- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Aynen öyle canım. Hayırlısını istemek lazım.Allah hayırlı zamanı kararlamistir işte ama biz kullar zor sabrediyoruz. Allah isteyen herkese sağlıkla afiyetle nasip etsin inşallah
Hiç sorma o birinci ne zaman gelecek acabaBen de 2. Yi hemen yaparım diyorum da önce biri yapsak da bi
Aynen yaaa. 4 ay sonra 32 yi bitiriyorum ben. 33 yaaa. Pööffff çok çirkinAynen ya yaş geçmese bende bu kadar kafaya takmam sanırım şimdi 23 24 olsam hiç uğraşmam olursa olur derim
Inşallah canım benim hayırlısı ile yüzümüz gülerAllah hayırlı zamanı kararlamistir işte ama biz kullar zor sabrediyoruz. Allah isteyen herkese sağlıkla afiyetle nasip etsin inşallah
Bende 28 e giriyorum 1 ay sonra üzülüyorum açıkçası annem benim yasimdayken erkek kardeşimle ben 10 yaşlari civarindaydikAynen yaaa. 4 ay sonra 32 yi bitiriyorum ben. 33 yaaa. Pööffff çok çirkin
Hayır olmadım. Riske atmak istemedim yarın şeker yuklemesi yaptırmıycam. Baska hastanede randevu alıp kan vercembide öyle test yap istersen , takip edemedim de canım adet oldunmu ?
Biraz zor olur sanki ama yapan da yapıyor. Bu arada inşallah gelecek ay hayırlı haberlerini alırızBende ya ilki olduktan sonra ikinciyi de yapayım diyorum inşallah birlikte büyüsünler napalim :))
Inşallah canımsın cümleten güzel haberleri alırızBiraz zor olur sanki ama yapan da yapıyor. Bu arada inşallah gelecek ay hayırlı haberlerini alırız
Benim ablamın çocuklaeı ikiz ama bana vurmasın diyorum çünkü o kadar zorlandık ki bir aile ikize bakamadık diyebilirimAslında ikiz olsa ne güzel olur demi :))
Sen benim yaşıma gelene kadar 2 tane yaparsın kız üzülme. Biz ne edek :)))Bende 28 e giriyorum 1 ay sonra üzülüyorum açıkçası annem benim yasimdayken erkek kardeşimle ben 10 yaşlari civarindaydik
Hala olmadın değil mi? Ayy kan sonucunu merakla bekliyoruzzHayır olmadım. Riske atmak istemedim yarın şeker yuklemesi yaptırmıycam. Baska hastanede randevu alıp kan vercem
Benim ablamın çocuklaeı ikiz ama bana vurmasın diyorum çünkü o kadar zorlandık ki bir aile ikize bakamadık diyebilirim
Kesinlikle bu uüzden hayırlısını istemek de fayda varisteerken kolay gibi geliyor haklısın yaşayan daha iyi bilir zorluğunu
Oy canımsın ya senin yaşında ne var sanki ne güzel işin var en azindan gunlerin yoğun geçiyor okulda bir sürü çocuğun var :))Sen benim yaşıma gelene kadar 2 tane yaparsın kız üzülme. Biz ne edek :)))
Ahahhahaah aynenBence senin geç yumurtlaman ın bi sakıncası yoktur. Ama yine de git. Bilemeyiz. Netten okudum deme ama :))
Aynen canım haklısınKesinlikle bu uüzden hayırlısını istemek de fayda var
Senin vücut dirençli bişeylere direniyor ama ne28 le ilaca gerek yok canım. 40 larda 50 lerde kullandım ben. 2 yıl oldu kullanmıyorum. Yükselmiyor . Yazın göğsümden süt aktı. Hemen gidip test yaptım 17 çıktı. Hiç bi şey anlamadım yani
Ben kırmızıyı gördüm canımIyi akşamlar kızlar , 2 gündür doğru düzgün takip edemedim . Dün eşimle beraber temizlik yaptık , bu gece erken yattım ama uyuyamadim ateş basmasindan sabahi sabah ettim atlet şort yattım kış ortasında3 te kalktım anca hamis haberleri varmı veya yeni test yapıp atan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?