- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
12.14.15.18.20 ilişki tarihleri canımSen 15 değerlendirdin deme canım ne olur ne olmaz ayrıca ben bazen iki kere pik görüyordum düşün bizim için ne kadar faydalı bilmiyorum ya da benim için iyi değildi
İnan bilmiyorum canım . Kendimden hiç bi şey anlamıyorumdilancim bence senin 15 yumurtlaman oldu
İnşaAllah kuzum İnşaAllah tutar sıkı sıkı12.14.15.18.20 ilişki tarihleri canım
Canım 2 yumurtan varmış ve çatlamış bence. Tekrar başla bence. Sen adet oluyorsun kendiliğinden. Ben olmuyorum işte.Bu şekilde olmuştu ben anlayamadım sonra da test yapmayı bıraktım
Olmuşsa eğer inşallah diyelim. Bu testler hiç öyle demiyor. Belki kist oluştu ben de. Bu pembe akıntılar ne hiç bi fikrim yok. Keşke içimde neler olduğunu görebilsemİnşaAllah kuzum İnşaAllah tutar sıkı sıkı
boswer canim hersey olcagina varir olaki olmazsa .doktorun verdgi tedaviye gore. yap kuzum senin dedigin sey akinti pempe kahveyse .ya ustune gorme yada diger aydan kalma adette olabilir ama diger aydan kalma sen gene yumurta takibini yapİnan bilmiyorum canım . Kendimden hiç bi şey anlamıyorum
Aynen, diğer aydan kalma diye düşünüyorum ben de. Normal 28 günü tamamlayayım, ilaçla adet olur giderim.boswer canim hersey olcagina varir olaki olmazsa .doktorun verdgi tedaviye gore. yap kuzum senin dedigin sey akinti pempe kahveyse .ya ustune gorme yada diger aydan kalma adette olabilir ama diger aydan kalma sen gene yumurta takibini yap
Ben bekarken tarlusal, glifor başka da vardı o zamanlar bu kadar dikkat etmezdim ilaç kullandım bir de zayıflamaya çalıştım kilo problemim hala varCanım 2 yumurtan varmış ve çatlamış bence. Tekrar başla bence. Sen adet oluyorsun kendiliğinden. Ben olmuyorum işte.
Benim iki aydın pembe geliyor sonra kırmızıya dönüyor iki ay önce de kahverengi akıntım oldu bi ara kanama geçirdim . Tabi bazen bebek mi diye heyecanlandık. Ama değildi İnşaAllah öyledir senin ama pko yapıyormuş böyle ya dediğin gibi kist oluyor adetle dökülüyor .Olmuşsa eğer inşallah diyelim. Bu testler hiç öyle demiyor. Belki kist oluştu ben de. Bu pembe akıntılar ne hiç bi fikrim yok. Keşke içimde neler olduğunu görebilsemdoktorla devam edeceğim tedaviye inşallah
Ben de az Biraz yüzümde kıllanma var. Onun dışında hiç kilom olmadı. 5 yıldır hep 52 yim. 52 nin üstüne çıkmadım. Başka da hiç bi şey yok. Ama yaklaşık 7 - 8 yıldır kendiliğinden adet olmam. 5 yıl civarı doğum kontrol hapları kullandım. Dostinex kullanırdım bi de prolactin yükselirdi pcodan dolayı. Başka da bi şey yok.. 1 yıldır da progestan lá adet oluyorum.Ben bekarken tarlusal, glifor başka da vardı o zamanlar bu kadar dikkat etmezdim ilaç kullandım bir de zayıflamaya çalıştım kilo problemim hala var
Adet lerim de hep ilaçla ve önce kahve akıntı sonra koyu renk kanama başlar.Benim iki aydın pembe geliyor sonra kırmızıya dönüyor iki ay önce de kahverengi akıntım oldu bi ara kanama geçirdim . Tabi bazen bebek mi diye heyecanlandık. Ama değildi İnşaAllah öyledir senin ama pko yapıyormuş böyle ya dediğin gibi kist oluyor adetle dökülüyor .
Ayy inşallah..Evet onu öyle görünce daha çok istiyorum :) sanmıyorum ya değişeceklerini
Canım akıntın noldu? Kaçırdım galiba mesajlardan.Adet lerim de hep ilaçla ve önce kahve akıntı sonra koyu renk kanama başlar.
Bence yanlışlık var bilgi de. Bak ne diyor, yumurtlamadan 12,16 gün sonra. Döllenme olduysa zaten adet olmaz. Yumurtlama sürecinde rahim kendini hazırlıyor zaten. Sonrasında olan bi şey değil. Her şey hazır hale geldikten sonra döllenme olmazsa hazırlanan kalınlaşan rahim kanayarak sökülüyor.Kızlar bugün öyle araştırırken birşey okudum. Şimdi normal fizyolojideki bayanlar yımurtlamadan 12-16 gün sonra adet görürlermiş ya. Benim hep 28 günde bir olur ve ovulasyon testini yaptım gördüm ki ben 1 hafta kala yumurtluyorum zaten akıntımla da teyit ettim. Buna kısa luteal faz denirmiş, ve bu tedavi edilmeliymiş. Gebeliği zorlaştırırmış. 1 haftada rahim duvarı tam anlamıyla kalınlaşamadığı için bebek genelde düşükle sonuçlanabilirmiş. Okuyunca üzüldüm. Eğer bu ay tutmazsa doktora gidip sorsam mı?
Belki de ben yanlış ifade ettim çok teknik bilemediğim için. Yani bebek tutunmakta zorluk çekermiş ve düşükle sonuçlanabilirmiş. Bunun tedavi gerektirdiğini hiç düşünmemiştim. Ben de şaşırdım okuyuncaBence yanlışlık var bilgi de. Bak ne diyor, yumurtlamadan 12,16 gün sonra. Döllenme olduysa zaten adet olmaz. Yumurtlama sürecinde rahim kendini hazırlıyor zaten. Sonrasında olan bi şey değil. Her şey hazır hale geldikten sonra döllenme olmazsa hazırlanan kalınlaşan rahim kanayarak sökülüyor.
Artış yok canım. Pembe akıntı devam.Canım akıntın noldu? Kaçırdım galiba mesajlardan.
Rengi de hala açık yani.Artış yok canım. Pembe akıntı devam.
Hiç doktora gitmedin mi canım çocuk isteme sürecinde?Belki de ben yanlış ifade ettim çok teknik bilemediğim için. Yani bebek tutunmakta zorluk çekermiş ve düşükle sonuçlanabilirmiş. Bunun tedavi gerektirdiğini hiç düşünmemiştim. Ben de şaşırdım okuyunca
Ya beyaz akıntı ama arasında pembiş ler de var. Bazen de tamamen çok açık kahve ya da pembe.Rengi de hala açık yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?