- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Valla eşim hep haklı çıkar. Geçen dedi ki, bence senin doktorların göremediği başka bi rahatsızlığın var, bi gün başka bi doktora gidecez ve farkedecek. Bakalım haklı çıkacak mı bu defaSenin vücut dirençli bişeylere direniyor ama ne
Canım ikimizde maalesef gördük kırmızılarıBen kırmızıyı gördüm canım
Kız 32 yim. Daha nolsunOy canımsın ya senin yaşında ne var sanki ne güzel işin var en azindan gunlerin yoğun geçiyor okulda bir sürü çocuğun var :))
Ikisini de yapardım yapmaya çalışırdım sanırım böyle bir durumun var tatlimIki şeyi cok istiyorsunuz biri icin digerinden vazgecemiyorsunuz diyelim ikisini ayni anda yapmak imkansiz degil ama cok zor ne yapardiniz. Cesur olup ikisini mi yaparsiniz yoksa birinden vaz mi geçersiniz?
Inşallah canım benimKız 32 yim. Daha nolsunşükürşükür canım yaa. Allah kendi çocuğumu da nasip eder inşallah
Ben cesur olup ikisine de yapardım heralde.Iki şeyi cok istiyorsunuz biri icin digerinden vazgecemiyorsunuz diyelim ikisini ayni anda yapmak imkansiz degil ama cok zor ne yapardiniz. Cesur olup ikisini mi yaparsiniz yoksa birinden vaz mi geçersiniz?
Evet var ve karar vermekte cok zorlaniyorum. Aslinda birini digerinden daha cok istiyorum ama oburunden de vazgecemiyorum bilmiyorum ya tam karar verdim diyorum yine kafam karisiyorIkisini de yapardım yapmaya çalışırdım sanırım böyle bir durumun var tatlim
Beyin yakan sorularda bugunIki şeyi cok istiyorsunuz biri icin digerinden vazgecemiyorsunuz diyelim ikisini ayni anda yapmak imkansiz degil ama cok zor ne yapardiniz. Cesur olup ikisini mi yaparsiniz yoksa birinden vaz mi geçersiniz?
İnsallah o olmamıştırCanım ikimizde maalesef gördük kırmızılarıMelteminaa napti acaba inşallah güzel haberi verir bize
Ah bir de benim beyni gör sen alev alevBeyin yakan sorularda bugun
Valla be istediğine bağlı o diyelim barı soruna cevap vermiş olayımAh bir de benim beyni gör sen alev alev
İşte bende o nedenle dedim doktor değiştirmeyi düşünüyormusun diye bakalım inş hiçbir şey yokturValla eşim hep haklı çıkar. Geçen dedi ki, bence senin doktorların göremediği başka bi rahatsızlığın var, bi gün başka bi doktora gidecez ve farkedecek. Bakalım haklı çıkacak mı bu defa
Ya çok doktor değiştirdim zaten. Bunu bulduğumda ohh be şükür dedim. Ama tabii ki başka doktora da giderimİşte bende o nedenle dedim doktor değiştirmeyi düşünüyormusun diye bakalım inş hiçbir şey yoktur
Çok istiyorsam kesinlikle yaparım ikisini deIki şeyi cok istiyorsunuz biri icin digerinden vazgecemiyorsunuz diyelim ikisini ayni anda yapmak imkansiz degil ama cok zor ne yapardiniz. Cesur olup ikisini mi yaparsiniz yoksa birinden vaz mi geçersiniz?
Istihareye yat tatlım birini niyet edip yat eğer hayırlı olacaksa senin için rüyanda belli olurEvet var ve karar vermekte cok zorlaniyorum. Aslinda birini digerinden daha cok istiyorum ama oburunden de vazgecemiyorum bilmiyorum ya tam karar verdim diyorum yine kafam karisiyor
2 şey ayni anda yapmak hayirli mi diye istihare olur mu oyle yapsam biri degil de olur mu kiIstihareye yat tatlım birini niyet edip yat eğer hayırlı olacaksa senin için rüyanda belli olur
Kesin istediğin dursun diğerine niyet edip yat cik ar insallah2 şey ayni anda yapmak hayirli mi diye istihare olur mu oyle yapsam biri degil de olur mu ki
Cok mantikli sagol canimKesin istediğin dursun diğerine niyet edip yat cik ar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?