İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Iki şeyi cok istiyorsunuz biri icin digerinden vazgecemiyorsunuz diyelim ikisini ayni anda yapmak imkansiz degil ama cok zor ne yapardiniz. Cesur olup ikisini mi yaparsiniz yoksa birinden vaz mi geçersiniz?

Iki şeyi cok istiyorsunuz biri icin digerinden vazgecemiyorsunuz diyelim ikisini ayni anda yapmak imkansiz degil ama cok zor ne yapardiniz. Cesur olup ikisini mi yaparsiniz yoksa birinden vaz mi geçersiniz?
Ikisini de yapardım yapmaya çalışırdım sanırım böyle bir durumun var tatlim

Ikisini de yapardım yapmaya çalışırdım sanırım böyle bir durumun var tatlim
Evet var ve karar vermekte cok zorlaniyorum. Aslinda birini digerinden daha cok istiyorum ama oburunden de vazgecemiyorum bilmiyorum ya tam karar verdim diyorum yine kafam karisiyor

Valla eşim hep haklı çıkar. Geçen dedi ki, bence senin doktorların göremediği başka bi rahatsızlığın var, bi gün başka bi doktora gidecez ve farkedecek. Bakalım haklı çıkacak mı bu defa
İşte bende o nedenle dedim doktor değiştirmeyi düşünüyormusun diye bakalım inş hiçbir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…