- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Aynen dünü değerlendirdik ne olur olmaz diye hayırlısı olsun ablacımallah allah ne deyim ki kuzum gecmis olsun .daha yumurtlamn yeni bitmiste
Evet canım gittim şimdi izin aldım çıkıcam birazdanyaa günah izin alıp git bence imkanın varsa ne rahat edebilirsin nede ağrısına katlanabilirsin
iyi bari canım git dinlen güzelceEvet canım gittim şimdi izin aldım çıkıcam birazdan
Ayy inşallah bu ay olur, ne de güzel olurBenim bat tarihim yok canım. Allah a emanet o işpcoluyum ben ama diğerlerinden farklı. Diğerleri düzensiz de olsa adet oluyor.Ben ilaçsız olmam. 1 yıldır istiyorum ama tedaviye başladım. Bu ay ara verdik. Eşim biz deneyelim dedi.
Adam güvenilir mi sence? Diğer videolarını bilmiyorum? Sadece o videosunu dinlemiştim.net cekmemis ya on bin kere mesaji atmisim:) neyse bende arkadasin. demek istedigi acikladim o adami sende dinle hamile kadinlar icin harika onerileri var en azindan rahatliyon
guvenilir tabi kuzum adami 6 yildir dinliyorm. ve bir cok yorumcuda hem fikir .bizim gecen sene gebelik sayfamiz vardi orda ki tum hanimlar o adamdan bahsediyoAdam güvenilir mi sence? Diğer videolarını bilmiyorum? Sadece o videosunu dinlemiştim.
Diğerlerini de bi dinleyeyim. Ben de kim olduğunu bilmeden dinledim sonra da kaybettim.guvenilir tabi kuzum adami 6 yildir dinliyorm. ve bir cok yorumcuda hem fikir .bizim gecen sene gebelik sayfamiz vardi orda ki tum hanimlar o adamdan bahsediyo
uzuldum kuzumKızlar erken gebelik testi yaptım yine koskocaman bir negatif yoruldum artık ya umutlanmaya korkar olduk hüsrana uğramaktan
ewett kuzum sen hemn degerlensir ben burdan anladigim yorumlardan bunu anladimSanırım yumurta çatlamış değil mi kızlar?
Eki Görüntüle 2208061
Bugünü bi de her ihtimale karşı yarını da değerlendireyim.ewett kuzum sen hemn degerlensir ben burdan anladigim yorumlardan bunu anladim
aynen kuzum. :)Bugünü bi de her ihtimale karşı yarını da değerlendireyim.
Artık görev insanı olduk çıktık :)) başka hiçbir amaç gütmeden yapıyoruz :)aynen kuzum. :)
hic duymadim ama hurma doguma yakin tukenildigini. biliyorum hurma sifadir belki faydasi vardi:) dogum oldu gun 3. 4. tane yedim sabahi dogurdum cok faydalikızlar hurma polenini deneyen varmı faydası çokmuş bebek için
Tatlım sana birşey sorucam sabah ki idrarla hem gebelik hem ovulasyon(lh) testi yaptım gebelik negatif ovulasyon ise köyü silik çıktı tekrardan mi yumurtluyirum ben anlamadim kiuzuldum kuzum
en iyisi rahat olmak mesela benn test yapmama karari aldim olacagi varsa cikar zatenArtık görev insanı olduk çıktık :)) başka hiçbir amaç gütmeden yapıyoruz :)
ben ovu testi hic kullanmadim belkide adet zamanindan sonra yumurtluyorsun o yuzden adetten sonra degerlendirmek lazmmisTatlım sana birşey sorucam sabah ki idrarla hem gebelik hem ovulasyon(lh) testi yaptım gebelik negatif ovulasyon ise köyü silik çıktı tekrardan mi yumurtluyirum ben anlamadim ki
Gecikirde yumurtam catlamıstı.Yarın erken gidip kan ver gidemezsen akşam. Normalde bu kadar gecikir mi adetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?