- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Ben ara kanama yaşadım canımŞimdi girmek istemiyorum canım. Takip edeyim bakalım belki devam etmez. Ederse adettir zaten. Giderim doktora olmadı.
Ne çok seviyoruz tatlıyı deme hocam :) öğretmenler gününüz şimdiden kutlu olsun:)Öğretmenler günü için hediyelerimizden biri. Sabahtan beri yiyordum. Bi de buna başladım. Şeker komasına gireceğim
Hangi değerlerde sıkıntı var pekiCanım baya oldu bakalı. Onlar da sıkıntı yok.
Ahh ahh ona mı süpriz bana mı onu bilemiycem:) Az önce de eşim geldi diyor ki :"Artık yolda, markette başkalarının çocuğunu sevmek istemiyorum kendi çocuğumu seveyim istiyorum." Allah isteyen herkese tez vakit nasip etsin ne diyeyim.Seyma seninki bayagi yakinmis ne guzel dogum gunu hediyesi olur
Benim eşimde öyle ya cocuklaro görünce içi gidiyo resmenAhh ahh ona mı süpriz bana mı onu bilemiycem:) Az önce de eşim geldi diyor ki :"Artık yolda, markette başkalarının çocuğunu sevmek istemiyorum kendi çocuğumu seveyim istiyorum." Allah isteyen herkese tez vakit nasip etsin ne diyeyim.
Canim yaAhh ahh ona mı süpriz bana mı onu bilemiycem:) Az önce de eşim geldi diyor ki :"Artık yolda, markette başkalarının çocuğunu sevmek istemiyorum kendi çocuğumu seveyim istiyorum." Allah isteyen herkese tez vakit nasip etsin ne diyeyim.
Aslında şanslıyız, böyle istesinler ki sorumluluk alsınlar dimi? Ama doğduktan sonra işler değişir mi bilmiyorumBenim eşimde öyle ya cocuklaro görünce içi gidiyo resmen
Ne kadar güzel bir hediyeÖğretmenler günü için hediyelerimizden biri. Sabahtan beri yiyordum. Bi de buna başladım. Şeker komasına gireceğim
Aminnn canım inşallahCanim yahayırlı zamanda hayirli sekilde Rabbim nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim canım :)simdiden ogretmenler gunun kutlu olsun hocam:)
Aynen canım. Ben çok doktor değiştirdim. 2 yıldır bununlayız. Pco için tabii ki. Bebek için de devam ediyorum.Evet biraz daha takip et bakalım ne şekilde sürecek doktoruna güveniyorsan onunla devam et tabiki sürekli doktor değiştirmekte sıkıntılı oluyor umarım bi an önce yoluna koyarsın
2 ya da 3 de git canım. Hiç gitmediysen önce tahlil ister büyük ihtimal. 2 ya da 3 de verilir isteyeceği tahliller. Ultrason da bu günlerde bakılıyorGeçmiş olsun canımben doktora hiç gitmedim çocuk için adetin ikinci günü gitmek daha mı iyi olur ?
bakalım ne kadar sürecek. akıntı şeklinde devam ediyor. pembe akıntıBen ara kanama yaşadım canım
ya normalde sevmem. bazen canım çok ister. sabahtan beri bir sürü şeker yedim :))) teşekkür ederim canım.Ne çok seviyoruz tatlıyı deme hocam :) öğretmenler gününüz şimdiden kutlu olsun:)
herhangi bir değerimde sorun yok canım. ben pcoluyum yaa. ondan sanırım. pco benim prolaktini artırır normalde. ama en son değer yüksek değildi.Hangi değerlerde sıkıntı var peki
Yarın gideyim o zaman canım teşekkürler2 ya da 3 de git canım. Hiç gitmediysen önce tahlil ister büyük ihtimal. 2 ya da 3 de verilir isteyeceği tahliller. Ultrason da bu günlerde bakılıyor
aynen :)))Ne kadar güzel bir hediye
Evet onu öyle görünce daha çok istiyorum :) sanmıyorum ya değişecekleriniAslında şanslıyız, böyle istesinler ki sorumluluk alsınlar dimi? Ama doğduktan sonra işler değişir mi bilmiyorum
rica ederim canımYarın gideyim o zaman canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?