- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Aksama ins:)
Ins canim.cok sasirdim normaldeki hesaplarima gore 3 gun once olmaliydi ins bu ay olumlu sonuclar aliriz hepimiz.Ahahah aynen kacırma bıkac kez calıs yarın catçar heralde senınkı
Canim normalde 17 ocak benimki ama baksana henuz yeni yumurtladim.ne zaman bat bende bilmiyorum artik.benimle birlikte BAT 14/15 Ocak Bekleyenler, birlikte takip edelim mi?
Hesaba bakmıyo 27 gunde bır olurken bıle benım 16 17.gunde kopkoyuyduCanim normalde 17 ocak benimki ama baksana henuz yeni yumurtladim.ne zaman bat bende bilmiyorum artik.
geç yumurtlamış olabilirsin normal akıntı takibi yaptınmı şeffaf uzayan akıntın oldumu?Canim normalde 17 ocak benimki ama baksana henuz yeni yumurtladim.ne zaman bat bende bilmiyorum artik.
Benim yumurtlamadan once oluyo o akinti ve oldu bakalim catlamadada olucakmi gorucez.geç yumurtlamış olabilirsin normal akıntı takibi yaptınmı şeffaf uzayan akıntın oldumu?
Aynen ya benimde oyle oldu bu ay.Hesaba bakmıyo 27 gunde bır olurken bıle benım 16 17.gunde kopkoyuydu
Akıntını da kontrol et tabı sen ay 7.gunum bıtıyo bugun benımde 13 temı baslasamAynen ya benimde oyle oldu bu ay.
13 biraz gec degilmi ya erken yumurtlarsanAkıntını da kontrol et tabı sen ay 7.gunum bıtıyo bugun benımde 13 temı baslasam
benimde öyle 1 veya 2 gün önce olur genelide böyledir zaten.Benim yumurtlamadan once oluyo o akinti ve oldu bakalim catlamadada olucakmi gorucez.
Bılmıyom kı cnm ıste ıkıay takıp ettımde 16 17 de koyulastı 10 12 de bıkere denerım koyuluga gore yaparım olmado yarın 8.gun Pazartesi denerım13 biraz gec degilmi ya erken yumurtlarsan
Bence bekle tam adet gününde test yap derim tatlım süpriz olabilir:)Kizlar asiri carpnti ve halsizlk bende bata 4 gn kaldi ara ara hafifce mide bulantisi yokluyo bilemedm ne diyosnz
Bence 2 günde bir başla şimdidenAkıntını da kontrol et tabı sen ay 7.gunum bıtıyo bugun benımde 13 temı baslasam
Hadi bakalım güzel haberlerini duyarız inşallah :))Kizlar asiri carpnti ve halsizlk basladi bende bata 4 gn kaldi ara ara hafifce mide bulantisi yokluyo bilemedm ne diyosnz
Ya oyle mi diyosn heyecn yptm smdiBence bekle tam adet gününde test yap derim tatlım süpriz olabilir:)
Ay insallahh. Azoncede de elmde telefon uyumusum asiri bi usume geldi esim klimayi acmis oyle uyumsm bi kakltm 1 saat olms uyuyaliHadi bakalım güzel haberlerini duyarız inşallah :))
Ay sorma bıtane kh yaptm cok sılıktı ıkı uc gun sonra yapcam 10 11 gıbı cnmBence 2 günde bir başla şimdiden
Ay kiz profil resmn ne hos sen msn yoksaAy sorma bıtane kh yaptm cok sılıktı ıkı uc gun sonra yapcam 10 11 gıbı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?