- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Bilmem. Bakayım devam edecek mi? Duracak mı? Devam ederse doktora yazarım.etmezse Adetin 28. Günün de yine ilaç başlar adet olur doktora giderim tedaviye devam etmeye.cok. zor bir durum. ne yapmayi dusunuyorsun peki
Biraz daha bekleyelim. Tam olarak sökülsünOlmadı sanırım. Adet oluyorum
20 gün mi çok sürmüş inşallah ondan değildirBenimki adet değilse bile böyle olması da can sıkıcı. Yazın da oldu böyle. 20 gün sürdü. Aynı şey mi bilemem.
Ocak 1 e çok var ama nasıl saklayacaksın? Ya ben aynısını düşünüyorum benim bat 28 kasım eşimin doğum günü 30 kasım baya yakın. İnş çifte süpriz olur onlara daKizlar eger bu ay hamile kalirsam esime hemen soylemeyecegim ocak 1 eşimin doğum günü ona süpriz yapacağımtabi sabredebilirsem
Yazın rahim filmi çektirmiştim. Ondan sonra kendiliğinden adet oldum. Sonra da böyle oldu. Bi De doktora sormadan biraz hormon aldım. İlaç yani. Adet olayım adamakıllı böyle akıntı şeklinde olmasın diye. Fırçayı yemiştim zaten doktordan20 gün mi çok sürmüş inşallah ondan değildir
Bakalım nasıl devam edecek. PööfffBiraz daha bekleyelim. Tam olarak sökülsün
ben doktor degilim. ama bu tur adet gormedim acikcasi ovu testi yaptin o kadr. belki iliski kaynakli. kanama olmus olabilir sanirimYazın rahim filmi çektirmiştim. Ondan sonra kendiliğinden adet oldum. Sonra da böyle oldu. Bi De doktora sormadan biraz hormon aldım. İlaç yani. Adet olayım adamakıllı böyle akıntı şeklinde olmasın diye. Fırçayı yemiştim zaten doktordan
Biraz sıkıntılı bi durum adetin 17.gününde tekrar ara kanama gelmesi bende doktora giderdim direk ya da bilmiyorum başka bir doktora giderdim ayy valla ben bile stres oldum senin duruma canım inşallah bi yolunu bulursun bu düzensizliğinKızlar sanırım adet oldum. Pembe kahve akıntım vardı kaç gündür biliyorsunuz. Şimdi gittim lavaboya. Pedim kahve ıslak olmuş. Peçeteye de açık kırmızı sıvı geldi. Pööffff yaaa. Yok hiç düzenim
bencede ya tedavini guzelce ol yda doktorunu degistrBiraz sıkıntılı bi durum adetin 17.gününde tekrar ara kanama gelmesi bende doktora giderdim direk ya da bilmiyorum başka bir doktora giderdim ayy valla ben bile stres oldum senin duruma canım inşallah bi yolunu bulursun bu düzensizliğin
Seyma seninki bayagi yakinmis ne guzel dogum gunu hediyesi olurOcak 1 e çok var ama nasıl saklayacaksın? Ya ben aynısını düşünüyorum benim bat 28 kasım eşimin doğum günü 30 kasım baya yakın. İnş çifte süpriz olur onlara da
Iyi canimm Allah'tan birşey olmamış bundan sonra dikkat etYazın rahim filmi çektirmiştim. Ondan sonra kendiliğinden adet oldum. Sonra da böyle oldu. Bi De doktora sormadan biraz hormon aldım. İlaç yani. Adet olayım adamakıllı böyle akıntı şeklinde olmasın diye. Fırçayı yemiştim zaten doktordan
Canım bu ay eşim istedi diye kendimiz deniyoruz. Doktoruma güveniyorum.bencede ya tedavini guzelce ol yda doktorunu degistr
Adet başlangıcı canım. Tabii devam ederse.ben doktor degilim. ama bu tur adet gormedim acikcasi ovu testi yaptin o kadr. belki iliski kaynakli. kanama olmus olabilir sanirim
Şimdi girmek istemiyorum canım. Takip edeyim bakalım belki devam etmez. Ederse adettir zaten. Giderim doktora olmadı.Biraz sıkıntılı bi durum adetin 17.gününde tekrar ara kanama gelmesi bende doktora giderdim direk ya da bilmiyorum başka bir doktora giderdim ayy valla ben bile stres oldum senin duruma canım inşallah bi yolunu bulursun bu düzensizliğin
simdiden ogretmenler gunun kutlu olsun hocam:)Öğretmenler günü için hediyelerimizden biri. Sabahtan beri yiyordum. Bi de buna başladım. Şeker komasına gireceğim
Evet biraz daha takip et bakalım ne şekilde sürecek doktoruna güveniyorsan onunla devam et tabiki sürekli doktor değiştirmekte sıkıntılı oluyor umarım bi an önce yoluna koyarsınŞimdi girmek istemiyorum canım. Takip edeyim bakalım belki devam etmez. Ederse adettir zaten. Giderim doktora olmadı.
Söyliycem zaten canm bakalım hayırlsııValla ben özelde 8 den önce de yaptırıyorum da canım. Devlette nasıl bilmiyorum. Ondan dedim. Ama yapmadan önce söyle onlara. Onlar Kan ister bakarlar.
Geçmiş olsun canımYazın rahim filmi çektirmiştim. Ondan sonra kendiliğinden adet oldum. Sonra da böyle oldu. Bi De doktora sormadan biraz hormon aldım. İlaç yani. Adet olayım adamakıllı böyle akıntı şeklinde olmasın diye. Fırçayı yemiştim zaten doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?