İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Slm kızlar nasılsınız ben rahatsızdım biraz fazla giremedim . Dün tekrar kan verdim 380. Cıkmıs cok şükr. Sizlerde durum ne
Ayy masallah Allahım bağışlasın daha da artar inşallah bende bugün regl oldum umutluydum bu ay da nasip işte olmadi yine

Ya çok doktor değiştirdim zaten. Bunu bulduğumda ohh be şükür dedim. Ama tabii ki başka doktora da giderim
Evet biraz bunda dene şans ver doktoruna belki senin için iyi olanı bulacak gerek kalmayacak baska doktora bu işlerde şans faktörü cok :)

Iyi birşey mi oldu tatlım ya ben çok üzüldüm de hayırlısı günaha da girmek istemiyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsin.insallah sen napacaksın bu ay ovulasyonla mi devam edeceksin
Sakınisyan etme canım iyi olmasa Rabbim verir mi hiç... boşuna imtihan dünyasında değiliz... ben hiç kullanmadım canım zaten benim yasağım yeni bitti doktor Aralık demişti ilaç ancak çıktı vücudumdan belki olsaydı çocuğum sağlıksız olacaktı biz bilemiyoruz ki ben Rabbime güveniyorum bu ay düzenli ilişki düşünüyorum insallah gün aşırı bakalım olmazsa artık bi iki ay daha denerim olmadı dr a giderim

Hayırlısı buymus cnm ya :/ ne desem bos cok iyi bilirim iki yıl bekledim ama vakti gelincr kendiğinden oluyormus gercekten
Ya öyle tabiki ben Rabbime güveniyorum valla bana imtihan verdi o beni sınıyo ama ben bu imtihanıda atlatırım neler atlatmadımki

Hanımlar ben hastalandım ama hala göğüslerim agrıyo ve şiş korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…