Ayy masallah Allahım bağışlasın daha da artar inşallah bende bugün regl oldum umutluydum bu ay da nasip işte olmadi yineSlm kızlar nasılsınız ben rahatsızdım biraz fazla giremedim . Dün tekrar kan verdim 380. Cıkmıs cok şükr. Sizlerde durum ne
Evet biraz bunda dene şans ver doktoruna belki senin için iyi olanı bulacak gerek kalmayacak baska doktora bu işlerde şans faktörü cok :)Ya çok doktor değiştirdim zaten. Bunu bulduğumda ohh be şükür dedim. Ama tabii ki başka doktora da giderim
Biz mütemadiyen beklemedeyizSlm kızlar nasılsınız ben rahatsızdım biraz fazla giremedim . Dün tekrar kan verdim 380. Cıkmıs cok şükr. Sizlerde durum ne
Saol cnm aynen .demekki vakti gelmemiş .inş sizde en yakın zamanda cift cizgileri görürsünüzAyy masallah Allahım bağışlasın daha da artar inşallah bende bugün regl oldum umutluydum bu ay da nasip işte olmadi yine
İnş rabbim em kısa zamanda sizede nasip olur cnmBiz mütemadiyen beklemedeyiz
Inşallah canım benim sağolasınSaol cnm aynen .demekki vakti gelmemiş .inş sizde en yakın zamanda cift cizgileri görürsünüz
Canim ben 34 yasindayim:) gecen sene evlendim hala tık yokAynen yaaa. 4 ay sonra 32 yi bitiriyorum ben. 33 yaaa. Pööffff çok çirkin
Iyi birşey mi oldu tatlım ya ben çok üzüldüm de hayırlısı günaha da girmek istemiyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsin.insallah sen napacaksın bu ay ovulasyonla mi devam edeceksin
Hayırlısı buymus cnm ya :/ ne desem bos cok iyi bilirim iki yıl bekledim ama vakti gelincr kendiğinden oluyormus gercekten
Tez vakit versin Rabbim size deCanim ben 34 yasindayim:) gecen sene evlendim hala tık yok
Sakınisyan etme canım iyi olmasa Rabbim verir mi hiç... boşuna imtihan dünyasında değiliz... ben hiç kullanmadım canım zaten benim yasağım yeni bitti doktor Aralık demişti ilaç ancak çıktı vücudumdan belki olsaydı çocuğum sağlıksız olacaktı biz bilemiyoruz ki ben Rabbime güveniyorum bu ay düzenli ilişki düşünüyorum insallah gün aşırı bakalım olmazsa artık bi iki ay daha denerim olmadı dr a giderimIyi birşey mi oldu tatlım ya ben çok üzüldüm de hayırlısı günaha da girmek istemiyorum rabbim en kısa zamanda nasip etsin.insallah sen napacaksın bu ay ovulasyonla mi devam edeceksin
Ya öyle tabiki ben Rabbime güveniyorum valla bana imtihan verdi o beni sınıyo ama ben bu imtihanıda atlatırım neler atlatmadımkiHayırlısı buymus cnm ya :/ ne desem bos cok iyi bilirim iki yıl bekledim ama vakti gelincr kendiğinden oluyormus gercekten
Aynen öle cnm ben cok sabırsız bi insanım rabbim beni sabırla sınadı ve cok sükürYa öyle tabiki ben Rabbime güveniyorum valla bana imtihan verdi o beni sınıyo ama ben bu imtihanıda atlatırım neler atlatmadımki
Çok şükür canımAynen öle cnm ben cok sabırsız bi insanım rabbim beni sabırla sınadı ve cok sükür
Yas kac sizinBende ya ilki olduktan sonra ikinciyi de yapayım diyorum inşallah birlikte büyüsünler napalim :))
Ben 33 2.ayda 34Aynen yaaa. 4 ay sonra 32 yi bitiriyorum ben. 33 yaaa. Pööffff çok çirkin
Cnm bazen ikinci gündn sonra gecio bende de olmustu ara araHanımlar ben hastalandım ama hala göğüslerim agrıyo ve şiş korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?