- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
istersen bugun bir degerlendir belki yumurtlaman gec catlamistrTatlım sana birşey sorucam sabah ki idrarla hem gebelik hem ovulasyon(lh) testi yaptım gebelik negatif ovulasyon ise köyü silik çıktı tekrardan mi yumurtluyirum ben anlamadim ki
Olmazsa öyle yapcam.Kesin yumurtlama tarihini de biliyorsun. Gecikmen daha önce oldu mu? Bir de aslında erken gebelik tesyi yapsan da öğrenirsin gibi
Ay ben hiç dayanamam herAlde bence ilk olduğu için biz böyle heycanlıyız.en iyisi rahat olmak mesela benn test yapmama karari aldim olacagi varsa cikar zaten
Yapıyorlar da ama iste onun belli zamanı var . Şuan agır gelmez mi hamilelik varsahic bir sakincasi yok gebeligin ilerleyrn haftalaeinda yukleme. yapoyorlar
2gun daha degerlendirSanırım yumurta çatlamış değil mi kızlar?
Eki Görüntüle 2208061
ben seker yuklemesi yapmistim kizimda oldum oldum maf oldum ben o teste hamileyken karsiyim acikcasi. dusununce zarari olabilir. ama sen keske gebelik testi de isteseydin. en azindan kafan rahat olurdu yada ordaki gorevliye ben gebelikten supeleniyorm sakincasi var mi diyeYapıyorlar da ama iste onun belli zamanı var . Şuan agır gelmez mi hamilelik varsa
Canım baya oldu bakalı. Onlar da sıkıntı yok.Lh ve fsh değerlerin kaç canm baktırdn mı
Çatlamıştı yine ovulasyon testiyle denemiştim bu ay dediğin gibi değerlendireyim yine deistersen bugun bir degerlendir belki yumurtlaman gec catlamistr
Ben randevuyu 10 15 gun önce aldım. O zmn daha adetim gecikmemişti. Adam bana sordu gebelik süphesi var mı diye bende yok dedim. Çünkü yoktu öyle bir şüphem. Yani olsa bile gebelik daha olusmams oldugu bir zmndaydı. Yarın söyliycem artk bakalımben seker yuklemesi yapmistim kizimda oldum oldum maf oldum ben o teste hamileyken karsiyim acikcasi. dusununce zarari olabilir. ama sen keske gebelik testi de isteseydin. en azindan kafan rahat olurdu yada ordaki gorevliye ben gebelikten supeleniyorm sakincasi var mi diye
Her gün aynı saatte aynı damla sayısı ile tekrarla canım.Evet duzenli,bugun ovu testi yaptim,silik cikti,bakalim ne zaman koyulasicak reglimim 11.gunu
allah allah ustune goruyor olmayasinKızlar sanırım adet oldum. Pembe kahve akıntım vardı kaç gündür biliyorsunuz. Şimdi gittim lavaboya. Pedim kahve ıslak olmuş. Peçeteye de açık kırmızı sıvı geldi. Pööffff yaaa. Yok hiç düzenim
Olmadı sanırım. Adet oluyorumAyy inşallah bu ay olur, ne de güzel olur
Geçmiş olsun canım benimki de akşam gelir o kadar umutlanıyoruz sonuç boşKızlar sanırım adet oldum. Pembe kahve akıntım vardı kaç gündür biliyorsunuz. Şimdi gittim lavaboya. Pedim kahve ıslak olmuş. Peçeteye de açık kırmızı sıvı geldi. Pööffff yaaa. Yok hiç düzenim
Yok yaaa. 17. Günü adetin. En son ilaçla olmuştum zaten. Belki de sadece bu kadar olup durur. Yazın da 20 gün böyle oldu.allah allah ustune goruyor olmayasin
aynen kuzum yarin de iste betana baksinlar kuzum biraz yirtici ol soyle dusun ya bebek varsaBen randevuyu 10 15 gun önce aldım. O zmn daha adetim gecikmemişti. Adam bana sordu gebelik süphesi var mı diye bende yok dedim. Çünkü yoktu öyle bir şüphem. Yani olsa bile gebelik daha olusmams oldugu bir zmndaydı. Yarın söyliycem artk bakalım
Benimki adet değilse bile böyle olması da can sıkıcı. Yazın da oldu böyle. 20 gün sürdü. Aynı şey mi bilemem.Geçmiş olsun canım benimki de akşam gelir o kadar umutlanıyoruz sonuç boş
cok. zor bir durum. ne yapmayi dusunuyorsun pekiYok yaaa. 17. Günü adetin. En son ilaçla olmuştum zaten. Belki de sadece bu kadar olup durur. Yazın da 20 gün böyle oldu.
Valla ben özelde 8 den önce de yaptırıyorum da canım. Devlette nasıl bilmiyorum. Ondan dedim. Ama yapmadan önce söyle onlara. Onlar Kan ister bakarlar.Gecikirde yumurtam catlamıstı.
Genelde yumurta gelişmediğinde yumurtlama olmadıgında gecikirdi.
Yarın sabah 8 de seker yuklme yapılıcak erken nasıl vercem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?