İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar eger bu ay hamile kalirsam esime hemen soylemeyecegim ocak 1 eşimin doğum günü ona süpriz yapacağım tabi sabredebilirsem

Ocak 1 e çok var ama nasıl saklayacaksın? Ya ben aynısını düşünüyorum benim bat 28 kasım eşimin doğum günü 30 kasım baya yakın. İnş çifte süpriz olur onlara da
inşallah o sürprizleri yapmak nasip olur kızlar.

herhangi bir değerimde sorun yok canım. ben pcoluyum yaa. ondan sanırım. pco benim prolaktini artırır normalde. ama en son değer yüksek değildi.
O zaman sadece yumurtalıkta pco görüntüsü var,eğer hormonlar iyiyse adette sıkıntı olmuyor diye biliyorum,ben de pco yum,yaşım 35 ,soğan kürünü denedin mi hiç

O zaman sadece yumurtalıkta pco görüntüsü var,eğer hormonlar iyiyse adette sıkıntı olmuyor diye biliyorum,ben de pco yum,yaşım 35 ,soğan kürünü denedin mi hiç
denemedim canım. okuldayım 4 e kadar. sabah hazırlayıp içemem. bi de güvenmiyorum aslında.
ben pco dışında hormonlarda bi şey yok diye biliyorum. ancak uzun zamandır ilaçsız adet olmuyorum. 8 yıl olmuştur.

Dilza kanaman devam ediyor mu ben hiç anlamıyorum bu ovilasyon testinden
aktif bi kanama yok zaten canım. kaç gündür akıntım bazen pembe bazen kahve renk idi. bugün de peçeteyle silinirken akıntı değilde pembe gibi çok açık kırmızı sıvı geldi. adet gibi değil. suya çok açık kırmızı bulaşmış gibi düşün.göğüs uçlarım hassas. öğlenden beri bulantım var ama benim şişkinlik olunca da bulantım oluyor. şişkinliğim var biraz.geçen ay da aynı böyle pembe akıntım varken bulantım olmuştu.
@Meylen

Kızlar selam, benimde bat bugündü , tabi bu ay ilişki sık olmadı, o yüzden umudum da yoktu zaten. Bugün test yaptım, olumsuz olduğunu teyit etmiş oldum :) hayırlısı bakalım, Rabbim önümüzdeki aylarda nasip eder inşallah. Adet Olmayı ve yeni aya yeni umutlarla girmeyi heyecanla bekliyorum

Anladım canım acaba gebelik testi mi yapsan?

Bugün testin nasıl çıktı canım ?

Yine koyulaşma yok inşallah 15i pik olmuştur ya
Canım açıkçası 15 inde de pik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü C de bi noktada daha bi koyuluk var aynı hizada T de de aynı noktada koyuluk var. Yani C deki o yoğunluk olmasa T deki de olmayacaktı bence.

Son düzenleme:
Soğan kürünü ben de çok duydum zararı olmaz herhalde diye düşünüyorum yapasım var

Sen 15 değerlendirdin deme canım ne olur ne olmaz ayrıca ben bazen iki kere pik görüyordum düşün bizim için ne kadar faydalı bilmiyorum ya da benim için iyi değildi
Bu şekilde olmuştu ben anlayamadım sonra da test yapmayı bıraktım

Eklentiler

• 42A70E32-C085-4673-A78D-6101A79E7591.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…