sabahtan beri kasıklarımda ağrı var bu kadar erken yumurtlama olur mu sence? geçen ay da erken 10.gün olmuştu . ama bugün 6.gün
Benimkide bugun silik çıktı canım ama ben her ihtimale karşı bugunude değerlendiricem ama adet olacakmış gbi agrım başladı anlam veremedimAma 15 ine ait iki tane var. 2 saat arayla. Öteki silik. 2 saatte çatlamışsa bilemem.
yok öyle düşmez canım birden 2 saat idrar tutup yaptığın içinde silik çıkmı olabilir birikemediği için en koyu o gün çıktı çünkü15 inde yaptığım mı canım? Onu da 2 saat sonra yeniledim ve silikti. Akşamdan akşama pik oldu da 2 saatte mi düştü ki?
geçmiyo valla canım naparsam napayım çekicem sanırım başka yolu yokAyy sabır diliyorum canım. İnşallah geçer bir an önce.seni sakinleştirecek şeyler keşfet ye canım.
Y
Ama şoylede bşey var ikinci testin arasında 8 saat olması gerek. Belki ondan ikinci testin yanlıştır umarım hamileyizdirBenimkide bugun silik çıktı canım ama ben her ihtimale karşı bugunude değerlendiricem ama adet olacakmış gbi agrım başladı anlam veremedim
Aynen ya. Hiç böyle pik olacağını düşünmüyordum kaçırdım falan sanıyordum. Geçen ay gün aşırı değerlendirdik olmadı bu ay da her gün oldu yumurtlama ve sonrası için. Bakalım bu ay olacak mı?Ohh maşallah ne güzel pik olmuş. Sık ilişki olsun kuzum. Hadi hayırlısı :)
Aminn herkese nasip etsin Allah.Çok sağol Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Valla bişy yapmadm yarın şeker yukleme testi yaptrcam aynı zamanda kan vercem. Eger hamilelik varsa şeker yukleme sakıncalı olur mu?
Uzaktan takip ediyordum sizi. Keşke bi kan testi verseydiniz. İnşallah hamilesinizdir. Ama sorunuz hakkında bir fikrim yok maalesefKızlar size çok önemli bir soru sormam lazım. Bn yarın şeker yukleme testi yaptırcam ama hala adrt olmadm. Eger hamilelik varsa seker yukleme testi sakıncalı olabilir mi ??
Yok hayır yapmadmerken gebelik testi yaptinmi hiç canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?