İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ama öyleyse üzülürüm..12,14,, 15 , 18 ve 20 de ilişki oldu. 15 i pikse tutmuştur inşallah da teste devam yine de.
İnşallah canım aynen koyulaşmazsa anlarız ki o gün yumurtlama oldu inşallah Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişine bu ay mutlu haberlerini alırız

Ya ben de anlamadım, ben de senin bildiğin gibi biliyordum. Doktor ama nasıl böyle bir yanlışlık yapar bilmiyorum. Ben de ona inandım dün 20 dk falan yattım sadece umarım bundan sebep gebeliği olumsuz etkilemeZ

Kesin yumurtlama tarihini de biliyorsun. Gecikmen daha önce oldu mu? Bir de aslında erken gebelik tesyi yapsan da öğrenirsin gibi

Ya ben de anlamadım, ben de senin bildiğin gibi biliyordum. Doktor ama nasıl böyle bir yanlışlık yapar bilmiyorum. Ben de ona inandım dün 20 dk falan yattım sadece umarım bundan sebep gebeliği olumsuz etkilemeZ
inan ilişkim oldu biter bitmez 10 15 dakika sonra duşa girdim ve hamile kaldım akan fazla spermler ve sıvısı olacaksa oluyor yani sen ne yaparsan yap spermler hareketli yapıya sahip çünkü ayağada kalsan rahime giren girer zaten canım istenmeyen bi ilişki oldu isterse vajinasının içine su tutup yıkasın engel olamaz ki ki tek ilişkide milyonlarca sperm oluyo hepsinin zaten girmesi imkansız takılma yani

Haklısın fazla abartıyorum. Hani istiyorum ki benden kaynaklı bir hata olmasın da Allah ne zaman isterse o zaman nasip etsin. Tabi olacağı varsa korunun a bile oluyor.

Haklısın fazla abartıyorum. Hani istiyorum ki benden kaynaklı bir hata olmasın da Allah ne zaman isterse o zaman nasip etsin. Tabi olacağı varsa korunun a bile oluyor.
nasip edecekse Rabbim her şekilde eder içini ferah tut canım inşallah emeklerini boşa çıkarmasın güzel Allahım

İnşallah hepimizin olur. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz? Bata ne kadar var?
Benim bat tarihim yok canım. Allah a emanet o iş pcoluyum ben ama diğerlerinden farklı. Diğerleri düzensiz de olsa adet oluyor.Ben ilaçsız olmam. 1 yıldır istiyorum ama tedaviye başladım. Bu ay ara verdik. Eşim biz deneyelim dedi.

Ben bekleyince eşim gerek yok der. Giden gitmiştir. Beklesen de artısı olmaz der. Onun bilgisi benden daha fazla valla. Ona güvenirim ben. Yine de beklerim biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…