İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar eger bu ay hamile kalirsam esime hemen soylemeyecegim ocak 1 eşimin doğum günü ona süpriz yapacağım tabi sabredebilirsem
Ocak 1 e çok var ama nasıl saklayacaksın? Ya ben aynısını düşünüyorum benim bat 28 kasım eşimin doğum günü 30 kasım baya yakın. İnş çifte süpriz olur onlara da

20 gün mi çok sürmüş inşallah ondan değildir
Yazın rahim filmi çektirmiştim. Ondan sonra kendiliğinden adet oldum. Sonra da böyle oldu. Bi De doktora sormadan biraz hormon aldım. İlaç yani. Adet olayım adamakıllı böyle akıntı şeklinde olmasın diye. Fırçayı yemiştim zaten doktordan

ben doktor degilim. ama bu tur adet gormedim acikcasi ovu testi yaptin o kadr. belki iliski kaynakli. kanama olmus olabilir sanirim

Biraz sıkıntılı bi durum adetin 17.gününde tekrar ara kanama gelmesi bende doktora giderdim direk ya da bilmiyorum başka bir doktora giderdim ayy valla ben bile stres oldum senin duruma canım inşallah bi yolunu bulursun bu düzensizliğin

bencede ya tedavini guzelce ol yda doktorunu degistr

Iyi canimm Allah'tan birşey olmamış bundan sonra dikkat et

Şimdi girmek istemiyorum canım. Takip edeyim bakalım belki devam etmez. Ederse adettir zaten. Giderim doktora olmadı.

Şimdi girmek istemiyorum canım. Takip edeyim bakalım belki devam etmez. Ederse adettir zaten. Giderim doktora olmadı.
Evet biraz daha takip et bakalım ne şekilde sürecek doktoruna güveniyorsan onunla devam et tabiki sürekli doktor değiştirmekte sıkıntılı oluyor umarım bi an önce yoluna koyarsın

Geçmiş olsun canım ben doktora hiç gitmedim çocuk için adetin ikinci günü gitmek daha mı iyi olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…