İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Uzaktan takip ediyordum sizi. Keşke bi kan testi verseydiniz. İnşallah hamilesinizdir. Ama sorunuz hakkında bir fikrim yok maalesef
Pazartesi kan vermek için gittm ama kan alma kapanmstı. Yarın şeker yıkleme yaptrcam o zmnda veririm dedim ama bu soru geldi aklıma acsba zararı olur mu ki ya

Ya bir de dün bir doktor videosu izledim. Diyor ki 5 dk içinde spermler rahim bölgesine ulaştı ulaştı yoksa zaten işe yaramayan akar gider. Bu yüzden 5-10 dakkadan fazla ayaklarınızı dikip yatmanızın bir faydası olmayacaktır diyor. Sabaha kadar öylece yatıp duş almamın bir etkisi olmuyormuş yani. Ne diyorsunuz kızlar?

Pazartesi kan vermek için gittm ama kan alma kapanmstı. Yarın şeker yıkleme yaptrcam o zmnda veririm dedim ama bu soru geldi aklıma acsba zararı olur mu ki ya
Şeker yüklemesinden önce verseniz kan? Sizin adetinizi geçmişti değil mi? Kaç gün geçti bir de geç yumurtlama diye bir şey var mı?

1. si o yol zaten 40 dakika falan sürüyo 2. uygun koşullarda vajina içinde 8 saat tüplerde 72 saate kadar yaşayabiliyor. 3. yatmanın faydası şans arttırmak için ne kadar çok sperm o kadar çok şans kimisi yolda ölüyo kimisi tüplerde takılıyo kimisi yanlış tüpe ilerliyo yani canım demem o ki hangi doktoru dinledin bilmiyorum ama saçmalamış

Kızlar size çok önemli bir soru sormam lazım. Bn yarın şeker yukleme testi yaptırcam ama hala adrt olmadm. Eger hamilelik varsa seker yukleme testi sakıncalı olabilir mi ??
Olur canım benim yengem yaptı hamileymiş gebelik zehirlenmesi yaşadı. Ben ce kan testi yaptır ona gore yaptır

İşte seker yukleme için çok bekletiyorlar 15 gun önceden randevu almıstm anca yarına verdiler.
O zmn ben önce kan mı vereyim ?
canım yanlış anlamazsan bişey sorucam neden özelde yaptırmıyosun kan testini bugün ? hani tamam maddi zorluğun olabilir kesinlikle yanlış anlama ama hiç olmadı acile git kıvran yalandan karın ağrım var gebelik şüphem var ilaç alamıyorum diye yine yaparlar varsa Allah korusun ağır gelir gebeliğin başında

Şeker yüklemesinden önce verseniz kan? Sizin adetinizi geçmişti değil mi? Kaç gün geçti bir de geç yumurtlama diye bir şey var mı?
Valla canm ben 5 kasımda dr gitmiştim dr yumurtan catlams demişti. Ondan snra eger tekrar yumurtlama olduysa bilemiyorm. İyice arap sacına döndüm. Normalde adet olmam lazomdı sonucda yumurtlamısım ve yumurtam çatlams . Bugun gecikmenin 8.gunu. ama eger 5 kasımda çatladıysa yumurtam gwcikmenin 3. Gunu olms oluyo

Ya gecen gun dedim ya eşim götürmedi açıkcası. Hastanede biraz uzak oldugu için akşam tek gidemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…