İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yapıyorlar da ama iste onun belli zamanı var . Şuan agır gelmez mi hamilelik varsa
ben seker yuklemesi yapmistim kizimda oldum oldum maf oldum ben o teste hamileyken karsiyim acikcasi. dusununce zarari olabilir. ama sen keske gebelik testi de isteseydin. en azindan kafan rahat olurdu yada ordaki gorevliye ben gebelikten supeleniyorm sakincasi var mi diye

Kızlar sanırım adet oldum. Pembe kahve akıntım vardı kaç gündür biliyorsunuz. Şimdi gittim lavaboya. Pedim kahve ıslak olmuş. Peçeteye de açık kırmızı sıvı geldi. Pööffff yaaa. Yok hiç düzenim

Ben randevuyu 10 15 gun önce aldım. O zmn daha adetim gecikmemişti. Adam bana sordu gebelik süphesi var mı diye bende yok dedim. Çünkü yoktu öyle bir şüphem. Yani olsa bile gebelik daha olusmams oldugu bir zmndaydı. Yarın söyliycem artk bakalım

Geçmiş olsun canım benimki de akşam gelir o kadar umutlanıyoruz sonuç boş

aynen kuzum yarin de iste betana baksinlar kuzum biraz yirtici ol soyle dusun ya bebek varsa

Gecikirde yumurtam catlamıstı.
Genelde yumurta gelişmediğinde yumurtlama olmadıgında gecikirdi.
Yarın sabah 8 de seker yuklme yapılıcak erken nasıl vercem ki
Valla ben özelde 8 den önce de yaptırıyorum da canım. Devlette nasıl bilmiyorum. Ondan dedim. Ama yapmadan önce söyle onlara. Onlar Kan ister bakarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…