inşallah canım inşallahO zaman benimki 15 I pik dersek. 16 sında silikti. Çatlamış o ara demek. 15 indeki ilişki tutar inşallah
Evet canim ben de araştırdım olabiliyormusOladabilir canım. Test yapsana keşke sen de. Ovu testi. Ama benim de adetten hemen sorna
Ağrılarım başladı ama yumurtlama yok.
Lh ve fsh değerlerin kaç canm baktırdn mıBenim bat tarihim yok canım. Allah a emanet o işpcoluyum ben ama diğerlerinden farklı. Diğerleri düzensiz de olsa adet oluyor.Ben ilaçsız olmam. 1 yıldır istiyorum ama tedaviye başladım. Bu ay ara verdik. Eşim biz deneyelim dedi.
Benim de 14 ay olduInşallah canım benim olursam da artık tedaviye başlıcam 14 ay oldu
Kızlarrr kırmızıları gördüm az önce 10 gün öncesinden oldum şoktayım şuanGel sen de kuzum.Birmucize20192024 da 16.
hep birlikte:) calisiyoruz o zamnGel sen de kuzum.Birmucize20192024 da 16.
emin misin adet oldugunaKızlarrr kırmızıları gördüm az önce 10 gün öncesinden oldum şoktayım şuanİnşallah sizden güzel haberler gelir bu hafta baya sıkıntılı geçti çok yıprattım kendimi ondan erken geldi galiba
hic bir sakincasi yok gebeligin ilerleyrn haftalaeinda yukleme. yapoyorlarKızlar size çok önemli bir soru sormam lazım. Bn yarın şeker yukleme testi yaptırcam ama hala adrt olmadm. Eger hamilelik varsa seker yukleme testi sakıncalı olabilir mi ??
Evet canım şuan işteyim kıvranıyorum hazırlıksız yakalandım iç çamaşırım batmış çok kötü durumdayım yaemin misin adet olduguna
ben biliyorum kaan kocatepe:) dogru demis ama1. si o yol zaten 40 dakika falan sürüyo 2. uygun koşullarda vajina içinde 8 saat tüplerde 72 saate kadar yaşayabiliyor. 3. yatmanın faydası şans arttırmak için ne kadar çok sperm o kadar çok şans kimisi yolda ölüyo kimisi tüplerde takılıyo kimisi yanlış tüpe ilerliyo yani canım demem o ki hangi doktoru dinledin bilmiyorum ama saçmalamış
allah allah ne deyim ki kuzum gecmis olsun .daha yumurtlamn yeni bitmisteEvet canım şuan işteyim kıvranıyorum hazırlıksız yakalandım iç çamaşırım batmış çok kötü durumdayım ya
o kadar bilimsel yazı okudum o kadar doktor dinledim doğru olduğunu zerre düşünmüyorum. Tamam uzun uzadıya yatmak gereksiz ama 5 dakika içinde o yol kat edilmez canım saçma geldi banaben biliyorum kaan kocatepe:) dogru demis ama
yaa günah izin alıp git bence imkanın varsa ne rahat edebilirsin nede ağrısına katlanabilirsinKızlarrr kırmızıları gördüm az önce 10 gün öncesinden oldum şoktayım şuanİnşallah sizden güzel haberler gelir bu hafta baya sıkıntılı geçti çok yıprattım kendimi ondan erken geldi galiba
kuzum adamin demek istedigi. spermler bes dakikada ilerliyor. hani ne yaparsan yap hamile kalabilisrsin .diyor ziplasanda hapsursanda giden gidmistr demek istemis:) adam diyor zaten ilskiden sonra hemn kalmiyorsun. bu bile yeterli. diyor :) benm anladigim buo kadar bilimsel yazı okudum o kadar doktor dinledim doğru olduğunu zerre düşünmüyorum. Tamam uzun uzadıya yatmak gereksiz ama 5 dakika içinde o yol kat edilmez canım saçma geldi bana
kuzum adamin demek istedigi. spermler bes dakikada ilerliyor. hani ne yaparsan yap hamile kalabilisrsin .diyor ziplasanda hapsursanda giden gidmistr demek istemis:) adam diyor zaten ilskiden sonra hemn kalmiyorsun. bu bile yeterli. diyor :) benm anladigim buo kadar bilimsel yazı okudum o kadar doktor dinledim doğru olduğunu zerre düşünmüyorum. Tamam uzun uzadıya yatmak gereksiz ama 5 dakika içinde o yol kat edilmez canım saçma geldi bana
ben dinlemedim arkadaşın yazdığına yorum yaptım canımkuzum adamin demek istedigi. spermler bes dakikada ilerliyor. hani ne yaparsan yap hamile kalabilisrsin .diyor ziplasanda hapsursanda giden gidmistr demek istemis:) adam diyor zaten ilskiden sonra hemn kalmiyorsun. bu bile yeterli. diyor :) benm anladigim bu
net cekmemis ya on bin kere mesaji atmisim:) neyse bende arkadasin. demek istedigi acikladim o adami sende dinle hamile kadinlar icin harika onerileri var en azindan rahatliyonben dinlemedim arkadaşın yazdığına yorum yaptım canım
ben buna çiftçiden yanayım başka da doktora bakmıyorum açıkçası :)net cekmemis ya on bin kere mesaji atmisim:) neyse bende arkadasin. demek istedigi acikladim o adami sende dinle hamile kadinlar icin harika onerileri var en azindan rahatliyon
Evet duzenli,bugun ovu testi yaptim,silik cikti,bakalim ne zaman koyulasicak reglimim 11.gunuAdetin düzenli mi canım? Düzenliyse ve 28 günde birse olabilir. Takip et yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?