prolaktin bendede yüksek ama sınırda yani senin kaç oluyordu ayrıca nedense bi gebelik testimi denesen diyorumherhangi bir değerimde sorun yok canım. ben pcoluyum yaa. ondan sanırım. pco benim prolaktini artırır normalde. ama en son değer yüksek değildi.
Üst sınır 25 se benim 28, 40 falan çıkar. İlk defa bu doktorum pcodan dolayı prolaktinin yükseldiğini söylemişti.prolaktin bendede yüksek ama sınırda yani senin kaç oluyordu ayrıca nedense bi gebelik testimi denesen diyorum
Kuzum deneyeyim de ovu testleri ortada. Pik olmamış hiç . Geçen 2 ay pik olup silikleştiğini görmüştüm.prolaktin bendede yüksek ama sınırda yani senin kaç oluyordu ayrıca nedense bi gebelik testimi denesen diyorum
Benimde 28 falan çıktı prolaktin sanırım brnde pco görünümü varmıs bundan dolayı ama cok aşırı yüksek değil demişti ilaç vermedi onun düşürmek içinÜst sınır 25 se benim 28, 40 falan çıkar. İlk defa bu doktorum pcodan dolayı prolaktinin yükseldiğini söylemişti.
İşte garip bi durumya aklına geliyor insanın gerçi haklısım canım pikte olmadı ayy dolambaçlı bi adetin var başetmesini biliyosun ama bravo vallaKuzum deneyeyim de ovu testleri ortada. Pik olmamış hiç . Geçen 2 ay pik olup silikleştiğini görmüştüm.
Aklina takilan biseyi sıkıntı yapmaktansa doktora git bence de dogru yanlis onemli degil dogru ise doktor yol gosterir yanlissa kafanda suphe kalmamis olur. Stres gebelige en buyuk engel bence canimKızlar bugün öyle araştırırken birşey okudum. Şimdi normal fizyolojideki bayanlar yımurtlamadan 12-16 gün sonra adet görürlermiş ya. Benim hep 28 günde bir olur ve ovulasyon testini yaptım gördüm ki ben 1 hafta kala yumurtluyorum zaten akıntımla da teyit ettim. Buna kısa luteal faz denirmiş, ve bu tedavi edilmeliymiş. Gebeliği zorlaştırırmış. 1 haftada rahim duvarı tam anlamıyla kalınlaşamadığı için bebek genelde düşükle sonuçlanabilirmiş. Okuyunca üzüldüm. Eğer bu ay tutmazsa doktora gidip sorsam mı?
Canım 2 aydır istiyoruz. Biraz geç kaldık sanırım istemek konusunda. Öncesinde gittim kadın doğuma bir sıkıntın yok gebe kalmanı englleyecek demişti ama bu durumı anlatmadım. 6 ay olunca giderim ama tekrar çünkü yaş kemale eriyorHiç doktora gitmedin mi canım çocuk isteme sürecinde?
Dediğim gibi, rahim kalınlaşması döllenmeden sonra değil öncesinde oluyor. Hormonlar rahmi buna hazırlıyor.
Doğru söylüyorsun, bir kaç ay denedikten sonra giderim. Yaş da geçiyor malumAklina takilan biseyi sıkıntı yapmaktansa doktora git bence de dogru yanlis onemli degil dogru ise doktor yol gosterir yanlissa kafanda suphe kalmamis olur. Stres gebelige en buyuk engel bence canim
Aynen ya yaş geçmese bende bu kadar kafaya takmam sanırım şimdi 23 24 olsam hiç uğraşmam olursa olur derimDoğru söylüyorsun, bir kaç ay denedikten sonra giderim. Yaş da geçiyor malum
bide öyle test yap istersen , takip edemedim de canım adet oldunmu ?Yok hayır yapmadm
Yok tatlım ya sabah test yaptım negatif şimdi de geldi kırmızılar yine olmadi hayırlısı napalim gelecek aylara yeni umutlaraIyi akşamlar kızlar , 2 gündür doğru düzgün takip edemedim . Dün eşimle beraber temizlik yaptık , bu gece erken yattım ama uyuyamadim ateş basmasindan sabahi sabah ettim atlet şort yattım kış ortasında3 te kalktım anca hamis haberleri varmı veya yeni test yapıp atan
Al benden de o kadar, ne ara 2. Yi yapacağım bilmiyorum Aynen ya yaş geçmese bende bu kadar kafaya takmam sanırım şimdi 23 24 olsam hiç uğraşmam olursa olur derim
Bende ya ilki olduktan sonra ikinciyi de yapayım diyorum inşallah birlikte büyüsünler napalim :))Al benden de o kadar, ne ara 2. Yi yapacağım bilmiyorum
Aslında ikiz olsa ne güzel olur demi :))Al benden de o kadar, ne ara 2. Yi yapacağım bilmiyorum
Ben de 2. Yi hemen yaparım diyorum da önce biri yapsak da biBende ya ilki olduktan sonra ikinciyi de yapayım diyorum inşallah birlikte büyüsünler napalim :))
28 le ilaca gerek yok canım. 40 larda 50 lerde kullandım ben. 2 yıl oldu kullanmıyorum. Yükselmiyor . Yazın göğsümden süt aktı. Hemen gidip test yaptım 17 çıktı. Hiç bi şey anlamadım yaniBenimde 28 falan çıktı prolaktin sanırım brnde pco görünümü varmıs bundan dolayı ama cok aşırı yüksek değil demişti ilaç vermedi onun düşürmek için
Valla yıllardır böyle. Çok sıkıldım aslında. Eylülde 20 yumurta sonrası kendiliğinden direk kanama ile başladı. Ohh dedim ne güzel. İlk defa yıllar sonra. Sonra tırt tabii tekrar ilaç :))) her şeyin hayırlısı.İşte garip bi durumya aklına geliyor insanın gerçi haklısım canım pikte olmadı ayy dolambaçlı bi adetin var başetmesini biliyosun ama bravo valla
Allah hayırlı zamanı kararlamistir işte ama biz kullar zor sabrediyoruz. Allah isteyen herkese sağlıkla afiyetle nasip etsin inşallahYok tatlım ya sabah test yaptım negatif şimdi de geldi kırmızılar yine olmadi hayırlısı napalim gelecek aylara yeni umutlara
Bence senin geç yumurtlaman ın bi sakıncası yoktur. Ama yine de git. Bilemeyiz. Netten okudum deme ama :))Canım 2 aydır istiyoruz. Biraz geç kaldık sanırım istemek konusunda. Öncesinde gittim kadın doğuma bir sıkıntın yok gebe kalmanı englleyecek demişti ama bu durumı anlatmadım. 6 ay olunca giderim ama tekrar çünkü yaş kemale eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?