- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Oyle gözüküyor Yada hafta sonu yapmadım ozamab yumurtladım dünde çatladıO zaman senin dün mü pik olmuş.bugğn de ilişki olsun bence
Bak o da olabilir. Hadi hayırlısı. Inşallah olur canımOyle gözüküyor Yada hafta sonu yapmadım ozamab yumurtladım dünde çatladı
İnşallah canım aynen koyulaşmazsa anlarız ki o gün yumurtlama oldu inşallah Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişine bu ay mutlu haberlerini alırızAma öyleyse üzülürüm..12,14,, 15 , 18 ve 20 de ilişki oldu. 15 i pikse tutmuştur inşallah da teste devam yine de.
Yarın erken gidip kan ver gidemezsen akşam. Normalde bu kadar gecikir mi adetin?Neyse ben bu akşam gidebilirsem mutlaka gitcem.
İnşallah canım da o ara sadece 15 ve 18 de ilişki oldu. Öyleyse de denk gelmiştir umarım.İnşallah canım aynen koyulaşmazsa anlarız ki o gün yumurtlama oldu inşallah Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişine bu ay mutlu haberlerini alırız
şöyle diyelim ki 15inde yumurtladın 24 48 saat sonra çatlıyor 15indeki ilişki zaten 2 günü her türlü kurtarıyor iyi düşünelim iyi olsunİnşallah canım da o ara sadece 15 ve 18 de ilişki oldu. Öyleyse de denk gelmiştir umarım.
Hakkımızda hayırlısı hepimizin. Saglıklı bir gebelik olacaksa olsun hepimizin inşBak o da olabilir. Hadi hayırlısı. Inşallah olur canım
Evet. Ama pikten sonra testin silikkeşmesi çatladığı anlamına gelmiyor mu? Genel soruyorum canım.şöyle diyelim ki 15inde yumurtladın 24 48 saat sonra çatlıyor 15indeki ilişki zaten 2 günü her türlü kurtarıyor iyi düşünelim iyi olsun
Aynen öyle. Sağlıklı olacaksa, hayırlı olacaksa olsun.Hakkımızda hayırlısı hepimizin. Saglıklı bir gebelik olacaksa olsun hepimizin inş
1. si o yol zaten 40 dakika falan sürüyo 2. uygun koşullarda vajina içinde 8 saat tüplerde 72 saate kadar yaşayabiliyor. 3. yatmanın faydası şans arttırmak için ne kadar çok sperm o kadar çok şans kimisi yolda ölüyo kimisi tüplerde takılıyo kimisi yanlış tüpe ilerliyo yani canım demem o ki hangi doktoru dinledin bilmiyorum ama saçmalamış
Kesin yumurtlama tarihini de biliyorsun. Gecikmen daha önce oldu mu? Bir de aslında erken gebelik tesyi yapsan da öğrenirsin gibiValla canm ben 5 kasımda dr gitmiştim dr yumurtan catlams demişti. Ondan snra eger tekrar yumurtlama olduysa bilemiyorm. İyice arap sacına döndüm. Normalde adet olmam lazomdı sonucda yumurtlamısım ve yumurtam çatlams . Bugun gecikmenin 8.gunu. ama eger 5 kasımda çatladıysa yumurtam gwcikmenin 3. Gunu olms oluyo
İnşallah hepimizin olur. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz? Bata ne kadar var?İnşallah olur canım.
tabiki çatladığı anlamına geliyorEvet. Ama pikten sonra testin silikkeşmesi çatladığı anlamına gelmiyor mu? Genel soruyorum canım.
inan ilişkim oldu biter bitmez 10 15 dakika sonra duşa girdim ve hamile kaldım akan fazla spermler ve sıvısı olacaksa oluyor yani sen ne yaparsan yap spermler hareketli yapıya sahip çünkü ayağada kalsan rahime giren girer zaten canım istenmeyen bi ilişki oldu isterse vajinasının içine su tutup yıkasın engel olamaz ki ki tek ilişkide milyonlarca sperm oluyo hepsinin zaten girmesi imkansız takılma yaniYa ben de anlamadım, ben de senin bildiğin gibi biliyordum. Doktor ama nasıl böyle bir yanlışlık yapar bilmiyorum. Ben de ona inandım dün 20 dk falan yattım sadece umarım bundan sebep gebeliği olumsuz etkilemeZ
Haklısın fazla abartıyorum. Hani istiyorum ki benden kaynaklı bir hata olmasın da Allah ne zaman isterse o zaman nasip etsin. Tabi olacağı varsa korunun a bile oluyor.inan ilişkim oldu biter bitmez 10 15 dakika sonra duşa girdim ve hamile kaldım akan fazla spermler ve sıvısı olacaksa oluyor yani sen ne yaparsan yap spermler hareketli yapıya sahip çünkü ayağada kalsan rahime giren girer zaten canım istenmeyen bi ilişki oldu isterse vajinasının içine su tutup yıkasın engel olamaz ki ki tek ilişkide milyonlarca sperm oluyo hepsinin zaten girmesi imkansız takılma yani
nasip edecekse Rabbim her şekilde eder içini ferah tut canım inşallah emeklerini boşa çıkarmasın güzel AllahımHaklısın fazla abartıyorum. Hani istiyorum ki benden kaynaklı bir hata olmasın da Allah ne zaman isterse o zaman nasip etsin. Tabi olacağı varsa korunun a bile oluyor.
Benim bat tarihim yok canım. Allah a emanet o işİnşallah hepimizin olur. Siz ne kadar zamandır istiyorsunuz? Bata ne kadar var?
O zaman benimki 15 I pik dersek. 16 sında silikti. Çatlamış o ara demek. 15 indeki ilişki tutar inşallahtabiki çatladığı anlamına geliyor
Ben bekleyince eşim gerek yok der. Giden gitmiştir. Beklesen de artısı olmaz der. Onun bilgisi benden daha fazla valla. Ona güvenirim ben. Yine de beklerim biraz :)inan ilişkim oldu biter bitmez 10 15 dakika sonra duşa girdim ve hamile kaldım akan fazla spermler ve sıvısı olacaksa oluyor yani sen ne yaparsan yap spermler hareketli yapıya sahip çünkü ayağada kalsan rahime giren girer zaten canım istenmeyen bi ilişki oldu isterse vajinasının içine su tutup yıkasın engel olamaz ki ki tek ilişkide milyonlarca sperm oluyo hepsinin zaten girmesi imkansız takılma yani
tabiki öyle canım tek bi tane lazım zaten milyonlarcası içeri girse ohoooo :)Ben bekleyince eşim gerek yok der. Giden gitmiştir. Beklesen de artısı olmaz der. Onun bilgisi benden daha fazla valla. Ona güvenirim ben. Yine de beklerim biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?