- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Pazartesi kan vermek için gittm ama kan alma kapanmstı. Yarın şeker yıkleme yaptrcam o zmnda veririm dedim ama bu soru geldi aklıma acsba zararı olur mu ki yaUzaktan takip ediyordum sizi. Keşke bi kan testi verseydiniz. İnşallah hamilesinizdir. Ama sorunuz hakkında bir fikrim yok maalesef
olabilir canım sen kan sonucunu almadan yaptırmaKızlar size çok önemli bir soru sormam lazım. Bn yarın şeker yukleme testi yaptırcam ama hala adrt olmadm. Eger hamilelik varsa seker yukleme testi sakıncalı olabilir mi ??
Şeker yüklemesinden önce verseniz kan? Sizin adetinizi geçmişti değil mi? Kaç gün geçti bir de geç yumurtlama diye bir şey var mı?Pazartesi kan vermek için gittm ama kan alma kapanmstı. Yarın şeker yıkleme yaptrcam o zmnda veririm dedim ama bu soru geldi aklıma acsba zararı olur mu ki ya
İşte seker yukleme için çok bekletiyorlar 15 gun önceden randevu almıstm anca yarına verdiler.olabilir canım sen kan sonucunu almadan yaptırma
1. si o yol zaten 40 dakika falan sürüyo 2. uygun koşullarda vajina içinde 8 saat tüplerde 72 saate kadar yaşayabiliyor. 3. yatmanın faydası şans arttırmak için ne kadar çok sperm o kadar çok şans kimisi yolda ölüyo kimisi tüplerde takılıyo kimisi yanlış tüpe ilerliyo yani canım demem o ki hangi doktoru dinledin bilmiyorum ama saçmalamışYa bir de dün bir doktor videosu izledim. Diyor ki 5 dk içinde spermler rahim bölgesine ulaştı ulaştı yoksa zaten işe yaramayan akar gider. Bu yüzden 5-10 dakkadan fazla ayaklarınızı dikip yatmanızın bir faydası olmayacaktır diyor. Sabaha kadar öylece yatıp duş almamın bir etkisi olmuyormuş yani. Ne diyorsunuz kızlar?
Olur canım benim yengem yaptı hamileymiş gebelik zehirlenmesi yaşadı. Ben ce kan testi yaptır ona gore yaptırKızlar size çok önemli bir soru sormam lazım. Bn yarın şeker yukleme testi yaptırcam ama hala adrt olmadm. Eger hamilelik varsa seker yukleme testi sakıncalı olabilir mi ??
canım yanlış anlamazsan bişey sorucam neden özelde yaptırmıyosun kan testini bugün ? hani tamam maddi zorluğun olabilir kesinlikle yanlış anlama ama hiç olmadı acile git kıvran yalandan karın ağrım var gebelik şüphem var ilaç alamıyorum diye yine yaparlar varsa Allah korusun ağır gelir gebeliğin başındaİşte seker yukleme için çok bekletiyorlar 15 gun önceden randevu almıstm anca yarına verdiler.
O zmn ben önce kan mı vereyim ?
Valla canm ben 5 kasımda dr gitmiştim dr yumurtan catlams demişti. Ondan snra eger tekrar yumurtlama olduysa bilemiyorm. İyice arap sacına döndüm. Normalde adet olmam lazomdı sonucda yumurtlamısım ve yumurtam çatlams . Bugun gecikmenin 8.gunu. ama eger 5 kasımda çatladıysa yumurtam gwcikmenin 3. Gunu olms oluyoŞeker yüklemesinden önce verseniz kan? Sizin adetinizi geçmişti değil mi? Kaç gün geçti bir de geç yumurtlama diye bir şey var mı?
Ooo hadi ya o zmn önce kan vereyim ben yaOlur canım benim yengem yaptı hamileymiş gebelik zehirlenmesi yaşadı. Ben ce kan testi yaptır ona gore yaptır
Ya gecen gun dedim ya eşim götürmedi açıkcası. Hastanede biraz uzak oldugu için akşam tek gidemem.canım yanlış anlamazsan bişey sorucam neden özelde yaptırmıyosun kan testini bugün ? hani tamam maddi zorluğun olabilir kesinlikle yanlış anlama ama hiç olmadı acile git kıvran yalandan karın ağrım var gebelik şüphem var ilaç alamıyorum diye yine yaparlar varsa Allah korusun ağır gelir gebeliğin başında
o zaman doktora söyliceksin şeker yüklemesi yapmadan gebelik baksın şüphem var diyeYa gecen gun dedim ya eşim götürmedi açıkcası. Hastanede biraz uzak oldugu için akşam tek gidemem.
Neyse ben bu akşam gidebilirsem mutlaka gitcem.o zaman doktora söyliceksin şeker yüklemesi yapmadan gebelik baksın şüphem var diye
Ama öyleyse üzülürüm..12,14,, 15 , 18 ve 20 de ilişki oldu. 15 i pikse tutmuştur inşallah da teste devam yine de.yok öyle düşmez canım birden 2 saat idrar tutup yaptığın içinde silik çıkmı olabilir birikemediği için en koyu o gün çıktı çünkü
Allah sabır versin o zaman canım. Şükür buna da ama :)geçmiyo valla canım naparsam napayım çekicem sanırım başka yolu yok
çok şükür bin şükür inan çalışmasam umrumda olmaz dayanıcam Rabbim sağlık versin bebişimeAllah sabır versin o zaman canım. Şükür buna da ama :)
Bencede canımOoo hadi ya o zmn önce kan vereyim ben ya
Evet ben de öyle biliyorum. Pcolular için en sıkıntılı şey şu yumurtlama zamanı. Bakalım yaaa.Ama şoylede bşey var ikinci testin arasında 8 saat olması gerek. Belki ondan ikinci testin yanlıştır umarım hamileyizdir
İnşallah olur canım.Aynen ya. Hiç böyle pik olacağını düşünmüyordum kaçırdım falan sanıyordum. Geçen ay gün aşırı değerlendirdik olmadı bu ay da her gün oldu yumurtlama ve sonrası için. Bakalım bu ay olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?