İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Lh ve fsh değerlerin kaç canm baktırdn mı

Ben de pcoluyum arada düzene girer arada da ilaçsız olmazdm evlendikten sonra 6 7 ay boyunca söktürücülerle hastalanabildim anca

ben biliyorum kaan kocatepe:) dogru demis ama

yaa günah izin alıp git bence imkanın varsa ne rahat edebilirsin nede ağrısına katlanabilirsin

o kadar bilimsel yazı okudum o kadar doktor dinledim doğru olduğunu zerre düşünmüyorum. Tamam uzun uzadıya yatmak gereksiz ama 5 dakika içinde o yol kat edilmez canım saçma geldi bana
kuzum adamin demek istedigi. spermler bes dakikada ilerliyor. hani ne yaparsan yap hamile kalabilisrsin .diyor ziplasanda hapsursanda giden gidmistr demek istemis:) adam diyor zaten ilskiden sonra hemn kalmiyorsun. bu bile yeterli. diyor :) benm anladigim bu

o kadar bilimsel yazı okudum o kadar doktor dinledim doğru olduğunu zerre düşünmüyorum. Tamam uzun uzadıya yatmak gereksiz ama 5 dakika içinde o yol kat edilmez canım saçma geldi bana
kuzum adamin demek istedigi. spermler bes dakikada ilerliyor. hani ne yaparsan yap hamile kalabilisrsin .diyor ziplasanda hapsursanda giden gidmistr demek istemis:) adam diyor zaten ilskiden sonra hemn kalmiyorsun. bu bile yeterli. diyor :) benm anladigim bu

ben dinlemedim arkadaşın yazdığına yorum yaptım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…