İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

herhangi bir değerimde sorun yok canım. ben pcoluyum yaa. ondan sanırım. pco benim prolaktini artırır normalde. ama en son değer yüksek değildi.
prolaktin bendede yüksek ama sınırda yani senin kaç oluyordu ayrıca nedense bi gebelik testimi denesen diyorum

Üst sınır 25 se benim 28, 40 falan çıkar. İlk defa bu doktorum pcodan dolayı prolaktinin yükseldiğini söylemişti.
Benimde 28 falan çıktı prolaktin sanırım brnde pco görünümü varmıs bundan dolayı ama cok aşırı yüksek değil demişti ilaç vermedi onun düşürmek için

Kuzum deneyeyim de ovu testleri ortada. Pik olmamış hiç . Geçen 2 ay pik olup silikleştiğini görmüştüm.
İşte garip bi durumya aklına geliyor insanın gerçi haklısım canım pikte olmadı ayy dolambaçlı bi adetin var başetmesini biliyosun ama bravo valla

Aklina takilan biseyi sıkıntı yapmaktansa doktora git bence de dogru yanlis onemli degil dogru ise doktor yol gosterir yanlissa kafanda suphe kalmamis olur. Stres gebelige en buyuk engel bence canim

Hiç doktora gitmedin mi canım çocuk isteme sürecinde?
Dediğim gibi, rahim kalınlaşması döllenmeden sonra değil öncesinde oluyor. Hormonlar rahmi buna hazırlıyor.
Canım 2 aydır istiyoruz. Biraz geç kaldık sanırım istemek konusunda. Öncesinde gittim kadın doğuma bir sıkıntın yok gebe kalmanı englleyecek demişti ama bu durumı anlatmadım. 6 ay olunca giderim ama tekrar çünkü yaş kemale eriyor

Aklina takilan biseyi sıkıntı yapmaktansa doktora git bence de dogru yanlis onemli degil dogru ise doktor yol gosterir yanlissa kafanda suphe kalmamis olur. Stres gebelige en buyuk engel bence canim
Doğru söylüyorsun, bir kaç ay denedikten sonra giderim. Yaş da geçiyor malum

Iyi akşamlar kızlar , 2 gündür doğru düzgün takip edemedim . Dün eşimle beraber temizlik yaptık , bu gece erken yattım ama uyuyamadim ateş basmasindan sabahi sabah ettim atlet şort yattım kış ortasında 3 te kalktım anca hamis haberleri varmı veya yeni test yapıp atan

Yok tatlım ya sabah test yaptım negatif şimdi de geldi kırmızılar yine olmadi hayırlısı napalim gelecek aylara yeni umutlara

Benimde 28 falan çıktı prolaktin sanırım brnde pco görünümü varmıs bundan dolayı ama cok aşırı yüksek değil demişti ilaç vermedi onun düşürmek için
28 le ilaca gerek yok canım. 40 larda 50 lerde kullandım ben. 2 yıl oldu kullanmıyorum. Yükselmiyor . Yazın göğsümden süt aktı. Hemen gidip test yaptım 17 çıktı. Hiç bi şey anlamadım yani

İşte garip bi durumya aklına geliyor insanın gerçi haklısım canım pikte olmadı ayy dolambaçlı bi adetin var başetmesini biliyosun ama bravo valla
Valla yıllardır böyle. Çok sıkıldım aslında. Eylülde 20 yumurta sonrası kendiliğinden direk kanama ile başladı. Ohh dedim ne güzel. İlk defa yıllar sonra. Sonra tırt tabii tekrar ilaç :))) her şeyin hayırlısı.

Bence senin geç yumurtlaman ın bi sakıncası yoktur. Ama yine de git. Bilemeyiz. Netten okudum deme ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…